Skip to Content

10 Tecken På Att Du Har Det Bättre Utan Honom

10 Tecken På Att Du Har Det Bättre Utan Honom

Om du börjat tvivla på att lämna honom, men djupt inombords vet att han inte är rätt person för dig och att du skulle vara tio gånger lyckligare utan honom, slösa inte en minut till på killen eftersom han definitivt inte är värd dig.

För att försäkra dig om att du tar rätt beslut, här följer 10 uppenbara tecken på att du har det bättre utan hans giftiga kärlek.

1. Du är inte hans prioritet

ledsen kvinna i djupa tankar

Han har ständigt andra prioriteringar som överskuggar din existens varje enstaka gång. Hans hund, hans vänner och familj, hans hobbies och kvällar med grabbarna är långt viktigare än att tillbringa en kväll med dig.

Vad du än gör, kommer han att ta fram sitt valpansikte och låtsas vara så otroligt ledsen för att inte ha tid för dig och att han säger att han kommer att gottgöra dig. Men det gör han aldrig, eller hur?

2. Han får dig aldrig att kännas speciell

par i argumenterar sitter på soffan

Att anstränga sig för att du ska känna dig speciell verkar vara en omöjlig ekvation.

Att plocka eller köpa blommor åt dig, koka en kopp kaffe på morgonen eller ge dig en kyss innan han går till jobbet verkar vara någonting han aldrig gör, och han tänker inte ens tanken på att göra det.

3. Han är fruktansvärt oambitiös

man som lägger på soffan

Framtiden är någonting han absolut inte oroar sig för eftersom han inte har något planerat alls.

Han bryr sig inte ens om sina mål eller framtida prestationer då det enda han tänker på är hur många öl han lyckades dricka kvällen innan.

Ambiösa män tillbringar inte dagar och nätter med att bara tänka på att ha roligt och njuta av stunden eftersom de vet att framtiden är någonting som inte ska tas för givet, precis som du.

4. Han ger dig mixade signaler

ledsen kvinna som sitter på sängen bredvid sin pojkvän

Ena dagen är han söt och snäll för att nästa dag inte ens besvära dig med en blick. Han dansar efter sin egen självcentrerade pipa.

Han bryr sig inte det minsta om att han sänder mixade signaler eftersom han inte har tid att oroa sig för det.

Även om du klagar på honom om det, säger han bara att du överreagerar och att du är alldeles för krävande. Men, sanningen är att han är en självisk idiot som manipulerar dig till att tro att allt är ditt fel.

5. Du har inte hört honom säga “Jag älskar dig” på länge

upprörd kvinna som sitter på sängen

Att höra honom säga de här tre orden, eller höra honom kalla dig “Hjärtat” eller “Älskling” är lika sällsynta som en pelikan i vattenriket. Och även om han säger det, låter det helt fel, och känns helt malplacerat.

Du mår bättre när han håller tyst istället för att fejka sina känslor för dig.

Om du berättar det här för honom, kommer han återigen att säga att det är ditt fel eftersom du tvingar honom att öppna upp och vara romantisk, även om du vet att han inte ens är i närheten av en romantiker.

6. Att ha sex med honom känns mer som tortyr än njutning

upprörd kvinna som sätter kudde på huvudet

Det enda han oroar sig över när ni har sex är om han kommer att lyckas nå klimax eller inte. Han skiter fullständigt i om du njuter överhuvudtaget.

Han har ingen uppfinningsrikedom när det gäller att krydda till situationen eller ägna sig åt förspel.

Det känns även som att ni förlorat gnistan för länge sedan och därför känns sexet mer som tortyr än någonting du borde njuta av.

7. Han ljuger och är otrogen

olycklig man som sitter i vardagsrummet

Han hittar hela tiden på ursäkter om att han måste stanna kvar på jobbet, att hans gamla vän är i stan eller att hans farmor ska komma på middag.

Men du vet att allt detta är lögn. Istället för att stanna kvar på jobbet, letar han faktiskt efter andra offer att umgås med.

När du frågar honom om var han varit kvällen innan, blir han otroligt arg över att du ens vågar ifrågasätta hans “trohet” och “engagemang”.

8. Han låter dig alltid vänta

attraktiv man tittar på spegeln

Det spelar ingen roll om ni ska gå på bio, till köpcentret eller ut på middag, kommer han alltid, alltid att vara sen. Han fick dig till och med att sitta och vänta på honom på er första dejt.

Men, då visste du inte att det skulle bli en återkommande vana för honom.

Att behöva vänta är ytterst respektlöst mot dig, och du borde inte slösa en sekund till på honom eftersom han inte förtjänar det. Punkt slut.

9. Han finns inte till hands när du behöver honom som mest

ledsen kvinna som tittar genom det regniga fönstret

När du känner dig nere och behöver honom, finns han aldrig där. Och även om du ringer honom, hittar han på någon lam ursäkt och låter dig veta att han inte kan komma.

Det här får dig att inse att du inte ens behöver honom. Om han aldrig finns till hands när du mår som värst,då förtjänar han dig verkligen inte när du mår som bäst.

10. Han är en egocentrisk skitstövel

stilig man i kostym som ler

99% av tiden, oroar han sig endast med att blidka sin egocentriska person, och göra saker som faller HONOM i smaken.

Han har inte tid att tänka på andra människor och hur han borde engagera sig i förhållandet och göra det bättre eftersom han är alltför upptagen med att prioritera sig själv.

Han är en egocentrisk skitstövel, manipulativ lögnare, den ultimata idioten och du har det bättre utan honom.

10 Tecken På Att Du Har Det Bättre Utan Honom