Skip to Content

6 Viktiga Skäl Till Att Han Vill Ha Tillbaka Dig

6 Viktiga Skäl Till Att Han Vill Ha Tillbaka Dig

Varje kvinna har gått igenom samma skit minst en gång i sitt liv. Hon hade en kille, det fanns kemi mellan dem, han ringde alltid och smsade henne, de kanske till och med dejtade och sedan försvann han helt plötsligt

Vad som händer sen är att du måste gå igenom stadierna av emotionell läkning. Du måste gå igenom helvete för att glömma att han existerar så att du kan ge dig själv en ny chans för kärlek.

Du måste gråta i din säng, du måste vara arg på världen och på dig själv för att du faller för honom. Du måste lära dig att le igen och förlåt a dig själv.

Så småningom lär du dig att du kommer att ta dig igenom allt detta. Du lär dig att läka och förlåta.

Gissa vem som kommer knackandes på din dörr när du äntligen hittat fred?

Ohja, det är han. Nu när du plötsligt har tagit itu med det faktum att ni inte är tillsammans längre så kommer han tillbaka. Varför gör killar det?

1. Han är ensam

stilig ung man med smartphone medan han står utomhus

Han kommer antagligen att smsa dig först med ursäkten att han bara vill se hur du mår. Grejen är den att han känner sig ensam och nere och han behöver lite bekräftelse på att han fortfarande betyder något.

Det bästa sättet att få det är att kontakta dig. Nå, några kvinnor får sitt hopp uppe och de tror att han verkligen vill träffas igen, de känner sig smickrade att en man räcker ut först men i de flesta fall är det inte därför han kontaktade dig.

Han kontaktade dig förmodligen enbart för att han är ensam och faktiskt så behöver han inget annat än en usel text tillbaka från dig. Han vill känna sig viktig och han vill veta att han fortfarande har dig där.

2. Han vill ha tröst

vacker kvinna som tröstar en man

Han går igenom en tuff tid i livet och han behöver känslomässigt stöd. Du är det sista han hade och trots att ni har gjort slut så hade ni någon form av känslomässigt band och förståelse för varandra.

Han vill ta nytta av det. Han vill ha dig tillbaka för att han behöver någon att tröst honom, en axel att gråta ut på.

Han kommer förmodligen att lufta ut alla hans problem till dig för att sedan försvinna igen, precis som första gången. Så fall inte för det, speciellt inte efter att du gått igenom helvetet och tillbaka för att komma över honom.

3. Han behöver bekräfta hans självvärde

kvinna upprörd med mannen som sitter på café

Att vara singel kan få fram några otäcka känslor hos människor. Du kan känna dig oönskad och ful även fast sanningen är långt ifrån men på något sätt så kan du inte bli kvitt den fula känslan.

Det är en av anledningarna till att ditt ex vill ha tillbaka dig. Han känner sig förmodligen som skit, hans självförtroende är noll och han vill ha någon form av validering.

Det finns inget bättre ställe att hitta det på än hos dig, än att gå tillbaka till något han redan vet. Ramla inte i den fällan eftersom det här är en självisk handling.

Han vill inte att du ska komma tillbaka för din skull utan för hans, för att få sig själv att må bra.

4. Han glömde hur det förflutna såg ut

Gladlynt ungt par som hemma dricker kaffe på morgonen

Det fanns en anledning till att han gjorde slut med dig. Han var olycklig och han kanske berätta vad problemet var, du kanske fick några svar men inte han. Det spelar ingen roll.

Grejen är den att ert förhållande inte funkade av en anledning. Men nu vill han plötsligt ha tillbaka dig. Du vet vad som vanligen händer?

Efter en viss tid så får ensamhet och bristen på känslomässigt stöd dig att tänka på dina förra förhållanden och hur bra det var.

Tiden läker alla sår, det är sant, men det idealiserar också det förflutna. Det är vad han gör. Han kommer bara ihåg de bra sakerna i ert förhållande och han undrar förmodligen varför du bröt det i första hand.

Men just det är tricket; ni blir tillsammans igen och efter den första spänningen i förhållandet försvinner så kommer de gamla problemen att komma igen och du kommer komma ihåg varför ni bröt upp.

Detta leder naturligtvis till ännu en splittring med större problem att hantera.

5. Han vill ha sex

ungt par som älskar i sängen

Den här är lätt. Han vill ha dig tillbaka för att han bara vill ha sex. Han har inte fått till det under en längre period och han vill ha lite action.

Logiskt sett så är du den första personen som han kommer att springa till eftersom han tror att du kommer ge honom det lätt eftersom du antagligen fortfarande har känslor för honom.

Sänk dig inte så lågt för han kommer bara att använda dig och sedan slänga dig iväg som han gjorde första gången.

6. Han vill 100% ha dig tillbaka

man håller händerna på en kvinna och ber om ursäkt

Låt oss spara det bästa för slutet. Kanske insåg han verkligen att gjorde ett misstag och han beklagar sina tidigare handlingar och han vill ha dig tillbaka.

Kanske vara han helt miserabel från det ögonblick han bröt upp med dig men han visste inte hur han skulle få dig tillbaka.

Om du ser att hans avsikter är ärliga, om du ser att han inte är trasig, osäker eller bara ensam, att han menar väl och att han bara vill erkänna att han var en skitstövel för att han lät dig gå.

Men till slut är du den som bestämmer om du ska ge honom en till chans eller inte.

Tänk noga innan du fattar ditt slutgiltiga beslut eftersom om du fattar fel beslut så kan det förstöra dig.

6 Viktiga Skäl Till Att Han Vill Ha Tillbaka Dig