Skip to Content

Detta Retar Han Sig Mest På När Han Dejtar Dig, Enligt Ditt Stjärntecken

Detta Retar Han Sig Mest På När Han Dejtar Dig, Enligt Ditt Stjärntecken

Det finns inget förhållande som är perfekt och inget par heller. När du tänker på det du skulle vilja förändra hos din pojkvän skulle du kunna skriva ner en hel lista, även om du älskar honom djupt.

Men detta är ömsesidigt. Antingen du vill erkänna det eller inte, finns det även vissa saker som din pojkvän irriterar sig över hos dig.

Väduren

väduren horoskop

Det är aldrig någonting lugnt och fridfullt med dig. Du har för vana att bråka om småsaker och efter en tid tröttnar man.

Det här exakt det som irriterar din pojkvän mest – att han hela tiden måste vara på sin vakt och förberedd på bråk.

Oxen

oxen horoskop

Du vet inte vad ordet ‘kompromiss’ betyder. Du förväntar dig alltid att allt ska vara på ditt sätt, men det är inte så ett förhållande fungerar.

För en gång skull, möt din pojkvän halvvägs, eller ännu bättre, låt honom få sin vilja fram om någonting.

Tvillingarna

tvillingarna horoskop

Vad som stör din partner med att dejta dig är att du snackar skit om dina pojkvänner. Naturligtvis oroar det din nuvarande pojkvän om du kommer att snacka skit om honom om ni två skulle göra slut.

Kom ihåg att männen från ditt förflutna var en del av ditt liv och du var den som valde dem så du behöver inte snacka skit om dem.

Kräftan

kräftan horoskop

Låt mig avslöja den bittra sanningen för dig – i de flesta fall är faktiskt din pojkvän rädd att du ska överreagera. Ibland undviker han att vara ärlig eftersom han inte vet hur du skulle hantera sanningen.

Det är någonting som irriterar honom mest – att han behöver vakta sina ord i din närhet.

Lejonet

lejonet horoskop

Närhelst du och din pojkvän bråkar är du aldrig den som lyfter luren och ringer honom. Istället förväntar du dig helt enkelt att han ska ta första steget, och efter en tid börjar detta beteende få honom att undra om du verkligen älskar honom på samma sätt som han älskar dig.

Jungfrun

jungfrun horoskop

Din romantiska partner behöver ingen mamma, lärare eller storasyster – han behöver en flickvän. Sluta upp med att tillrättavisa den här mannen eftersom du nedvärderar hans manlighet och detta kan få honom att distansera sig från dig.

Vågen

vågen horoskop

Om du är en Vågen är din passiva aggressivitet som irriterar din pojkvän mest. Ibland beter du dig som att du inte har förmågan att säga rakt ut vad som stör dig utan du behandlar honom med tystnad.

Ingen man kan läsa dina tankar så förvänta dig inte att din pojkvän ska kunna ändra på någonting i ert förhållande om du inte pratar om dina känslor och tankar.

Skorpionen

skorpionen horoskop

Viss svartsjuka kan vara charmigt eftersom den visar att du inte vill förlora den andra personen. Men, sjuklig svartsjuka är absolut inte attraktivt och det är absolut någonting som irriterar din pojkvän till vansinne, även om han inte säger någonting.

Skytten

skytten horoskop

Om du är en Skytten så är din självständighet någonting som irriterar din pojkvän. Att vara självständig är fantastiskt, men nu befinner du dig i ett förhållande och det är dags att du börjar bete dig på det sättet också om du inte vill att din partner ska känna sig känslomässigt försummad.

Stenbocken

stenbocken horoskop

Du är alltid alltför upptagen med att se eller höra på honom. Han irriteras över det faktum att oavsett vad som sker så prioriterar du inte honom. Det här är en man som du delar ditt liv med och det är naturligt att han vill vara din prioritet.

Vattumannen

vattumannen horoskop

Om du är född i Vattumannens stjärntecken har du problem med att visa känslor och det kan vara irriterande för din partner. Kom ihåg att män också är känsliga varelser som behöver känna sig älskade och behövda.

Fiskarna

fiskarna horoskop

Jag hatar att behöva säga det men din pojkvän tycker att du är för krävande och att det ibland stör honom mer än han vill erkänna.

Jag vet att du älskar den här killen men ibland är det bättre att ge honom utrymme än att kväva honom och hålla honom fångad. För omväxlings skull, låt honom sakna dig lite och se vad som händer.

Detta Retar Han Sig Mest På När Han Dejtar Dig, Enligt Ditt Stjärntecken