Skip to Content

12 Sexiga Kroppsspråkstecken Som Gör Dig Oemotståndlig För Män

12 Sexiga Kroppsspråkstecken Som Gör Dig Oemotståndlig För Män

Vad är kroppsspråk?

När det gäller dina bästa vänner, föräldrar och människor du vanligtvis känner till, har du inga problem med att kommunicera med dem. Men när det gäller en man du är kär i, är det som att din tunga har låst sig. Plötsligt känner det skrämmande att yttra ett enda ord.

Det är då kroppsspråket är till nytta. Du förstår, oavsett om du vet detta eller inte, ger du ut en hel del vibbar med din kropp, utan att ens vara medveten om det. Det är så människor kommunicerar med varandra när orden misslyckas. Kroppsspråket har förmodligen räddat dig flera gånger än du är medveten om!

Ögonkontakt, ansiktsuttryck, god hållning och mycket annat kan användas som extremt attraktiva kroppsspråkstecken som kommer att locka det motsatta könet. Visst, du måste veta har man använder dem klokt. Lyckligtvis gör du det helt okej redan nu, men här lär du dig att göra det perfekt.

Följande tre saker är de viktigaste kommunikationsmedlen mellan människor (i denna ordning):

– Kroppsspråk

– Tonfall

– Ord som sägs

Nu ser du hut viktigt kroppsspråk är. Det här är något som kan komma till hands när du vill få den heta killen som du inte kan sluta drömma om! Ord är praktiskt taget onödiga om du använder dessa fantastiska tips om ditt kroppsspråk och tar det till nästa nivå.

Om du bara tänker på det, kommer din kropp att veta vad du ska göra. Ibland är allt som behövs, att luta dig tillbaka, låsa ögonen på honom och flirta, utan att använda ord.

Ge honom ett sexigt men ändå snygg look, och när du går därifrån kommer han inte veta vad som hänt honom.

Men det finns många fler tips och tricks för hur man kan förföra en kille, utan att spendera för mycket tid på att fundera på hur man ska närma sig honom och vad man ska säga.

Förförelse är inte ett test, så låt oss inte göra det till något tråkigt, utan snarare göra det roligt och spännande!

Kvinnligt kroppsspråk är ett kraftfullt verktyg, när det används på rätt sätt. Det kan skapa en sexuell spänning som kommer att göra er båda galna och få er att känna att det är första gången ni känner så.

Så, låt oss gå igång och lära oss konsten att använda din underbara kropp för att få honom att längta efter dig!

Hur man använder kroppsspråket på ett sexigt sätt för att förföra honom

1. Använd kraften i ditt leende

le kvinna som bär svart hatt

Du behöver inte vara bland de mest attraktiva kvinnorna på planeten för att kunna förföra en kille. Allt som krävs är ett ärligt och genuint leende som lyser upp hans värld en sekund.

Ett leende är något så enkelt, men har ändå så mycket mening. Det betyder lycka och tar fram er inre skönhet. Det talar om för honom att du är äkta och inte tar dig själv på för stort allvar.

Livet kommer ibland att vara dåligt, men istället för att slösa bort timmar på att oroa dig, sätt på ett underbart leende och få honom att se din positiva sida.

Visa honom att när han är orolig, frustrerad och på ett dåligt ställe, finns det fortfarande någon där ute som kommer att vara där med ett leende i ansiktet som kommer visa honom att det inte är så illa.

Och ja, jag är medveten om att ett leende inte kommer att lösa någons problem, men det kommer att göra det under en kort tid. Jag skulle ta det varje dag.

2. Visa honom din navel

man kramar leende kvinna

Jag vet att du just nu tänker att jag är galen, men lyssna på mig. Det är faktiskt riktigt enkelt. Forskare har upptäckt att killar reagerar mycket positivt på att se en tjejs navel!

Det visar honom att du är bekväm runt honom och skapar förtroende! Även om ditt huvud är vänt åt andra sidan, kommer det fortfarande att göra sitt.

3. Rör honom lagom

man och kvinna som ligger på gräset

Om du är på dejt med en kille och ständigt invaderar hans personliga utrymme, rör vid honom, smeker honom och inte ger honom något utrymme, får det honom inte att längta efter dig. Det känns lite överdrivet och det kväver honom.

Killen har bokstavligen inget utrymme att sitta, utan att du är på honom. Men se detta scenario. Ni sitter vid middagen, har en härlig konversation, håller ögonkontakt och ni är båda uppmärksamma på vad den andra säger.

