Skip to Content

Hur Du Förför Honom, Baserat På Ditt Stjärntecken

Hur Du Förför Honom, Baserat På Ditt Stjärntecken

Väduren

Väduren horoskop

Kör på! En vädur kommer att hålla tillbaka och vänta på dig att ta det första steget. Han gillar att bli jagad.

Om du vill förför en vädur så bör du ösa honom med komplimanger.

Hitta de intressanta egenskaperna han har, egenskaper han har som ingen annan har eller de riktigt ovanliga saker han gör och ge han komplimanger för det.

Han kommer att veta att du har varit uppmärksam även när det kommer till de små sakerna han gör och han kommer att uppskatta dig ännu mer. Var också väldigt uppriktig med en vädur.

Berätta för honom om dig själv, hur du mår och vad du vill ha från honom och om han ser att du har ljugit för honom så kommer han bara att gå iväg.

Oxen

Oxen horoskop

En oxe gillar inte vanliga hook-ups, vad han vill är något mer speciellt än så, något unikt och annorlunda.

De vill att du ska ägna lite tid och energi på att flirta och göra det till en helt ny upplevelse för honom.

Om du vet en plats där han aldrig har varit innan så ta dit honom och berätta för honom att han är den första som varit just där med dig.

En oxe älskar också kvinnor som kan få honom upphetsad med hjälp av ord; inte med hjälp av vulgärt språk utan med hjälp av samtal på en djupare nivå. Därför är det bäst att vara hans vän först innan du börjar flirta.

Tvillingarna

Tvillingarna horoskop

Män i det här stjärntecknet vill ha mental och emotionell stimulans. För att förföra denna typ av man behöver du mycket kunskap om ämnen som de är intresserade av, som t.ex konst, litteratur eller musik.

De vill ha någon som gillar samma saker som de gör. Du bör också ta det lugnt med män som är tvillingar. Varför?

Eftersom du kanske gör honom förbannad om du försöka kyssa honom på första dejten eller något liknande.

Kräftan

Kräftan horoskop

En man som är kräfta hoppar inte i sängen med dig direkt. Han kommer förmodligen att laga en romantisk middag med ljus och allt som du gillar.

Du kommer att behöva förföra honom med lätta smekningar och med ögonen. Titta på honom som om du verkligen vill vara med honom.

Kanske kommer han inte att plocka upp signalerna direkt men ha tålamod. Han behöver sin tid men när han är din så kommer han aldrig ens titta på en annan kvinna igen.

Lejon

Lejonet horoskop

När det gäller lejon måste du lägga ner all din energi, uppmärksamhet och tid på att förföra dem. Du undrar säkerligen varför?

Lejon älskar att vara i centrum av uppmärksamheten och de vill att du ska göra dem till din största prioritet. Men hitta en balans, överväldiga honom inte med allt eftersom kan kommer snabbt att bli uttråkad.

Hitta något där du behöver hans hjälp och låt honom vara dagens hjälte. Eller så kan du bara kyssa honom direkt på läpparna. Ja, det kommer att funka!

Jungfrun

Jungfrun horoskop

En jungfru man vill ha någon i sitt liv som är VERKLIG. För att förföra en jungfru man behöver du inte agera som om du är någon du inte är eftersom han kommer att se igenom det.

Jungfruar älskar också när allt är rent så se till att du ser ser bra ut och luktar gott när ni ska träffas. Håll miljön ren också.

En annan mycket viktig saker är att hitta alla saker som han är osäker på och ge honom komplimanger för dem.

Jungfruar är inte alltför självsäkra så det är verkligen viktigt att visa honom att du inte ser han brister som sådana utan snarare som något väldigt vackert.

Vågen

Vågen horoskop

Balans är den största upphetsningen för en våg. Han vill att du ska vara intresserad av honom, men inte för mycket – det kommer bara att skrämma honom.

För att förföra honom måste du vara klar över vad du vill ha från förhållandet och hur du vill ha det. Kommunikation är mycket viktigt för honom.

Visa inte honom för många alternativ då det är välkänt att vågor är väldigt obeslutsamma. Berätta för honom vad du vill ha och han kommer att gå med flowet.

Skorpionen

Skorpionen horoskop

Bara visa honom med hjälp av ditt kroppsspråk att du vill ha honom och han kommer att bli din. Det är så enkelt.

De älskar att få det att se ut som att du är den som förför men innan du vet ordet av det så kommer du att bli kär över öronen i en skorpion.

Men det finns en nackdel med detta, skorpioner älskar att vara mystiska så du kommer behöva spela med. Låt honom inte veta allt om dig annars kommer han att trötta på dig väldigt snabbt.

Skytten

Skytten horoskop

Få honom att skratta. Det är allt. Gör något roligt, gör något som visar honom hur mycket humor du har i dig.

Dra skämt om vissa ämnen och skratta tillsammans. När han ser hur glad du gör honom så kommer han att bli din. Det finns inte mycket du behöver göra här, bara ha kul.

Stenbocken

Stenbocken horoskop

Det sexigaste stjärntecknet av dem alla! Börja varje möte med en passionerad kyss och med sexuell spänning. Det är den enkla delen.

Den svåra delen i att förföra en stenbock är att visa honom din strategiska och rationella sida. Om du har båda dessa sidor, den sexiga och den rationella, så kommer han att vara din mer än en dag.

Kanske till och med för evigt.

Vattumannen

Vattumannen horoskop

Det finns en missuppfattning när det kommer till vattumän. De är inte så utåtgående som de kan se ut.

Så ta inte med en vattuman till en fullproppad plats när du vill lära känna honom bättre eftersom han gillar att förstärka sinnet först och kroppen sedan.

Han är väldigt intelligent och vill ha samma sak från sin partner så beväpna dig själv med mycket kunskap.

Något som är väldigt viktigt att veta är att en vattuman inte kommer att vara lojal mot dig om du inte är “den rätta” för honom.

Om han känner att du är för på eller tråkig så kommer han bara gå vidare.

Fiskarna

Fiskarna horoskop

Om du vill förföra en fisk måste du ge honom allt du är och lite till. Med detta menar jag inte dina känslor.

Fiskar älskar att älska och de vill att deras partner ska känna sig älskad lika mycket som de själva vill känna sig älskade och uppskattade.

Visa honom hur mycket han betyder för dig med några romantiska gester och det är allt du behöver göra för att vinna över en man i det här stjärntecknet.

Hur Du Förför Honom, Baserat På Ditt Stjärntecken