Skip to Content

Om Jag Inte Kommer Att Vara Ditt Förstahandsval, Bry Dig Inte Ens Om Att “Välja” Mig

Om Jag Inte Kommer Att Vara Ditt Förstahandsval, Bry Dig Inte Ens Om Att “Välja” Mig

Finns det något värre än att bara vara ett val?

Finns det något värre än att få veta att du inte är någons förstahandsval, att du är nummer två eller tre eller gud vet vilket nummer på listan för personen du själv prioriterar?

Låt mig få upplysa dig – det är den värsta känslan i världen.

Säg mig, skulle du acceptera att komma i andra hand? Skulle du vara nöjd med dig själv i vetskapen om att du bara är någons val?

Nej, naturligtvis skulle du inte det.

Att inte vara en prioritet för personen du älskar och dyrkar får det helt enkelt att vända sig i magen. Det gör ont.

Och det får dig att fundera på varför du inte är tillräckligt god för dem, vad det är som saknas dig för att du inte ska stå först på listan.

kvinna flytta gardiner och ser genom fönstret

Ärligt talat, jag vill inte känna så här, någonsin mer i mitt liv.

En gång tidigare har jag nöjt mig med mindre än jag förtjänar. En gång tidigare, har jag låtit en man jag älskar behandla mig som sin reservplan.

En gång, gjorde jag allt jag kunde och mer därtill, för en man som vägrade prioritera mig. En gång och aldrig mer, jag lovar.

Riktiga män leker inte lekar, du vet.

De lovar inget de inte avser hålla. De engagerar sig inte i förhållanden med kvinnor de inte är seriösa med och de vilseleder inte kvinnor till att tro att de är älskade och betyder någonting, för att sedan vägra göra dem till sitt förstahandsval.

Det tog mig en stund att inse; att vara ett förstahandsval för personen som älskar dig är det tydligaste tecknet på kärlek som någonsin finns.

Det är inte blommor och rosor, kramar och kyssar, frukost på sängen och allt annat. Att hela tiden bli vald före allting annat, det är vad som får dig att veta att du är älskad.

ledsen kvinna tittar på floden

Valet av att engagera sig i en kvinna och skaka av sig alla de andra är värt risken. Ärligt talat, det är inte en risk, det är en skyldighet du har mot själva iden om kärlek.

Om du beslutat dig för att älska, gör det för anständighetens skull på rätt sätt.

Om du respekterar dina känslor och känslorna hos personen du älskar så måste du se till att de kommer först, se till att de kommer före och över allt annat. Det är inte enklare än så.

Jag har haft min beskärda del av läxor jag lärt mig och jag vet bättre än att nöja mig med mindre i kärlek och mitt liv.

Oavsett vad du eller någon annan tycker, vet jag att jag är värd det. Jag vet att jag är tillräckligt god. Jag vet att jag förtjänar att prioriteras, att komma först, att vara någons förstahandsval.

Jag kanske älskar dig av hela mitt hjärta. Jag kanske vill ha dig så mycket att jag behöver dig mer än luften jag andas.

Jag kanske bryr mig om dig mer än jag bryr mig om mig själv och jag kanske ser fram emot att träffa dig dig mer än jag sett fram emot någon annan i mitt liv, men jag kommer fortfarande inte att bara vara ett val för dig.

svartvitt foto av kvinnan i djupa tankar

Om jag inte kommer att vara ditt förstahandsval, bry dig inte ens om att välja mig överhuvudtaget. Gå din väg.

Bespara oss de ständiga bråken och mig förödmjukelsen av att fråga dig om någonting du inte är redo att ge.

Jag är en kvinna som ger allt eller ingenting.

Jag förväntar mig mycket på grund av att jag också ger mycket.

Jag är redo att älska dig av hela mitt hjärta. Jag är redo att engagera mig och jag är redo att ge allt och mer därtill för oss. Men jag är endast redo att göra detta om jag ser att du är villig att göra detsamma.

Jag vill inte vända ut och in på mig själv för någon som inte är redo att göra mig till sitt förstahandsval.

Bry dig inte ens om att ge mig smulorna av din uppmärksamhet då jag inte vill ha dem.

Jag är antingen ditt förstahandsval eller ingenting. Beslutet är ditt.

Om Jag Inte Kommer Att Vara Ditt Förstahandsval, Bry Dig Inte Ens Om Att “Välja” Mig