Skip to Content

Han Kommer Tillbaka När Du Glömt Honom

Han Kommer Tillbaka När Du Glömt Honom

Det var den här killen du älskade mer än du älskat någonting annat i hela världen. Och det fanns ingenting du inte skulle göra för hans skull. Du var inte bara hans flickvän – du försökte också vara hans bästa vän.

Du var någon som uppmuntrade honom, försökte göra honom till en bättre person. Du visste allt om hans fel och brister men du accepterade honom, trots dem.

Du var den enda personen den här killen hade på sin sida, den enda som inte vände honom ryggen. Och det viktigaste av allt, du älskade honom som om han varit den enda mannen i världen.

Men uppenbarligen var det inte tillräckligt för honom. Uppenbarligen visste han inte vad han hade. Han uppskattade inte allt du gav så han lämnade dig.

Han insåg inte att du var en på miljonen och han trodde att han kunde hitta någon som var bättre än dig.

Och det krossade dig. Det krossade ditt hjärta och krossade dig i bitar. Han förstörde ditt självförtroende och han anklagade dig för allt som var fel i ert förhållande.

Du undrade varför du inte räckte till för honom och om det var någonting annat du kunde ha gjort som skulle ha fått honom att stanna kvar.

olyckliga par sitter på soffan

Du tillbringade månader gråtandes i väntan på att han skulle komma tillbaka. Även om du djupt inombords visste att den här killen inte förtjänade dig, var du redo att förlåta honom för all smärta han åsamkat dig.

Och även om du inte vill erkänna det för någon så är du fortfarande beredd att göra det. Alla kan få tro att du har glömt honom helt och hållet, men den bistra sanningen är tyvärr, tvärtom.

Du är fortfarande beredd att ta honom tillbaka och glömma allt han gjort dig. Detta gör du för att du innerligt hoppa denna gången kommer allt att vara annorlunda. Och detta hoppet är det enda som håller dig levande.

Du hoppas att det kommer ett ögonblick då han kommer att inse att han älskar dig, när han inser att han begått ett stort misstag med att lämna dig och när han kommer att förstå vad det är han förlorat.

Och det ögonblicket kommer. Men när det gör det, kommer det att vara försent.

Den här killen kommer att komma tillbaka och det är någonting du kan vara säker på. Men det händer inte nu, inte inom en snar framtid. Och när det väl händer, kommer det att vara försent.

På samma sätt som han raserade ditt självförtroende så lyfte du hans ego. Du var vinden under hans vingar och efter dig trodde han att det inte fanns någonting som stod i vägen för honom.

orolig kvinna i djupa tankar

Nu är han säker på att varje kvinna älskar honom på samma sätt som du gjorde. Han är fortfarande inte medveten om alla dina uppoffringar och all den kärlek du gav honom.

Och det värsta av allt, han är inte medveten om att den här kärleken var unik och att han aldrig kommer att finna någonting liknande med någon annan kvinna.

Och under åren som följer kommer han att söka efter dig i varje kvinna han möter. Men, han kommer inte att finna dig någonstans.

Med tiden kommer han att tro att han glömt dig. Men han kommer alltid känna det här tomrummet, den här tomheten inom sig som påminner honom om att han förlorat den enda värdefulla personen i sitt liv.

Och det är först då han kommer att inse att han vill ha dig tillbaka. Det är då han kommer att försöka att få dig tillbaka.

Men då kommer det att vara försent.

För det är nu du kommer att vara lyckligare än då någonsin varit tidigare. Det är då du äntligen glömt allt om den här mannen och då du endast tänker på honom som ett avlägset, obehagligt minne.

ung kvinna tar ett djupt andetag

Det är då du äntligen gått vidare med ditt liv, som om han aldrig någonsin existerat.

Men var försiktig – den här mannen kommer att försöka med det omöjliga, bara för att få dig tillbaka. Han kommer att försöka övertyga dig om att han har förändrats och att han har blivit allt det du alltid ville att han skulle vara.

Han kommer att försöka övertyga dig om att den här gången kommer allt att vara annorlunda och att han aldrig någonsin kommer att göra någonting som sårar dig igen.

Men, tro inte på vad han säger. Han gör detta bara för att få dig att lita på honom igen. Jovisst, han är väl medveten om vad det är han förlorat men det betyder inte att han har förändrats.

Och även om han har gjort det, förtjänar han inte någon andra chans hos dig.

Vad du förtjänar är en andra chans i livet och det är någonting du aldrig kommer att få om du tar honom tillbaka.

Så när den här mannen kommer tillbaka (och lita på mig när jag säger att han kommer att göra det), vänd dig ifrån honom och tänk inte ens tanken på att blicka bakåt.

Han Kommer Tillbaka När Du Glömt Honom