Skip to Content

Hur Sannolikt Det Är Att Han Kommer Vara Otrogen, Baserat På Hans Stjärntecken

Hur Sannolikt Det Är Att Han Kommer Vara Otrogen, Baserat På Hans Stjärntecken

1. Väduren

Väduren horoskop

Den här mannen kommer att ljuga för dig för att han blir uttråkad i ett förhållande. Om du har ett långvarigt förhållande med honom, och om ni inte har så kul som förut, kommer han att hitta det på en annan plats.

Han måste bara känna sig levande, annars tycker han att han slösar bort sitt liv. Du kan komma på honom att flirta med andra kvinnor, eftersom han har svårt för att hålla det hemligt.

När du väl avslöjar hans avsikter, kommer han inte ens att försöka rättfärdiga sig själv; han kommer bara att erkänna att han behövde lite extra adrenalin. Hejdå väduren, vi kommer inte att sakna dig alls!

2. Oxen

Oxen horoskop

En oxe är mestadels, någon som inte är otrogen. Han är trogen, men till viss del. Han kommer inte att vara otrogen om han inte har en chans. Om det inte går bra mellan er två, kommer han att hitta någon annan att ha kul med.

Han är bara otrogen när han är olycklig i ett förhållande. Han har inte tillräckligt med styrka för att släppa dig, men han vill att du ska känna som han känner. Allt han vill är att ha riktigt kärlek och någon som han kan lita på.

Men om han inser att din kärlek inte är densamma som den var i början av ert förhållande, kommer han att börja utveckla ett vandrande öga.

Han kommer så småningom att hitta någon som han kommer att klicka med direkt, både fysiskt och känslomässigt. Och när det händer, så lämnar han dig och säger att det inte finns något du kan göra för att behålla honom.

3. Tvillingarna

Tvillingarna horoskop

Detta tecken är en patologisk flirt. Du vet vad som händer när en man, hela tiden uppmärksammar någon. Förr eller senare kommer något att hända av alla komplimanger och flirtar.

Han är någon som kommer att vara otrogen mot dig, med människor som du är nära med, men han är väldigt dålig på att dölja det.

Så, du kommer förmodligen att få reda på det, innan han ens utvecklar någon form av extern relation. När han är otrogen kan han inte dölja det, och du kommer lätt att få reda på att någonting händer på grund av hans beteende.

Han ler ofta, har inga humörsvängningar som är typiska för tvillingarna och kommer ständigt att ha en positiv syn på livet.

Han kommer aldrig att erkänna att han har varit otrogen mot dig, om du inge kommer på honom i en handling.

Och även om han försöker förklara hur ledsen han är, gå inte tillbaka till honom, eftersom han kommer att göra det igen.

4. Kräftan

Kräftan horoskop

Som du vet, är detta ett av de mest känsliga stjärntecknen, så det är inte lika sannolikt att han kommer vara otrogen. Något riktigt stort måsta hända, som skulle få en kräfta att vara otrogen.

Han måste komma på dig med en annan man, och känna sig extremt ledsen över detta, så att han gör samma sak mot dig.

Han kommer bara att vara otrogen mot dig om du är otrogen mot honom. Annars skulle han aldrig komma på tanken.

Han är ganska lojal och bara om han känner sig hotad och dålig på grund av dig, kommer han att svara med samma beteende.

Hans problem är att han blir fäst lätt och när han blir kär i någon, blir han klängig. Det är den främsta anledningen till att hans partners någonsin blir otrogna mot honom.

De första kräft-män är snygga och snälla, så det är väldigt enkelt för honom att hitta en annan partner när hans nuvarande förhållande faller sönder.

5. Lejonet

Lejonet horoskop

 

Djungelns kung kommer inte att vara otrogen mot dig om han känner sig tillräcklig i ett förhållande. Om han märker att förhållandet inte är som det var tidigare, kommer han att gå vidare.

Han vill att allt ska vara med samma gnista som i början och om du inte kan förse honom med det, så kommer han att börja leta efter det på olika ställen.

Det är väldigt enkelt för lejon att hitta någon annan, tack vare sin charm och intelligens, vilket gör honom oemotståndlig. Han kommer att vara ärlig mot dig och kommer inte att göra någonting förrän han låter dig veta att det är över.

Han kan flirta och låtsas vara oskyldig med andra tjejer, men han kommer aldrig att sova med dem om han är i ett förhållande med någon.

Även om du säger till honom att du kommer att jobba på ert förhållande och att du kommer att förbättra det, så kommer han bara att ignorera dig och börja leta efter någon som kan ge honom det han längtar efter.

6. Jungfrun

Jungfrun horoskop

För de flesta jungfrus är otrohet nästan aldrig ett alternativ. Han anser att det är oerhört fult att dölja meddelanden och smyga sig ut ur huset för att träffa en älskarinna, så han skulle aldrig göra något liknande.

Bara om du sårar honom så mycket och du är otrogen mot honom, så kommer han att gå ut och hitta någon för en natt.

Det sex han kommer att ha kommer inte att betyda någonting för honom, men han kommer att må bättre av att veta att han gjorde samma sak mot dig.

Hans största rädsla är att hans partner kommer att vara otrogen mot honom, vilket är anledningen till att han inte tolererar något djupt förhållande mellan sin partner och hennes bekanta.

När han blir kär tror han att det kommer vara livet ut, och han respekterar och bryr sig om sin partner som om hon är den enda personen i världen.

Så, om du träffar en jungfru eller om du är gift med honom, finns det inget att oroa sig för. Jag menar inte att du ska slappna av helt, men åtminstone kan du veta att otrohet inte ligger i hans natur.

