Skip to Content

5 Tecken På Att Han Bara Sms-ar Dig När Han Har Tråkigt Eller Känner Sig Ensam

5 Tecken På Att Han Bara Sms-ar Dig När Han Har Tråkigt Eller Känner Sig Ensam

Sms-ar han dig för att han verkligen är intresserad av dig? Eller sms-ar han dig bara för att han har tråkigt eller känner sig ensam?

Om en kille verkligen är intresserad av dig och vad som händer i ditt liv, kommer du att veta det. Han låter dig aldrig vänta på hans svar, han kommer att anstränga sig för att hålla samtalet flytande och intressant, m.m

Men om du känner att det är någonting skumt med honom och att han helt plötsligt börjar ignorera dina meddelanden, börjar komma med ursäkter eller liknande, kan det vara så att han bara textar dig när han har tråkigt eller känner sig ensam.

Detta kan bidra till stor besvikelse och för att hindra att detta händer, följer här några tecken som kommer att bekräfta om han bara textar dig för själviska orsaker.

1. Han skickar bara meddelanden på kvällen/natten

kvinna som skriver på sin telefon medan han ligger på sängen under natten

Om han bara sms-ar dig på kvällen, är det en fingervisning om att han bara textar dig när han känner sig ensam. När han inser att inte kan sova, tänker han eventuella lösningar till det problemet.

Det är då han beslutar sig för att texta dig för att slösa bort tiden och inte behöva tänka på sömnlösheten. Om han gör detta, ska du veta att han bara prioriterar sig själv och sin egocentriska personlighet.

2. Han föreslår aldrig att ni ska träffas

ung flicka sitter på kaffebaren och tittar på telefonskärmen

Du pratar med honom om olika saker och han föreslår aldrig att ni två ska träffas istället för att bara sms-a.

Ibland verkar han som en person som verkligen förstår dig och när du övertygar dig själv om den saken, visar han sig vara helt tvärtom.

Du vet aldrig vad som kommer att hända och att prata med honom på tu man hand verkar vara långt ifrån möjligt.

Även om du föreslår att ni ska träffas personligen, kommer han med någon lam ursäkt för att undvika det.

3. Han försvinner helt plötsligt, mitt i ett meddelande

le man med smartphone innan sängen

Om han ofta försvinner, mitt i en konversation, ska du veta att det är någonting fel.

Han ser dig som någon som finns till för att underhålla honom och få honom att känna sig mindre ensam, när ‘hans energi är fulladdad’, vänder han sig till någonting eller någon annan som ersätter dig.

Han kommer att göra detta, även om han är den som inlett samtalet i första taget. För honom är hans ursäkter vardagsmat, och han skiter fullständigt i dina känslor eller tankar gällande detta.

4. Ibland överröser han dig med komplimanger

orolig kvinna som håller telefonen och tittar utanför

När han beslutar sig för att texta dig igen (efter att han försvunnit), kommer han att ge dig komplimanger genom att säga något fint och få dig att glömma bort hans frånvaro.

Så, om han börjar ge dig otroligt många komplimanger, gör han det för att få dig att glömma hans själviska motiv.

Han vill försäkra sig om att inte förlora dig och att du alltid kommer att finnas till hans för honom när han känner sig uttråkad och ensam.

Ena dagen göra han sitt yttersta för att du ska känna dig uppskattad och speciell och nästa dag försvinner han, bara sådär, utan att ens be om ursäkt för det.

Han kommer att ge dig komplimanger endast för att dölja sin själviskhet och för att fortsätta ‘äga’ dig genom manipulation och tomma ord.

Om du känner att så är fallet, blockera hans nummer och sms-a honom aldrig mer.

5. Han anstränger sig inte när ni pratar

man i pyjamas som ligger i sovrummet och skriver på sin telefon

Du kommer att veta att han inte är intresserad av att lära känna dig bättre om hans svar är fåordiga och korta.

Det är uppenbart att han inte vill anstränga sig tillräckligt för att göra samtalet intressant eller för att fånga din uppmärksamhet, eftersom han bara tänker på sig själv.

Om en kille bryr sig om dig, ser han till att visa det, även genom sms. Han svarar med fulla, långa meningar, han ställer frågor och han är intresserad av allt du har att säga om dig själv.

Om en kille fullständigt skiter i dig och endast sms-ar dig av själviska orsaker, kommer han aldrig att anstränga sig för att ha ett meningsfullt samtal med dig.

Istället kommer hans sms att vara korta, utan emojis eller andra bilder som gör texter intressanta och meningsfulla.