Skip to Content

Om Du Lämnar Henne, Kommer Du Att Sakna Henne På Följande Sätt

Om Du Lämnar Henne, Kommer Du Att Sakna Henne På Följande Sätt

Du verkar inte finna en orsak till att stanna kvar. Det är helt okej, men vad har du för orsak till att lämna henne?

Om du lämnar henne kommer hon inte att försöka få dig att stanna kvar eftersom hon vet bättre än att behöva be om någons uppmärksamhet och uppskattning.

Hon kommer inte ens att be om någon förklaring eftersom dina orsaker inte betyder någonting för henne. Du kommer att förlora henne och hon kommer även fortsättningsvis att respektera sig själv.

Vet du varför? Nå, du kommer att lämna den enda kvinnan som var kapabel att älska otroligt passionerat och den enda kvinnan som ville vara till hands för dig i både gott och ont.

Innan du bestämmer dig för att slutligen lämna henne, behöver du veta att det kommer att vara en rolig lek till en början, att du kommer att känna dig fri och obunden och att du kan göra vad ditt hjärta än begär.

Vänta bara tills dess att den första entusiasmen lägger sig, det som kommer att återstå är en känsla av att någonting saknas.

ledsen man i svart skjorta

Någonting mycket viktigt är borta och du kan inte få det tillbaka. Det är hon. Du kommer att sakna henne.

Till en början verkar det som att du har allting du har saknat under så lång tid. Du har fått tillbaka din frihet. Men den krypande känslan av otillfredställelse kommer sakta men säkert att sluka dig.

Det är i just det ögonblicket du kommer att minnas hennes styrka, sättet på hur hon såg dig i ögonen och berättade varför hon var upprörd, även om hon var gråtfärdig.

Du kommer att se henne i varje främling. Varje kvinna som liknar henne kommer att påminna dig om hur du klantat dig.

Du kommer att höra hennes röst och se dig om, försöka hitta henne, men hon kommer inte att finnas där.

Hon kommer aldrig mer att vara där. I just det här ögonblicket kommer du att börja bli desperat och du kanske även försöker ringa eller skicka ett sms till henne, men hon kommer inte att svara.

Man i gatalampor under natten

Det är precis då som det slår dig, hårt. Du kommer att minnas hur lojal hon var eftersom hon helt och hållet var din. Hon gjorde det för enkelt för dig, eller hur?

Du har aldrig tidigare befunnit dig i en position där en kvinna har ansträngt sig så mycket för någon.

Du kommer att bli ledsen över att minnas alla killar hon nobbade som försökte få hennes nummer eftersom du kommer att sakna sättet på hur hon bara hade ögon för dig – ingen och ingenting annat än dig.

Är du ledsen nu? Nå, bry dig inte ens om att be om ursäkt. Hon vet bättre än att gå tillbaka till någon som inte uppskattade henne. Du tog henne för givet och nu ser du henne i varje kvinna du försöker klicka med.

Alla de här kvinnorna spelar ett spel och leker med andras känslor och du minns henne igen eftersom hon var så äkta, du visste att hon alltid var ärlig om allting.

Du kommer att sakna henne på samma sätt som hon saknade dig alla de gånger du inte fanns till hands för henne.

man med solglasögon lutad på vägg tegel

Hon hade ingen att prata med och hon kom alltid med ursäkter för din bortavaro, även om hon hela tiden visste att du var otrogen. Men hon stannade vid din sida i hopp om att du skulle ändra dig.

Du saknar sättet på hur hon förlät dig dina misstag. Du saknar henne och hennes gröna ögon. Du saknar hennes kyssar, hennes omfamningar och sättet på hur hon uttalar ditt namn.

Det finns inte en chans att du någonsin kommer att hitta någon som henne. Därför kommer du att sakna henne.

Du kanske befinner dig i ett nytt, lyckligt förhållande men hon kommer att poppa upp i hjärnan på dig, ibland då och då, eftersom hon har sin lilla speciella plats där.

Och du kommer aldrig att släppa tanken på att du förlorat någon så dyrbar som hon var. Du förlorade henne eftersom du trodde att det skulle vara roligare att pröva på och upptäcka någonting nytt.

Du lämnade henne och nu måste du handskas med konsekvenserna – att sakna henne i resten av ditt liv.

Om Du Lämnar Henne, Kommer Du Att Sakna Henne På Följande Sätt