7. Vågen

Vågen horoskop

Det är känt att vågen aldrig är otrogen om han inte har en anledning som är tillräckligt bra. Om du inte gör något för honom, kommer han säkert ge dig en smak av sin egen medicin.

Allt han vill ha, är ett lyckligt och hälsosamt förhållande, så, så länge du kan förse honom med det, går han ingenstans. Men om du börjar ta honom för givet, kommer han definitivt att visa dig att du inte kan göra narr av honom.

Detta tecken är en perfekt fästman, så om du vill ha ett långsiktigt och hälsosamt förhållande, behöver du inte söka efter någon mer än vågen. Han kommer att ge dig allt du behöver, både fysiskt och psykiskt, och alltid vara ärlig om allt.

Så, för att göra en lång historia kort, om du behandlar vågen bra, kommer han att behandla dig ännu bättre. Nu är allt upp till dig.

8. Skorpionen

Skorpionen horoskop

Skorpionen tycker om att ha roligt, så det är inte ovanligt att det ibland förvandlas till något annat. Han är alltid omgiven av vackra kvinnor och hans partners är kända för att konstant vara avundsjuka.

Det är inte konstigt, eftersom han tenderar att charma alla kvinnor som passerar honom, och berätta för dem hur bra de ser ut. Han har många kvinnliga vänner och några av dessa vänskaper förvandlas ofta till relationer.

Så, om du träffar en skorpion, var försiktig, eftersom du aldrig vet vad som kan hända om du inte är uppmärksam på honom.

Han sätter sig själv alltid först och det viktigaste för honom är att ha det bra, eftersom de säger: du har ett bra liv, så du borde leva det till fullo.

Om jag vet du skulle jag vara ganska försiktig med en skorpion, för förr eller senare kommer han att få nog av dig och leta efter någon annan. Det är upp till dig, om du klarar det eller inte.

9. Skytten

Skytten horoskop

Skytten älskar allt som är vackert, inklusive vackra kvinnor. Han kan helt enkelt inte motstå när en kvinna ler eller blinkar åt honom.

Om det händer i en bar, kan du förvänta dig att en skytt beställer den dyraste flaskan vin, och skickar den till ditt bord.

Han är alltid galant och han bryr sig inte om hur mycket något kostar om det gör honom lycklig. Eftersom han älskar att ha roligt och ha det bra med sina vänner, har han många möjligheter att träffa många kvinnor.

Han har inte något emot att sova med en ny kvinna varje kväll och sedan komma hem till dig och göra detsamma. Han är också en perfekt lögnare, så han kommer lätt att övertyga dig om att han är trogen och att han bara älskar dig.

Han kan manipulera bra och använda det faktum att du älskar honom så mycket. Om jag var du, skulle jag vara mycket försiktig med honom, eftersom han kan leva både med dig och en annan kvinna samtidigt, och du kommer inte att veta någonting.

Så du bör se upp, eftersom du har att göra med en riktig lögnare.

10. Stenbocken

Stenbocken horoskop

Detta tecken tycker helt enkelt inte om att vara otrogen. Han skulle hellre göra slut med dig om han inte mår bra av ert förhållande, men han skulle sällan vara otrogen.

Han ser ingen mening med att vara otrogen och han anser att det bara kan skapa mer stress i livet. Om saker och ting inte är detsamma mellan er och om du tror att du inte kommer att klara det, kan du förvänta dig att stenbocken kommer att säga att ni bör gå olika vägare.

För att vara ärlig, behöver han inte mycket tid till att hitta någon annan eftersom han är charmig och rolig.

Han kommer aldrig att försöka få något att fungera om han ser att det inte går bra. Så, om du har en stenbock i ditt liv, kan du vara säker på att han kommer att vara trogen mot dig och att han inte kommer kolla runt på andra.

Istället för att uppmärksamma andra människor, kommer han att fokusera på dig och gå en extra mil, för att göra dig lycklig.

11. Vattumannen

Vattumannen horoskop

Problemet med en vattuman är att han ofta passerar linjen. Han flörtar och har kul med olika tjejer och tänker inte på att det stör hans partner. Men om han var i deras situation skulle det definitivt störa honom.

Han vill inte vara otrogen, men om möjligheten ger sig, kommer han att göra det för att ha kul och må bra, vilket är det som får dem att känna sig levande.

En vattuman är en stor hedonist och om han får njuta av någonting idag, kommer han att göra det, utan att tänka på konsekvenserna. I de flesta fall är konsekvenserna tillräckligt stora för att bryta den starkaste relationen.

Saken är den att han behöver en kvinna som kommer att ha några regler som han måste hålla sig till, om han vill vara med henne. Det är det enda sättet han kan lugna sig på, och inte leta runt efter andra.

12. Fiskarna

Fiskarna horoskop

Detta är ett av de mest lojala och trogna stjärntecknen. Om du har turen att kalla honom för din partner, vet du att han kan förvandla ditt liv till den vackraste kärlekshistorien.

Men om du gör något som kan göra honom arg, var försiktig, eftersom du inte vill se hans ilska.

Han ger alltid hela sig till sin älskade, och om personen utnyttjar honom, kommer han visa dig vad det innebär att leka med elden.

I allmänhet är fiskarna trogna och de vill bara utveckla en hälsosam relation med sin själsfrände. Så om du kan förse honom med det, kommer han att vara din för alltid.

Var bara smart, så har du alltid någon att lita på. Det är helt upp till dig och vi hoppas att du klarar det med en fisk, eftersom han verkligen är värd det.

Hur Sannolikt Det Är Att Han Kommer Vara Otrogen, Baserat På Hans Stjärntecken