Skip to Content

Så Här Kommer Han Att Försöka Läka Ditt Krossade Hjärta, Baserat På Hans Stjärntecken

Så Här Kommer Han Att Försöka Läka Ditt Krossade Hjärta, Baserat På Hans Stjärntecken

Väduren

Väduren Horoskop

Han kommer att tända elden inom dig och väcka dina passioner. Han kommer att smeka dig, och få din kropp att skaka. Han kommer att kyssa sina ärr, och visa dig att du inte har något att förlora.

Han kommer att påminna dig om att du är starkare än allt du har gått igenom och att kärlek i livet kan vara rörigt och kaotiskt ibland. Det är precis så saken ser ut.

Han kommer att leda ditt fokus på den här nya passionerade saken du har med honom, så att det förflutna verkar långt borta.

Oxen

Oxen Horoskop

Han kommer att göra sitt bästa för att imponera på dig. En oxe-man är väldigt romantisk, så förbered dig själv att bli förvånad. Han kommer att göra sitt bästa för att ta reda på så mycket han kan om dig.

Han kommer komma förbi med påsar, fulla av ditt favoritgodis. Han kommer att skicka listor över saker han tycker om med dig. Han kommer att vara kreativ. Vad han än gör, så kommer det att vara mycket värdefullt.

Tänk på att han vill väcka dig, och få dig att inse att alla män inte är likadana. Bara genom att han anstränger sig, så kommer han att få dig att glömma ditt ex, på nolltid.

Tvillingarna

Tvillingarna Horoskop

En tvilling-man kommer inte att ge upp innan du blir hans. Det bästa är att han är helt ärlig och öppen med det. Han är väldigt rak på sak, vilket kan vara lite skrämmande till en början.

Men om du ger dig en sekund för att tänka på det, skulle du inte istället ge din tid och uppmärksamhet till någon som öppet kommer att erkänna att han faller för dig?

En tvilling-man kommer att vara som en frisk doft efter den katastrof som du tidigare överlevt.

Kräftan

Kräftan Horoskop

Du är den lyckligaste kvinnan på jorden om en kräfta ser sitt livsuppdrag vara att läka ditt förkrossade hjärta.

Han är mycket empatisk och han har ingenting emot att lyssna på allt du har att säga. Han skulle ta hälften av din börda, snarare än att se dig lida.

Tyvärr kan han inte göra det, men han kommer att göra allt han kan, för att få dig att må bättre. Han kommer att ta saker långsamt. Han kommer att få dig falla med sin omtänksamhet. Han kommer att vara där, oavsett vad.

Lejonet

Lejonet Horoskop

Du kommer att ha hela hans uppmärksamhet. Han kommer att vara över dig, göra allt han kan för att visa dig den bättre sidan av saker och ting. Ett förälskat lejon kan allt.

Han kommer inte att hålla sig tillbaka, och han kommer att hitta ett sätt att visa dig på, hur mycket du betyder för honom. Med honom kommer du att lära dig vad det betyder att vara älskad.

Jungfrun

Jungfrun Horoskop

Han kommer att råda dig att ta saker långsamt, ett steg i taget. Han hoppas på att kunna hjälpa dig att ta dessa steg.

Han kommer att märka alla små saker som gör dig till den du är. Han kommer att titta på dig på djupet, som ingen gjort tidigare.

Han kommer att lyssna på dig, och komma ihåg varje detalj om dig. Han kommer att charma dig, innan du ens är medveten om det.

Vågen

Vågen Horoskop

En våg-man är en hjälplös romantiker, även om han aldrig skulle säga det högt, eller erkänna det för sig själv. Han kommer vilja skämma bort dig och försöka få dig att glömma det dåliga.

Han tycker inte om att lyssna om ditt ex. Det kommer göra honom obekväm, och du kommer att märka det genom hans ansiktsuttryck. Han kommer mer att jobba på handlingar än långa konversationer.

Han kommer att göra sitt bästa för att få dig att falla med sina små men ändå stora gester. Han kommer att vara den lyckligaste personen i världen, när han ser dig vara lycklig.

Skorpionen

Skorpionen Horoskop

Att bara vara med honom kommer att vara självklart. Du kommer att känna den starka sexuella spänningen, som kommer att göra att du inte kan motstå honom. Du kommer egentligen inte ens att försöka.

Du kommer att vara så inne i honom, att det förflutna kommer att glömmas bort, så enkelt att du inte ens märker av det.

Skytten

Skytten Horoskop

Han kommer att fylla ditt liv med alla positiva vibbar och hjälpa dig att hitta det positiva i allt du har gått igenom.

Han är öppensinnad och äventyrlig, så han kommer att påminna dig om att det finns saker att göra. Livet är till för att levas och det är alldeles för kort för att vara ledsen. Han kommer att påminna dig om hur det är att ha roligt.

Stenbocken

Stenbocken Horoskop

Han kommer att vara allt det stöd som du behöver. Han kommer att vara där för dig, oavsett hur lång din läkningsprocess är.

Genom att vara någon som du kan luta dig på, kommer han att visa dig att till skillnad från ditt ex, kan du lita på honom. Han står vid sina ord och stödjer det med sina handlingar.

Du kommer att finna dig själv att glömma ditt ex, och bli kär i honom på nolltid.

Vattumannen

Vattumannen Horoskop

Han kommer att lyssna på dig för att förstå, inte för att ge dig ett svar, och det kommer att göra hela skillnaden. Han kommer att få dig att känna dig uppmärksammad och viktig.

Han har gått igenom hur personer inte har fått honom, så han kommer att göra sitt bästa för att vara den som får dig. Ibland är ett lyssnande öra och en varm kram, de bästa typerna av mediciner för ett förkrossat hjärta.

Fiskarna

Fiskarna Horoskop

Han kommer att få dina väggar att rasa, lättare än du någonsin kunnat föreställa dig. Du öppnar upp dig och delar dina tankar med honom på nolltid.

Han har medkänsla för dig och han tar inte din smärta förgivet. Du kommer att känna igen godheten i honom, och kunna luta dig på honom. Han kommer att göra allt som står i hans makt för att få all din smärta att försvinna.

Så Här Kommer Han Att Försöka Läka Ditt Krossade Hjärta, Baserat På Hans Stjärntecken