Skip to Content

11 Tecken På Att Han Redan Kommit Över Dig, Även Om Ni Inte Gjort Slut (ännu)

11 Tecken På Att Han Redan Kommit Över Dig, Även Om Ni Inte Gjort Slut (ännu)

Ibland när vi befinner oss i ett förhållande kan vi känna att någonting är fel, men vi vågar inte ge uttryck åt det eftersom vi är rädda för vart det kan leda oss.

Det är viktigt att veta var ni står med er partner, så samla mod och försök ta reda på om din pojkvän inte längre är särskilt intresserad av dig, baserat på dessa 11 tecken.

1. Han är otroligt stingslig

flicka och likgiltig kille som upplever problem i det personliga livet

Om det inte finns något som för tillfället verkligen är problematiskt, energikrävande eller irriterande på gång i hans liv, om han är irriterad på varje liten sak du gör, är jag rädd för att det är slut.

När du är förälskad i någon störs du inte ens av deras största fel och brister, men om du inte längre bryr dig om en person eller tänker på att göra slut med dem, så går minsta lilla småsak dig på nerverna.

Även de saker du gör bra, kan han förvandla till något dåligt i sitt huvud och bli förbannad.

Gå vidare och hitta någon som älskar dig, inte trots dina fel och brister, utan på grund av dem.

2. Han ler sällan och skrattar knappast längre

kvinna sitter med mannen på soffan med smartphone och väntar på uppmärksamhet

 

Lyckliga människor ler, människor som är kära skrattar tillsammans, det är bara så.

Om du inte längre kan minnas när du såg din pojkvän le eller fick dig ett gott skratt med sist gällande någonting (något som hänt dig eller honom, ett gammalt internt skämt eller något liknande), betyder det bara en sak; att ni glider isär.

Han är inte längre lycklig över att vara tillsammans med dig och han har en fot utanför dörren redan.

3. Han frågar dig aldrig någonting

ung kvinna som gester med handen och tittar på sin pojkvän medan hon sitter på ett kafé

Han bryr sig inte längre om dig eller ditt liv så han ställer inga frågor.

Du kommer ihåg att han brukade fråga dig om hur din dag hade varit och andra vanliga detaljer om vad som hände i ditt liv, men han gör det inte längre.

Han minns inte längre när du berättar att du har någonting viktigt att göra och han nämner det aldrig, även om du med all säkerhet har berättat det för honom.

4. Han börjar prata mer om andra tjejer

olycklig kvinna som sitter på sängen medan mannen sover

Om din pojkvän på senare tid helt plötsligt börjat nämna andra tjejer, bryr han sig troligtvis inte längre om att du blir arg eller svartsjuk.

Detta kan även vara hans sätt att få dig att dumpa honom, eftersom han helt klart själv saknar mod att göra slut med dig.

5. Han är alldeles för upptagen för dig

kvinna blir uttråkad medan man använder telefonen i bakgrunden

En person som älskar dig och vill tillbringa tid med dig kommer alltid att hitta ett sätt att göra det. Du vet vad man brukar säga: där det finns en vilja finns det också ett sätt.

Om det allvarligt talat inte finns någonting som tar all hans tid i anspråk, är det troligt att han inte vill tillbringa särskilt mycket tid med dig längre.

Han bryr sig inte längre om han träffar dig eller inte eftersom han inte längre bryr sig om dig och redan har kommit över dig, även om ni två ännu inte har gjort slut.

6. Han visar ingen kärlek

vackra unga par konflikt sitter på en soffa argumentera

Han brukar krama och kyssa dig hela tiden, sända dig söta godmorgon-sms och prata med dig på telefon tills dess att ni båda tuppade av, men han gör inte något av det längre.

Nåja, alla förhållanden brukar komma av sig i “rosa moln och fjärilar-i-magen” perioden och det är fullt normalt, men om du inte längre kan komma ihåg när han senast höll dig i handen eller kysste dig, då är det slut mellan er.

7. Han vill inte umgås med era gemensamma vänner

Man som ropar på kvinnan och gör en gest

Han har hittat nya vänner att umgås med och han undviker att umgås med era gemensamma vänner. Detta är ett sätt att visa dig (medvetet eller omedvetet) att han håller på att dra sig ur ert gemensamma liv.

Han vill vara en annan person och hänga ute tillsammans med andra människor och han förpassar dig till det förflutna.

8. Viktiga datum är inte viktiga längre

Foto av ungt ledset gräl som älskar parsammanträde på soffan inomhus

Årsdagar, födelsedagar…han har glömt allt det.

Det är inte bara det att han har glömt dem, han verkar inte ens särskilt ledsen eller ber om ursäkt för det heller. Han är inte ens villig att låtsas att han bryr sig om det för din skull eftersom han inte längre bryr sig om att han sårar dig.

9. Du känner på dig att han inte är lycklig

par med problem med rygg vänt i sängen

Det är den här auran av missnöjdhet som hänger i luften runt honom, hela tiden. Oavsett hur du anstränger dig att göra saker som han gillar och göra honom lycklig, så är han det bara inte.

Det känns som att alla dina ansträngningar att göra honom tillfreds inte är till någon nytta och att det inte finns något som gör honom lycklig i din närhet längre.

10. Han nämner inga framtidsplaner längre

Man och kvinna står separat med vikta armar

Ni brukar prata om er framtid tillsammans när ni var lyckligt kära men nu undviker han helt och hållet ämnet eller så säger han rent ut att han inte tror att dessa planer kommer att fungera.

Han är ganska tvetydig i allt han säger och även om du försöker tolka hans ord så positivt du kan känner du att någonting är fel.

11. Det känns som att du är den enda som anstränger sig

orolig kvinna och man som har förhållandeproblem

Han anstränger sig absolut inte i att få ert förhållande att fungera. Han bryr sig inte längre om dina behov och han är totalt likgiltig om hur det kommer att gå.

Detta är det självklaraste tecknet men ändå det svåraste att lägga märke till, vi tjejer hela tiden målar upp en falsk bild om hur mycket våra killar anstränger sig, och vanligtvis brukar vi anklaga oss själva för att vara för krävande.

Han älskar dig inte längre och du borde sluta upp med att försöka få det att fungera.

Om du har kommit på det klara med att din pojkvän inte längre är intresserad av dig, ge honom det han vill ha och lämna honom. Han har redan kommit över dig, så vad väntar du på?

11 Tecken På Att Han Redan Kommit Över Dig, Även Om Ni Inte Gjort Slut (ännu)