Skip to Content

Hon Skulle Inte Haft Problem Med Tilliten Om Du Inte Hade Varit En Notorisk Lögnare

Hon Skulle Inte Haft Problem Med Tilliten Om Du Inte Hade Varit En Notorisk Lögnare

När du ser på din tjej på sistone, så ser du bara tvekan i hennes ögon. Så du tror uppenbarligen att hon överdriver och överreagerar.

Du vet inte vad som fått henne att slå slint och varför hon inte litar på någonting du säger. Hon verkar ha stora problem med tilliten och detta har påverkat ert förhållande otroligt negativt.

Du undrar var den lyckliga och glada tjejen tagit vägen. Det enda du hör nu är hennes gnatande och tjatande och där hon ifrågasätter varje sak du gör.

Det verkar inte finnas någonting du kan göra för att bevisa din kärlek för henne. Du tror att du verkligen gör ditt bästa för att vara en bra kille, att vara en kärleksfull och stöttande pojkvän, men ingenting verkar fungera.

Även om du vände jorden upp och ner för hennes skull, skulle hon fortfarande tvivla på er kärlek.

Naturligtvis börjar detta, sakta men säkert, gå dig på nerverna. Du tänkte dig inte ett sådant här liv.

Du behöver inte någon som överanalyserar ert förhållande och någon som hela tiden vakar över dig som en hök för varje liten småsak.

Du vill inte känna dig övervakad och kontrollerad hela tiden. Enligt dig så har allt detta gått över styr. Hon är för svartsjuk och du börjar tycka att hon börjar bli galen.

Den stiliga mannen och den härliga unga kvinnan har grälsammanträde på soffan tillsammans

Det känns som att du inte längre kan handskas med hennes ständiga humörsvängningar och med hennes beteende gentemot dig i allmänhet.

Men det du inte verkar känna till är att varje förhållande är tvåsidigt. Hennes beteende är bara en reaktion på dina handlingar och det är den enda sanningen.

Istället för att anklaga henne för att vara galen, svartsjuk och för kontrollerande, har du någonsin tänkt på att ditt beteende har lett till att din flickvän blivit sådan här?

Jovisst, hon är väl medveten om att hon har problem med tilliten. Hon tror inte på ett ord du säger och det finns ingenting som kan övertyga henne om din ärlighet.

Visst, ibland verkar hon paranoid och det kan finnas gånger då hon anklagar dig för saker du inte har gjort.

Men har du någonsin funderat över vad det är du har gjort som orsakat att hon blivit sådan här?

Har du någonsin ifrågasatt dig själv och hur du behandlat henne hittills och som gjort att hon beter sig på det här sättet?

Du är väl medveten att den här tjejen inte var sådan här när du först träffade henne. Du vet att hon var en oskuldsfull och omtänksam tjej som trodde på kärleken och som trodde på att det alltid fanns någonting gott i allt och alla.

man och kvinna grälar i restaurangen

Men mest av allt trodde hon på att du hade någonting gott i dig. Även om alla hennes nära och kära försökte övertyga henne om att du var problematisk och att du inte var rätt kille för henne, litade hon på dig.

Hon litade på sin kärlek till dig och hon trodde att hennes otroliga kärlek till dig skulle förändra dig.

Men hon lyckades aldrig förändra ditt väsen. Istället förändrade du henne. Du bevisade bara för henne att hon aldrig borde ha litat på dig.

Du visade bara att alla hade haft rätt om dig och att hon varit en idiot som trott och litat på dig. Du gjorde henne mer och mer besviken för varje gång hon skärskådade dina lögner.

Hon förlorade förtroendet för dig när hon såg dig gömma telefonen, varje gång du hade ett mystiskt telefonsamtal och varje gång hon lade märke till att du tittade på en annan tjej.

Och då, fick hon reda på att du var otrogen. Du kanske tror att hon förlät dig. Och kanske gjorde hon det. Men hon gjorde inte det för att hon ville. Hon gjorde det för att hon älskade dig, trots allt du gjort henne.

Hon gjorde det eftersom hon inte kunde tänka sig ett liv utan dig, trots all smärta du åsamkat henne. Och hon gjorde det eftersom hon fortsatte hoppas att du en dag skulle förändra dig och bli en bättre kille.

man och upprörd kvinna som sitter på café

Men även om hon förlät dig, glömde hon aldrig det du gjort mot henne. Hon ansträngde sig otroligt mycket i sina försök lägga allt bakom sig och hon försökte verkligen att vända nytt blad och börja om på nytt.

Men hon kunde inte. Känslan av att ha blivit sviken och förödmjukad av dig var större än kärleken hon kände för dig.

Men över allt annat, hon kan fortfarande inte förlåta sig själv för att hon stannade kvar. Hon klarar inte av att leva med den här tortyren längre.

Varje gång hon tittar på dig, ser hon en man som sårat henne något så otroligt, hon ser en man som förstört henne och förändrat henne för all framtid.

Och det finns ingenting hon kan göra för att ändra på det.

Så varje gång du blir irriterad på hennes misstänksamhet, varje gång du behandlar henne illa och varje gång du tror att hon är galen, kom ihåg att du är orsaken till hennes beteende.

Kom ihåg att allt detta är ditt fel. Och kom ihåg att hon inte skulle haft problem med tilliten om du inte hade varit en notorisk lögnhals.

Hon Skulle Inte Haft Problem Med Tilliten Om Du Inte Hade Varit En Notorisk Lögnare