Ibland rör du mjukt vid hans hand (nästan av en slump) och drar tillbaka den inom några sekunder. Du ger honom ett litet leende och fixar sedan din tröja (eller vad du än har på dig), vilket gör att du av misstag råkar röra hans axel.

Det här kommer att kännas sexigt, mystiskt, och han kommer undra om du gör det medvetet eller bara av en slump. Hur som helst så kommer han att känna sig väldigt öppen för detta. En beröring kan betyda så mycket när du inte överdriver det.

4. Korsa aldrig dina armar

par sitter i bagageutrymmet på bilen

Att korsa armarna ger vibbar som du vill undvika. Det får dig att se bortkopplad ut och du verkar ointresserad av honom och er dejt.

Det kan också få honom att tro att du känner dig attackerad och osäker. Så, om det inte är signaler du vill ge, är mitt förslag att hålla armarna så som du brukar göra och undvika att korsa dem, till varje pris.

5. Ha en effektiv hållning

par kramar bredvid havet

Detta låter mer komplicerat än vad det faktiskt är. Du behöver inte vara en bitch för att kunna välja en bra hållning. Det handlar om att bära dig själv med självförtroende och nåd! Vilken tjej som helst kan göra det med lätthet.

Stå inte framåtlutad, utan stå hellre med axlarna mot ryggen. Som jag redan nämnt ovan, håll händerna nere eller på bordet om du sitter, men korsa dem aldrig.

En annan ide är att lägga antingen båda händerna på höfterna eller bara en hand. Håll huvudet högt, dina ögon ska vara låste på ”målet” och bete dig lika häftigt som du ser ut.

6. Ha ögonen på honom

Par som dricker på café

Jag har redan nämnt det, men vikten av ögonkontakt kan inte betonas tillräckligt. Detta är ett extremt kraftfullt kroppsspråks verktyg som gör att någon känner sig mer bekväm i din närvaro. Tänk bara på era konversationer i en sekund.

Försök att komma ihåg hur det får dig att känna när personen du pratar med, undviker dig och istället går runt i rummet som om han är helt ointresserad.

Och kom nu ihåg den fullständiga motsatta effekten när han har ögonkontakt med dig.

Det får dig att känna dig mer värd, hörd och sedd. Det visar respekt och karaktär. Du kan inse hur viktigt det är att du ser honom rakt i ögonen medan du förtar med honom.

Du vill att han ska veta att du bara har ögonen på honom. Var uppmärksam på honom så får du fast honom hos dig.

7. Använd dina läppar för att förföra honom

ung blond kvinna som står bredvid blad

Dina läppar är förmodligen det första som någon kille kommer att märka hos dig, och ärligt talat, vem kan skylla på honom?

Dina läppar är den mest attraktiva kroppsdelen för honom och han fantiserar förmodligen om att kyssa dem, mer än du är medveten om.

Använd detta till din fördel. Killar älskar färgen röd. Speciellt på en kvinnas läppar. Det skriker passion och häftighet. Det får dig att se djärv, självsäker och sexig ut.

Testa ett sexigt rött läppstift och se hur han reagerar. Jag antar att han inte kommer kunna sluta stirra på dig.

Nästa sak du kan göra är att bita i underläppen (det misslyckas ALDRIG med att göra dig attraktiv för killen) eller att subtilt slicka dina läppar. Det är alltid de enklaste sakerna som gör susen!

8. Lek med håret

ung blond kvinna som bär rosa jacka

Du kan göra så mycket med ditt hår. Och må inte dåligt över att det inte är så långt, vad spelar det för roll? Du kan fortfarande förföriskt leka med en hårlock och dra det över örat. För dem med långt hår är alternativen oändliga.

Du kan slänga håret bakåt. Du kan se honom i ögonen när du lägger håret bakom örat. Du kan välja en lock och leka med den när du pratar med honom. Visa ditt hår stolt för honom.

Tricket är att inte överdriva. Du vill inte att killen ska tro att du är hårbesatt tjej. Välj en eller två av dessa tips och använd det klokt.

Hår är en sexig del av en kvinna som killar dras till extremt. Så du behöver verkligen inte ens anstränga dig så mycket. Han har förmodligen redan fallit för det.

9. Visa intresse med ditt ansiktsuttryck

söt ung brunett som leker med håret

Visste du om det otroliga faktum att människor gör cirka 25 000 ansiktsuttryck per dag? Människor använder sina ansikten för att uttrycka sina känslor, mycket oftare än att använda sina röster.

