Skip to Content

Den Sorgliga Sanningen Är Att Han Alltid Kommer Att Vara Den Du Aldrig Kommer Att Glömma

Den Sorgliga Sanningen Är Att Han Alltid Kommer Att Vara Den Du Aldrig Kommer Att Glömma

De säger att tiden läker alla sår, att du förr eller senare kommer över alla som någonsin skadat dig och att du överträffar all möjlig smärta som du har genomgått.

De säger att du efter ett tag alltid lyckas skrubba bort alla från ditt hjärta. Att oavsett hur mycket du bryr dig om en annan människa så förr eller senare kommer du att sluta älska dem om du bara försöker tillräckligt hårt.

Jag säger att alla dessa fraser är tomma. Det här är saker som folk säger för att trösta dig och ge dig hopp om en bättre morgondag.

Vad skulle de ha sagt? Att oavsett hur mycket tid som går så kommer den här mannen alltid att förbli en del av dig?

Skulle de ha sagt att tiden inte läker alla sår, att den bara hjälper dig vänja dig vid att leva med dem? Den sanna kärleken försvinner aldrig riktigt trots alla dina försök att döda den?

Även fast det gör ont att höra detta så är det den enda sanningen. Sanningen de flesta vägrar att erkänna och sanningen ingen pratar om.

Oroa dig inte, du kommer inte känna dig exakt så här för evigt. Intensiteten av smärtan kommer att minska.

kvinna med hatt på sandstranden i solnedgången

Du kommer inte att spendera varje morgon resten av livet på att önska att du inte hade vaknat upp när du ser att han inte är på andra sidan av sängen.

Den här mannen kommer inte alltid att vara det sista du tänker på varje kväll innan du somnar så länge du andas.

Du kommer inte att tro att det är han varje gång din telefon ringer länge till. Du kommer att sluta förvänta dig att han kommer ut ur ingenstans och knackar på din dörr.

Du kommer till och med att sluta prata med dina vänner om honom och du kommer att sluta sakna honom. Det kommer att vara som om han försvann från ditt minne.

Alla kommer att tro att du är över honom, att du äntligen har fortsatt med ditt liv som om han aldrig var en del av det.

Delvis kommer de att ha rätt. Du lär dig att leva utan honom och han frånvaro blir normalt.

Men varje gång du ger någon en ny chans så jämför du dem med honom. Du söker efter detaljer om honom i varje man som kommer in i ditt liv.

kvinna som står på stranden som håller håret

Du letar efter hans smilgropar och hur han tittade på dig. Dessutom kommer du att jämföra alla känslor du känner med de som han fick fram hos dig.

Nej, han kommer inte att vara på dina tankar varje dag resten av ditt liv. Men när klockan slår midnatt på nyårsafton eller på din födelsedag så kommer du att tänka på honom.

Du kommer inte förvänta dig att han ringer men en del av dig kommer att hoppas. En del av dig längtar efter att se ett aldrig glömt nummer på skärmen och en bekant röst på andra sidan av telefonen.

Ditt hjärta slår lite snabbare när du ser någon som går som han. Du börjar skaka när du märker en bil som liknar hans eller när du går förbi huset som han bodde i.

Oroa dig inte, du kommer att älska igen. Du kommer till och med att få ditt hjärta brutet många gånger i framtiden.

Men ingenting kommer någonsin att skada dig som hans avgång gjorde. Vad som än händer så vet du att du kan överleva nu när du överlevde honom.

Så ja, du kommer kommer över denna man. Du upphör inte existera och jorden slutar inte snurra.

kvinnasammanträde på stranden med fötterna i sand

Men du kommer aldrig glömma honom helt. Han kommer alltid att vara kvar i ditt minne.

Samtidigt kommer en del av dig att dö för alltid. Vissa bitar av ditt hjärta kommer alltid att förbli hans och det är absolut ingenting du kan göra åt det.

Jag ber dig att inte se detta som din tragedi. Istället för att se det som en förbannelse så måste du förstå att det faktiskt är en välsignelse.

Hej, du hade en kärlekshistoria som man har bara en gång i livet. Du vet, de historier som människor skriver böcker om och de du tittar på i filmer.

Ja det är sant – du är välsignad. Du älskade och du älskades djupare än de flesta någonsin kan föreställa sig.

När allt kommer omkring, om du skulle kunna välja mellan att spendera hela ditt liv kommandes ihåg denna kärlek eller aldrig vara privilegierad tillräckligt för att uppleva den, vilket skulle du välja? Jag slår vad om att jag vet svaret.

Den Sorgliga Sanningen Är Att Han Alltid Kommer Att Vara Den Du Aldrig Kommer Att Glömma