Skip to Content

Varför Är Han Din Prioritet När Du Är Hans Alternativ?

Varför Är Han Din Prioritet När Du Är Hans Alternativ?

I varje förhållande är det viktigt att känna sig viktig. Det är viktigt att vara någons prioritet, någons första val, någons allt. Det är det som gör dig speciell och annorlunda än alla andra.

Men, du läser den här texten eftersom det är raka motsatsen till vad du känner i ditt förhållande. Han ignorerar dig, han ignorerar dina samtal och dina meddelanden.

När du behöver honom så finns han ingenstans, men han dyker bara upp när han känner för det.

Du förstår, detta är inte hur en person som uppriktigt älskar dig bör behandla dig. Så, varför skulle han vara din prioritet när du uppenbarligen inte är något annat än ett alternativ?

Om du tror att detta inte stör dig, så kommer det att göra det i framtiden. Män som han, förändras aldrig till det bättre, även om det är vad du tänker dig.

Män som han, har aldrig en uppenbarelse och börjar plötsligt bry sig om någon annan än sig själv.

Inse det, även om du prioriterar honom, så kommer han alltid att se dig som ett alternativ

Låt inte denna insikt slå dig, när det är för sent. Om du befinner dig i en situation där du frågar dig själv, vad för fel du har gjort, då – jag hatar att säga det till dig – är det redan för sent.

kvinna med gaffel i munnen tittar på mannen

Han har redan fångat dig i sitt nät och du har fallit för honom och gjort dig själv till hans kärleksfånge. När han inte bryr sig tillräcklig om dig, och du är kär i honom, så är du i ett sorligt förhållande.

Det svåraste är att du vill avbryta det, för att din hjärna säger dig att det här förhållandet är ohälsosamt för dig, men ditt hjärta säger att du ska ge honom en ny chans, på grund av den enklaste och mest komplicerade saken – för att du älskar honom.

Hans beteende kommer inte att ha några ursäkter, men du fortsätter att göra upp dem för honom.

Ingen annan har någon aning om varför du gör det här, varför du tål det från honom, för du uppenbarligen förtjänar så mycket bättre än honom. Bara du tror på ursäkterna du skapar för honom.

Gå ur det förhållandet, för din självkärlek och självrespekt. Ingen säger att det kommer bli lätt. Du leds av dina känslor och du förklarar och förlänger relationen genom att göra det omedvetet.

Även om du djupt inne vet att det inte finns någon lycka med den här mannen, är du fortfarande i förnekelse och hoppas desperat på att något ska förändras.

Du kommer aldrig att bli hans prioritet. Du är bara en prioritet när ni har sex och när han behöver sex. Men även sex blir gammalt efter ett tag.

Vad som oundvikligen kommer att hända, är att du blir ointressant och han hittar någon annan som tar din plats. Det är vad alternativet är till för.

kvinna som lutar handen på huvudet och ser telefonen

Ditt förhållande blir aldrig som du vill att det ska vara.

Nu undrar du: hur är det möjligt? Du undrar om jag ljuger, eftersom han har sina ögonblick då han är snäll mot dig, när han får dig att skratta, när han ringer dig för att göra saker tillsammans. Men tänk igenom igen…

Ni gör bara saker när han känner för att göra det. Han ringer dig bara när han inte har någon annan att ringa, eller hur?

När du föreslår något, avvisar han dig för att han har bättre planer. Han ändrar aldrig på dessa planer, du är alltid den sista på listan.

Så, varför prioriterar du honom, när du bara är ett alternativ för honom?

Det förhållande du drömmer om, kommer du aldrig att uppleva med honom. Sluta göra honom till din prioritet, när du kan hitta någon som också gör dig till hans.

Du måste lära dig att låta din hjärna tala; du måste kräva vad du vill. Sluta spela det spel som alla män spelar. Sluta låta dem tro att de kan komma undan med det.

Om du inte omedelbart ber dem att berätta vad de vill, kommer de att leka med dig så länge de kan. Slutresultatet av den plågsamma resan är att du blir förkrossad och att han går vidare till nästa tjej.

olycklig man och kvinna som sitter på sängen

Du är en vacker, stark kvinna. Du förtjänar allt du vill!

Sluta aldrig när du når en tillfredsställande nivå. Du underminerar dig själv. Du förtjänar att ha vad du vill, och om du inte slutar vid ”bara bra”, så får du också det.

Men tro inte att det kommer att bli en lätt väg att gå. Du kommer att testas vid alla stopp som du gör på vägen. Se bara till att du inte håller dig kvar vid ett stopp för länge, för då kan du fastna där.

Precis som du kan fastna med den här killen, bara vara ett alternativ och inget annat någonsin. Jag vet att vi alla säger detta och jag vet att du förmodligen är trött på att höra samma sak igen, men det är sant.

Nöj dig inte med mindre än du förtjänar, för det finns någon där ute som är värd din kärlek.

Det finns någon där ute som kommer att ta hand om dig, respektera dig, få dig att skratta, älska dig och alltid sätta dig först. Inte för att han känner att han måste, utan för att han vill det.

Du behöver inte tigga om hans uppmärksamhet. Du behöver inte jaga honom för att övertyga honom om att märka dig. Men först måste du tro på ditt hjärta och att du är värd allt han inte ger dig.

Då hittar du den som kommer att bli allt han inte är.

Varför Är Han Din Prioritet När Du Är Hans Alternativ?