Skip to Content

6 Orsaker Till Att Hon Inte Tror Att Du Älskar Henne

6 Orsaker Till Att Hon Inte Tror Att Du Älskar Henne

För dem som aldrig har upplevt det, kärlek är enkelt. Men för dem som har upplevt det är kärleken det mest komplicerade i hela världen.

När man älskar någon behöver man engagera sig, man behöver lyssna, man behöver förstå och mest av allt behöver man må bra av att göra allt det.

Det är sant att män och kvinnor har olika syn på kärlek, så det finns orsaker till att hon inte tror att du älskar henne, även om du gör det.

1. Du pratar inte med henne på samma sätt som du gjorde tidigare

Bild av ung arg kvinna som argumenterar med sin man

Kanske tänker hon på ert förflutna och önskar att du vore samme kille hon förälskade sig i. Hon förstår inte varför du är tyst i hennes sällskap och varför du bara pratar när någon annan finns i närheten.

Hon förstår inte vad hon gjort för fel och varför du inte beter dig som du brukade tidigare.

Hon håller allt inombords. Hon önskar att du kunde förvandlas till hennes hjälte, som skulle finnas till hands för att lyssna på hennes problem och hjälpa henne att lösa dem.

Kanske är du trött, kanske har du haft det tufft på jobbet. Kanske har hela månaden varit skit, men hon är inte en person som ska känna av konsekvenserna.

Tänk på att kvinnor är känsligare än män och att de känner av minsta förändring. Så, var uppmärksam mot henne och visa henne hur mycket du älskar henne. Visa att hon är ditt första och sista val. Visa att du bryr dig.

2. Ni fastnade i rutin

upprörd man som håller telefonen och sitter bredvid kvinnan

När man befinner sig i ett långvarigt förhållande är det lätt att fastna i rutiner.

Tänk bara på att man arbetar hela dagen, tar hand om barnen, tar hand om allt ansvar hemma och att det i princip absolut inte finns någon tid att sätta sig ner och njuta av stunden.

Alla relationer skulle börja gunga under sådana förhållanden. Det är orsaken till varför ni båda behöver göra det där “lilla extra” för att få det att fungera och bli bättre.

Om du inser att du inte ägnar henne tillräckligt med tid, lägg alla plikter åt sidan och ta dig tid för henne.

Du kan överraska henne på jobbet, bjuda henne på lunch eller helt enkelt bara mysa med henne medan ni sitter framför TV-n.

Lita på mina ord, hon kommer att uppskatta varje ögonblick hon tillbringar med dig och på så sätt skapar ni ett djupare band till varandra.

3. Hon slutade lita på dig

upprörd man pratar med kvinnan i sovrummet

När hon slutar lita på dig får du svårt att återskapa förtroendet. Om hon inte litar på dig får hon svårt att älska dig innerligt.

I själva verket är det så att om hon inte litar på dig, kommer hon att inte att tro på att du älskar henne.

Hon tror att du leker med henne och att du bara är tillsammans med henne eftersom du inte vill vara singel och ensam.

Hon kommer att känna sig otroligt osäker med dig och hon kommer inte att tro på det du säger. Hon får en större orsak till att inte lita på att du älskar henne.

Hon inbillar sig det värsta tänkbara scenariot och hon är förkrossad över det.

Vad hon behöver är att du faktiskt delar allt du har i tankarna med henne. Hon behöver känna att du är öppen och att ni klickar känslomässigt.

Fram tills dess mår hon dåligt eftersom hon inte får den kärlek hon behöver av dig.

4. Hon har blivit lämnad många gånger

kvinna sitter på stranden

Hon kan inte känna sig lugn eftersom hon har blivit sårad alldeles för många gånger tidigare.

Människor som lovade att de aldrig ska gå ifrån henne, lämnade henne så fort det första problemet dök upp. De män som hävdade att de var hennes bästa vän lämnade henne utan någon som helst förklaring.

Hennes hjärta har blivit krossat så många gånger att hon inte längre tror på att någon kan bli förälskad i henne. Hon är rädd för att hon aldrig kommer att hitta kärleken som hon förtjänar och därför garderar hon sig.

Men, om du anstränger dig lite och om du visar att hon kan lita på dig, har du fångat världens bästa tjej.

Du får en vän för livet, en älskarinna och en person du alltid kan lita på. Det enda du behöver göra är att visa henne att du finns där när hon behöver dig och att du inte lämnar henne för någon annan.

Om du lyckas visa henne det, blir hon den lyckligaste människan på jorden.

5. Andra intygade henne att hon inte var tillräckligt bra nog

Par som argumenterar hemma

I hennes tidigare förhållanden övertygade man henne om att hon inte var tillräckligt bra nog. Hon var alltid den som fick stå ut med allt möjligt och köpa sin sinnesfrid med tårar.

Hon var den bästa flickvännen man kunde ha, men alla kunde inte se hennes verkliga värde. Alla kunde inte se hennes hjärta av guld och därför är hon nu nedbruten.

Hon tror fortfarande att hon inte är tillräckligt bra nog och hon känner likadant, tillsammans med dig. Men om du ser någonting hon inte ser, försök att övertyga henne om att hon har fel.

Intyga henne om att hon är en fantastisk person och att vilken kille som helst skulle vara överlycklig över att ha henne bredvid sig.

Visa att du uppskattar varje ögonblick i hennes sällskap och att din högsta önskan var att kunna kalla henne “min flickvän”.

6. Hon har dåligt självförtroende

kvinna som bär grå kofta omgiven av gräs

Hon är en person som alltid tror att andra har rätt och att hon har fel. Hennes självförtroende är dåligt och därför kan hon inte lita på att en kille som du kan förälska dig i henne.

Hon är orolig varje gång du pratar med en annan tjej eftersom hon tror att du kommer att upptäcka att den andra tjejen är mycket roligare och att du kommer att välja henne istället.

Hon tror inte att hon är värdefull. Hon tror inte att hon är värd någonting. Hon tror inte att någon kan älska henne med hela sitt hjärta.

Därför tror hon inte att du älskar henne. Du behöver visa henne att hon är allt du drömt om. Du behöver visa henne att hon är en kvinna som har den finaste själen och de renaste hjärtat du någonsin känt.

Hon behöver känna att du är nöjd och tillfreds med att tillbringa resten av ditt liv med henne.

Hon behöver förstå att hon är ditt första val och att du inte skulle göra någonting för att såra henne. Hjälp henne att förstå det.

6 Orsaker Till Att Hon Inte Tror Att Du Älskar Henne