Skip to Content

Så Här Skriver Han När Han Är Riktigt Kär I Dig

Så Här Skriver Han När Han Är Riktigt Kär I Dig

Kommer du ihåg alla de killar som medvetet låter dig vänta på deras svar, som svarar med endast ett ord eller bara svarar när du påminner dom om det?

Kommer du ihåg dessa killars ständiga ursäkter för varför de inte svarade dig i tid, och tror att du köper deras dåliga lögner?

Gör dig själv en tjänst, radera dem från ditt liv och glöm att du någonsin har skickat sms till dem. Jag säger bara en sak:

När en killer tycker om dig på riktigt, är han galen i dig, när han är förälskad i dig, ser han alltid till att hitta tid för dig och han har aldrig ursäkter, oavsett vad!

Detta är den största skillnaden mellan omogna pojkar och riktiga män. De vet hur man behandlar kvinnor med respekt, beundran och uppskattning.

När en killer tycker om dig på riktigt, låter han dig aldrig vänta för länge på svar, han får dig aldrig att ifrågasätta hans avsikter och han skickar aldrig förvirrande meddelanden.

När en kille verkligen tycker om dig, leker han aldrig med dig, han behandlar dig som den riktiga kvinnan du är. När en kille är riktigt kär i dig, skickar han sms så här:

1. Han skriver alltid i tid

Bild av den unga mannen som använder en smartphone och ler

När han säger att han kommer skicka ett sms till dig när han kommer hem, ser han till att göra det, eftersom det sista han vill är att du ska känna dig besviken eller orolig för honom.

Han uppskattar din tid och det är därför han alltid ser till att hålla sina löften, när han säger att han kommer skicka sms till dig en viss tid på dagen.

2. Han skriver ofta först, istället för att bara vänta på att du ska skriva till honom

Hållande telefon och kaffe för stilig man

Han behandlar dig som en riktig dam genom att inte förvänta sig att du är den enda som ska försöka nå honom. Han förstår att kärlek inte är ett ensidigt spel.

Kärlek är ömsesidigt, där endast ömsesidiga ansträngningar uppskattas och önskas (vare sig det gäller att skicka sms eller något annat).

Det är därför han ofta skriver till dig först, istället för att bara vänta på att du ska skriva till honom. Han vill att du ska veta att han alltid tänker på dig och att han inte vill leka med dig.

3. Han smsar dig utan någon anledning

Korthårig man som ser mobiltelefonen

Han skriver inte till dig bara när han har en specifik fråga att ställa. Han ser till att skicka sms till dig, utan någon uppbar anledning. Han skriver till dig när något roligt händer, bara för att få dig att le.

Han smsar dig när han tänker på dig, eftersom han vill att du ska känna dig varm i hjärtat. Han skriver till dig bara för att påminna dig om att du betyder mycket för honom eftersom han vet att detta kommer att göra dig riktigt glad.

4. Han är öppen om sina känslor

le man som håller en telefon

När han är kär i dig har han inga problem med att prata eller skicka meddelanden till dig om sina känslor. Han är öppen om allt och han skäms inte för att erkänna när han verkligen saknar dig eller när han är upphetsad över att se dig.

När en kille verkligen är intresserad av dig, vill han att du ska känna till varje tanke som kommer över honom. Detta eftersom han helt enkelt inte kan tänka på något annat än bara dig.

5. Han har inga problem med att svara med längre meddelanden

man i läderjacka håller telefonen

När en kille är kär i dig är han inte en skitstövel som alltid skickar några få ord till dig. Han har inga problem med att svara med längre meddelanden, där han berättar exakt vad ha menar om något eller hur han känner för något.

Han har heller inte problem med att skicka massor av emojis, roliga GIF-ar och memes.

6. Han bekräftar era planer

man sitter nära bärbar dator och smsar

Han ser alltid till att bekräfta planerna utan att du ens ber honom göra det. Han vill inte att du ska oroa dig för onödiga saker som om han kommer vara klar i tid eller om han måste avboka er dejt.

Han bekräftar era planer för att han är en riktig man och inte någon fegis som låter er dejt vänta till sista sekunden för att sedan säga att han inte kommer att hinna.

7. Han smsar efter en dejt

Mannen sitter framför bordet nära fönstret

När en kille är kär i dig, ser han alltid till att skriva till dig efter en dejt, eftersom han fortfarande kan känna din parfym som om du är där.

Han tänker fortfarande på något meningsfulls du sa till honom och han tänker på nästa gång han kommer få träffa dig.

Han skriver till dig efter er dejt, för att han vill höra hur du mår och för att han vill känna din närvaro lite längre, även om det bara är virtuellt. Ditt ord kan göra att han känner sig lycklig och välsignad över att ha dig i sitt liv.

8. Han ställer följdfrågor

ung man använder sin smartphone medan du sitter i soffan

När du säger till honom att något stör dig och att du inte mår bra, svarar han inte bara ”okej” och lämnar dig ensam. När en kille är kär i dig, ställer han dig följdfrågor so: ”vad hände?” eller, ”vad/vem fick dig att känna såhär?”.

När du berättar för honom exakt vad som stör dig, läser han inte bara de första orden för att sedan börja prata om något som inte är relaterat till det.

Han börjar genast hitta lösningar, trösta dig och försöka få dig att le, även om det tar en evighet innan det händer. När han är riktigt kär i dig, blir din lycka en reflektion av hans egen.

Så Här Skriver Han När Han Är Riktigt Kär I Dig