Skip to Content

Om Han Behandlar Dig Som Om Han Inte Bryr Sig, Tro På Honom

Om Han Behandlar Dig Som Om Han Inte Bryr Sig, Tro På Honom

En av de svåraste sakerna att hantera i livet är obesvarad kärlek. När du älskar någon, är allt du vill, att de ska älska dig tillbaka.

Du vet att du inte kunde bättre för den här killen, och du vet att du gör allt rätt, men han älskar dig helt enkelt inte som han borde göra.

Det svåraste med detta är att acceptera att någon du älskar så mycket, helt enkelt inte bryr sig om dig. Innerst inne vet du sanningen, men du fortsätter att hoppas.

Du hoppas att han faktiskt älskar dig, men att han visar det på ett konstigt sätt. Du hoppas att han så småningom kommer att förändras och börja behandla dig som han borde göra.

Du skulle i princip göra allt som förväntas av dig, förutom att acceptera att han inte bryr sig om dig. Men, jag är här för att säga att det är dags att möta den sanna verkligheten.

Om du tillbringar de flesta av dina dagar på att vänta på honom – gör han ingenting för dig. Killen som bryr sig om dig, kommer alltid att ha tid för dig, oavsett hur upptagen han än är.

blond orolig kvinna med växter i bakgrunden

Han kommer aldrig att få dig att be om hans uppmärksamhet, för det kommer inte att finnas något viktigare för honom än dig.

Om du är den som tar initiativet till alla dejter och all kommunikation – bryr han sig inte om dig. Om en man bryr sig om dig, kommer han att vilja träffa dig och prata med dig.

Å andra sidan, om en kille kan spendera en hel dag, utan att ens ta kontakt med dig, betyder det att han inte tänker på dig, och det är ett tecken på att han definitivt inte bryr sig om dig.

Om han aldrig är intresserad av dig – bryr han sig inte. När din pojkvän är kär i dig, kommer han att vara intresserad av allt du har att säga.

Han vill veta allt om din rädsla , hopp och drömmar. Även om allt annat som gör dig till den du är.

Om en kille aldrig är intresserad av saker som händer i ditt liv, och inte är intresserad av din åsikt, kan han heller inte vara intresserad av dig.

Om han inte öppnar upp sig för dig – bryr han sig inte om dig. Oavsett hur tillbakadragen en person är, när han verkligen förälskar sig i en kvinna, kommer han att öppna upp sig för henne.

blond orolig kvinna som går på gatan

Om en kille verkligen bryr sig om dig, kommer han att uppskatta dina åsikter och han kommer att vilja höra dina råd, angående de flesta saker i livet.

Om han inte kommer ihåg saker som är viktiga för dig – bryr han sig inte.

Om han inte kommer ihåg namnet på ditt husdjur, om han inte vet när din födelsedag är eller så kommer han ihåg, men gör ingenting för att överraska dig, så är du inte viktig för honom.

Om han aldrig finns där när du behöver honom – bryr han sig inte om dig. När en kille verkligen älskar dig, kommer han att vara finnas där när du behöver gråta, och vara ditt största stöd.

Men, den här killen är bara omkring dig när allt är bra. Varje gång du går igenom en svår tid, finns inte den här mannen att hitta någonstans.

Om han är självisk – bryr han sig inte. När en kille verkligen bryr sig om dig, kommer han alltid att ställa dina behov framför sina egna.

Men när han inte bryr sig om dig tillräckligt, eller inte alls, så kommer han alltid att vara viktigast för sig själv, och det är exakt hur den här killen beter sig.

sorglig kvinna med huvudet på knäna

Hans välbefinnande är det enda som är viktigt för honom, och allt måste vara på hans sätt.

Om han inte försöker göra dig lycklig – älskar han dig inte tillräckligt. Låt oss inse det – den här mannen gör ingenting för att göra dig lyckligt.

Han anstränger sig aldrig det allra minsta för att se ett leende på ditt ansikte och att du är ledsen, påverkar honom inte.

Det är uppenbart att han behandlar dig som om han inte bryr sig om dig.

Och om han beter sig som att han inte bryr sig, bortse från allt han berättar för dig, och tro på honom. Den här killen älskar inte dig, som du älskar honom. Och det kommer han förmodligen aldrig att göra.

Jag vet att du fortsätter att hitta på ursäkter för honom, och att du försöker motivera hans beteende, men det är dags att sluta med det. Kom ihåg – där det finns vilja, finns det även ett sätt att genomföra det på.

Det är dags att acceptera detta, oavsett hur smärtsamt det är. Och det är dags för dig att börja respektera dig själv, och släppa det.

Om Han Behandlar Dig Som Om Han Inte Bryr Sig, Tro På Honom