Så, notera och använd ditt ansikte för att visa honom hur du mål.

Du kan göra detta väldigt enkelt. Först bör du vara uppmärksam på vad han pratar om och nicka medan han pratar. Det kommer att visa honom att han inte tappat dig.

Sedan kan du luta huvudet åt ena sidan, vilket avslöjar din nacke (den mest utsatta kroppsdelen) som antyder att du litar på honom.

Att spegla hans uttryck är också en rolig ide. Observera noga att inte le om han pratar om något seriöst eller att du inte skrattar om det inte var hans avsikt.

Lagom är bäst. Han kommer att märka att du lyssnar noga och reagerar därefter, vilket får dig att se ut som en önskvärd partner i hans ögon.

10. Luta dig försiktigt mot honom

kvinna som lutar sig på mannen framför vattnet

Föreställ dig att du pratar med en vän, kollega eller egentligen någon du brukar prata med, och du kommer märka att de lutar sig mot dig när ni pratar om någonting allvarligt. Hur känns det?

Jag kan gissa på att det känns trevligt, eftersom det visar att du har hela deras uppmärksamhet.

Gör exakt samma sak mot den här killen. Luta dig mot honom när du vill att han ska veta att du lyssnar.

Om du lutar dig tillbaka visar det brist på intresse, så gör aldrig det. Luta dig alltid lite framåt, eftersom det visar honom att du är intresserad av vad han säger och det gör honom mer lockad till dig, helt omedvetet.

11. Klä dig i något som får dig att se (och känna) dig häftig

vacker kvinna som bär höga klackar och sitter utanför

Min åsikt är att man aldrig ska göra, säga eller ha på sig något man inte är bekväm i. Om det inte får dig att må bra, strunta i det. Var ärlig mot dig själv.

Det bästa sättet att må bra i hans närhet är om du har på dig något som får dig att känna dig bekväm och som dig själv.

Det kan vara vilken T-shirt som helst, som du känner dig fantastisk i och ett par tajta jeans. Det kan vara ett hett litet linne som gör att du känner dig som en bomb. Eller så kan det vara något helt annat. Det är upp till dig!

Om du känner dig bekväm, är det mer troligt att du kommer att se avslappnad ut och visa att du har det bra med honom.

Lyssna inte på dina vänner som fortsätter med att säga att du ska klä dig sexigt (såvida inte det är vad DU också vil). Var dig själv!

12. Planera inte för mycket, följ strömmen

låg vinkel foto av mannen håller kvinnan hand

Jag kan ge dig alla tips i världen om sexigt kroppsspråk, men i slutändan är allt upp till dig och honom. Du kan verkligen inte veta vad den här killen gillar, förrän du försöker!

Vissa killar gillar när du förföriskt lutar dig framåt och skamlöst flirtar, medan andra älskar när du är avslappnad.

Du kan inte planera dessa saker. Allt du kan göra är att läsa detta och ha alla dessa användbara tips i åtanke. Om de känns lämpliga, använd dem! Du kommer att kunna avgöra det då och där och, inte en minut tidigare.

Så mitt tips är att helt enkelt vara dig själv. Ändra inte på ditt beteende för mycket. Använd dessa till din fördel, men bara för att framhäva och betona dina redan fantastiska egenskaper. Den här killen borde älska dig för vem du är. Använd ditt kroppsspråk för att förföra honom, men gör aldrig någonting som du inte är bekväm med.

Slutgiltiga tankar

man kysser kvinnans panna utomhus

Att förföra en man kan verka som en mäktig uppgift, men det är det verkligen inte. Det handlar om att använda det som Gud gav dig, efter din bästa förmåga.

Alla dessa fantastiska tips finns här helt enkelt, för att hjälpa dig att använda det du redan har. Jag är säker på att du har massor.

Det handlar inte om att bli någon du inte är. Det handlar om att visa dig själv att du har vad som krävs för att få den mannen du vill ha. Om det inte fungerar, vet du att det egentligen inte är du.

Vissa män är bara blinda för de fantastiska saker som ligger framför dem.

Ta på dig något som får dig att må bra, ha på dig så mycket (eller så lite) smink du vill och sätt på dig dina favoritskor eller klackar.

När du känner dig som dig själv allra mest, så har du de bästa förutsättningarna för att imponera på din önskade man. Och o ´m han inte gillar dig för den du är – så är det hans förlust!

12 Sexiga Kroppsspråkstecken Som Gör Dig Oemotståndlig För Män