Skip to Content

Om Han Gör Dessa 5 Saker Så Är Han En Känslomässig Manipulatör I Förklädnad

Om Han Gör Dessa 5 Saker Så Är Han En Känslomässig Manipulatör I Förklädnad

Du har hört den här historien miljoner gånger tidigare. En flicka möter en pojke, pojken är perfekt, flickan blir galet förälskad, pojken avslöjar hans sanna ansikte och flickan får sitt hjärta krossat.

Jag slår vad om att du inte bara hört det här förut utan att du har gått igenom den här skiten och du blev skadad. Du blev riktigt skadad.

Du vill förmodligen inte ha något att göra med män längre. Du är besviken och du är arg på dig själv. Du är frustrerad för att du låter dig falla för hans knep.

Du låter honom lura dig och ljuga för dig. Du är rasande för att du inte såg det i tid. Du släppte din vakt och han smög sig in i ditt hjärta.

Jag vet att det är svårt att gå vidare efter att någon tar ditt hjärta och krossar det i tusen bitar. Smärtan är enorm.

Du vill le, du måste le eftersom du inte vill att någon ska se hur skadad du är. Men varje leende gör ännu mer ont. Varje tvingat flin i ansiktet sticker rakt genom ditt hjärta.

Men du måste veta att ingen har den typen av makt över dig. Ingen har rätt att kontrollera och manipulera dig. Han gjorde det ett tag men du såg det och du kom ut.

Den här gången var det för sent att rädda dig från alla smärta men förhoppningsvis kommer du inte att göra samma misstag nästa gång med hjälp av dessa tecken.

1. Han kommer att få dig att känna dig skyldig

man argumenterar med sorglig kvinna

Han kommer att få dig att känna dig som skit i allt du gör. Du kommer att ha den ständiga känslan av att varje steg du tar är helt fel. Skuld är hans bästa vapen mot dig för att få vad han vill.

Om du vill göra något för dig själv så låter han dig göra det, men med sorgliga valpögon.

Han kommer att spela offret så att du tycker synd om honom och väljer att ignorera dina känslor för att tvinga dig att vara med honom och ta hand om honom och hans känslor så att han inte blir skadad.

Han skulle vara helt ok om du inte stannade kvar med honom, men hans ego skulle skadas eftersom saker inte blev som han tänkt sig.

2. Han kommer att respektera dig – i början

Lyckliga par som har en stor tid att prata över en kopp kaffe

Det är därför hans skådespeleri är så lysande. Han kommer att vara perfekt i början. Han kommer att ge dig världen. Han kommer att respektera dig och flytta berg för dig.

Han kommer att vara mannen du alltid har drömt om att vara med.

Han kommer att vara uppmärksam på allt du säger, men inte för att han bryr sig utan för att han är en skitstöven som vill manipulera dig till att göra allt han vill och att bete sig som han vill.

Du tror att han lyssnar på dig för eftersom han är en perfekt skådespelare, men egentligen är han bara en manipulatör i förklädnad som ljuger och lurar folk för att få vad han vill ha.

3. Han kommer att lova dig världen och göra…

par i kärlek kramar vid solnedgången

Ingenting! Endast tomma ord och patetiska falska löften kommer från hans muns. I början lovar han dig allt och vet du vad du får? Du får ingenting och han tänkte aldrig ge dig någonting.

Han kommer alltid att säga en sak för att få dina förhoppningar uppe och sedan kommer han att trampa över sina ord och göra vad han tänkte göra från början ändå. Dina känslor spelar ingen roll, de spelade aldrig någon roll.

4. Hans “hjälp mask” är på

ung man i blå skjorta leende

Han kommer att vara mild, söt. Han kommer att vara främlingen på gatan som hjälper dig att samla dina saker efter att någon som hade bråttom knuffade ner dig.

Han kommer att vara ditt “Hollywood-ögonblick” av kärlek vid första ögonkastet. Men, din berättelse kommer inte att få ett lyckligt slut. Din berättelse kommer att krossa hjärtan och vara smärtsam.

Och han? Han kommer att gå vidare, hitta ett annat offer att spela spel med.

5. Han är offret

kvinna pratar med arg man

Hans favorit taktik för att manipulera dig, hans starkaste vapen. Dessa människor är mycket intelligenta och listiga. De vet exakt vad de ska säga och när.

De vet hur de ska vända varje situation till sin fördel eftersom de vet hur de bete sig rätt samma sekund när de behöver det. Han kommer att spela offret varje gång han vill ha något och han ser att han inte kan ha det.

Var uppmärksam om du ser detta, varje gång du vinner ett bråk där han har sämre positionen eftersom han har fel, plötsligt känner du dig ledsen för hans skull och du känner dig som skit.

Det beror på att han spelade dig och gjorde sig själv till ett offer.

I slutet av varje situation som liknar den här så kommer du att känna dig dåligt eftersom du skadade honom och du kommer att glömma bort varför du var arg i första hand – det är vad han vill hela tiden.

Känslomässig manipulation är fruktansvärt på grund av att sår läker, blåmärken bleknar, men hårda ord och psykologiska knep lämnar ditt sinne härdat och när ditt sinne är härdat så har hela installationen förändrats, din personlighet är inte densamma.

Den smärtan förblir för evigt och den lämnar dig försiktig och rädd resten av livet.

Du kan läka, men du kommer aldrig glömma. Du kan säga till dig själv att du är okej, men det är du inte. Inte förrän du bestämmer dig för att förlåta dig själv och förlåta honom. Inte förrän du bestämmer dig för att gå vidare.

Om Han Gör Dessa 5 Saker Så Är Han En Känslomässig Manipulatör I Förklädnad