Skip to Content

Hon Borde Vara Din Prioritet, Inte Ett Alternativ

Hon Borde Vara Din Prioritet, Inte Ett Alternativ

Låt oss inte tassa runt det utan låt oss erkänna att det händer i många fall när en man träffar en bra kvinna, har han ingen aning om vad han ska göra med henne.

Han vet inte hur han ska behandla henne, vad han ska tänka eller hur han ska bete sig ens till att börja med.

Ibland, när en man träffar en bra kvinna, vet han genast att han vill ha henne i sitt liv, men på något sätt förstör han det.

Det händer ofta att han kommer börja övertänka och överanalysera allt, från den minsta situationen i sitt liv, och han slutar upp med att vara giftig för sig själv och för kvinnan.

Vid någon tidpunkt kommer han på att det är för tidigt för honom att bli seriös i livet, han är inte redo eller så är han ovillig att slå sig ner eller att ge sig själv till en enda kvinna, men han vill inte missa denna möjlighet att knyta en fantastisk kvinna till sig själv.

kvinna som står på stranden

Så han kommer att dra denna kvinnan till något som kan vara ett förhållande, men det kan inte heller vara ett förhållande.

Och det är bara fel. Det är fel på så många nivåer.

När du träffar en bra kvinna, och det börjar bli rörigt i huvudet, är det en av två saker du bör göra: antingen steppa upp eller låt henne gå.

Antingen säger du till dig själv, “Det här är vad jag har väntat på hela mitt liv,” eller så säger du, “Hon är fantastisk, men jag är inte på samma plan, så jag släpper henne.”

När du är osäker på om du vill binda upp dig eller inte, ger du inte tomma löften, du pratar inte med henne om framtiden och du planerar inte saker om du inte är redo att dem händer.

Du drar inte en bra kvinna till något som du själv inte har någon aning om vad det är.

Du förvirrar inte henne och du håller henne inte bredvid dig och får henne att vänta tills du är redo att binda upp dig.

Ibland kryddar livet till saker för oss, men andra gånger är det inte så komplicerat. Livet är lättare när både lycka och sorg delas med rätt person.

kvinna med lockigt hår som sitter på stranden

Så när du träffar rätt kvinna kommer du inte med ursäkter som att du inte är redo eller hur det inte är dags och Gud vet vad. Antingen gör du det, eller så släpper du henne.

Det finns kvinnor som älskar helhjärtat, skrattar från botten av sina hjärtan, ropar högt, inte spelar spel och alltid säger sanningen.

Det finns kvinnor som får saker att ske för sig själva, kvinnor som inte behöver män för att komplettera dem i livet och som inte är rädda för att leva sina liv till fullo.

Den typ av kvinna som din mamma pratade med dig om och din pappa sa att du skulle gifta dig.

Sådana kvinnor är inte rädda för att binda sig till en enda man.

De är inte rädda för att spendera resten av sitt liv med en enda man eller bygga en familj tillsammans med honom, att investera i honom och deras förhållande.

kvinna som går i naturen

De är inte rädda för att säga “Nej” till andra män och alla andra möjligheter.

Denna typ av kvinna borde vara din prioritet, inte ett alternativ.

Den här typen av en kvinna borde du inte ljuga för, inte spela med eller lura att hon har en framtid med dig när du själv är förvirrad över vad du vill ha i ditt liv.

Du förtjänar denna typ av kvinna när, och bara när, du vet exakt vad du vill ha av henne.

När du träffar en bra kvinna glömmer du allt om varför det inte kunde fungera och du börjar tänka på vad du kan göra för att få det att fungera.

Du kommer inte med ursäkter, utan du steppar upp och får det att hända. Du säger till dig själv, det här är en möjlighet som bara kommer en gång i livet och du låter dig inte gå miste om det.

När du träffar en bra kvinna sätter du henne högst upp i din prioritetslista. Det finns inga men, inga andra alternativ, inga spel att spela. När du träffar en bra kvinna, steppar du bara upp.

kvinna dricka kaffe

Du börjar bygga upp ditt liv, du börjar bygga upp dig själv och du börjar förstå vad det innebär att verkligen ge sig själv till någon.

Du inser äntligen att du inte föddes för att vandra genom detta liv, utan för att hitta din andra hälft och vara lycklig.

Jag kommer ihåg de ord som min mamma sa till min bror när hans tankar var ihoptrasslade: “Om hon respekterar dig, om hon är lojal och generös, snäll och smart, låt henne inte se någon annan än dig.

Om hon är en bra kvinna, låt henne inte vänta på dig eller ge henne utrymme att tvivla på dina avsikter.

Du tar hennes hand, du berättar för henne hur mycket hon betyder för dig och du sätter henne högst upp på din prioritetslista.”

Om det inte är en guldfilosofi om hur man behandlar kvinnor vet jag inte vad som är.

Hon Borde Vara Din Prioritet, Inte Ett Alternativ