Skip to Content

Du Behöver Inte En Man Som Kommer Tillbaka, Du Behöver En Man Som Inte Lämnar Dig

Du Behöver Inte En Man Som Kommer Tillbaka, Du Behöver En Man Som Inte Lämnar Dig

Även om detta är det sista du skulle erkänna för någon, även dig själv, är sanningen den att efter all denna tid, så väntar du fortfarande på killen som lämnade dig.

Du väntar fortfarande på att han ska komma tillbaka och säga att du är den enda kvinnan i världen för honom.

Ja, visst har du lärt dig att leva utan honom, men djupt inombords väntar du på att han, från ingenstans, ska ringa eller dyka upp på farstukvisten.

Du väntar fortfarande på ursäkten du aldrig fick – på att mannen som krossade ditt hjärta ska säga att han är ledsen för att han behandlat dig illa.

För att han ska säga hur ledsen han är för alla tårar och all smärta han orsakat, och för att han ska erkänna att hans största misstag var att förlora dig.

kvinna sitter på betongblock i vatten

Du förväntar dig att han ska återvända, klokare och smartare än han varit tidigare, och att han ska ta ansvar för alla sina misstag och be dig att ta honom tillbaka.

Även om detta är det sista du skulle erkänna för någon, även dig själv, är sanningen den att en del av dig väntar på att han ska ta sitt förnuft till fånga och komma tillbaka till dig.

För att ni två ska fortsätta där ni stannade och för att du ska ge honom ytterligare en chans att ställa saker och ting tillrätta.

Nå, låt mig berätta en sak för dig, hjärtat – du förtjänar mycket mer än det, och en mycket bättre kille.

Du förtjänar mycket mer än att någon lämnar dig och kommer tillbaka när han känner för det och mycket mer än att du ska pausa ditt liv medan du tålmodigt väntar på att någon snubbe ska komma till sans.

Du förtjänar mycket mer än att vara någons reservplan och en trygg famn.

ung blond kvinna med ljus färg tröja och jeans som håller trädgren

Personen han vänder sig till när han ser att han står alldeles ensam i världen, numret han ringer när alla andra har övergett honom och dörren han knackar på när han inser att du var den enda han alltid kunde räkna med.

Och, det är exakt det enda du är för den här killen, om det händer sig så att han kommer tillbaka till dig.

Jag vet att du tror att allt skulle vara perfekt mellan er två den här gången, men sanningen är den att du alltid skulle undra varför han återvände – insåg han verkligen att han älskade dig hela tiden eller hade han fått slut på andra alternativ?

Du kanske inte inser det nu, men sanningen är den att du förtjänar mer än en kille som behöver förlora dig för att inse ditt sanna värde.

Du behöver mer än en kille som har behövt kyssa hundratals kvinnor för att inse att du var den han sökte.

Du behöver mer än en kille som var tvungen att känna förlusten av dig för att inse värdet av din närvaro i sitt liv.

Så, istället för att nöja dig med en man som kommer tillbaka, vänta på mannen som aldrig lämnar din sida.

Vänta på mannen som inser ditt värde från början och mannen som aldrig skulle tänka tanken på att lämna dig, även om det så vore det sista han gjorde.

Du Behöver Inte En Man Som Kommer Tillbaka, Du Behöver En Man Som Inte Lämnar Dig