Skip to Content

7 Fraser Som Säger “Jag Älskar Dig” Mer Än Dem Tre Orden Gör

7 Fraser Som Säger “Jag Älskar Dig” Mer Än Dem Tre Orden Gör

Det finns så många sätt att uttrycka sin kärlek till någon på det engelska språket. Jag är inte en av de som gillar att använda frasen “jag älskar dig” speciellt mycket.

Jag har börjat tro att det finns några andra fraser som kan uttrycka kärlek mer än dem tre orden, fraser som får varje tjejs hjärta att slå snabbare.

Det är viktigt att känna igen dessa fraser eftersom de kan berätta mycket om personen du dejtar.

1. Jag är här för dig

man och kvinna som kysser i solnedgången

När någon låter dig veta att du kan lita på dem så är det viktigt. Det ger dig en känsla av säkerhet och stabilitet och det är vad som verkligen spelar roll när du är i ett förhållande.

Att kunna räkna på någon att dela både det goda och det onda med dig är det ultimata tecknet på kärlek.

2. Jag är så glad för din skull

man och kvinna kramar varandra före resan

När du verkligen älskar någon så blir din lycka deras lycka. Det betyder att du har blivit en med den personen och att du känner hans eller hennes känslor.

Om en kille säger att han är glad för dig så betyder det att han inte är självisk och att han bryr sig om dina känslor.

3. Du är vacker

man viskande komplimanger till kvinna under datum

Alla gillar komplimanger men tjejer gillar det förmodligen mer än killar. Det är något speciellt med adjektivet “vacker”. Vi älskar att få veta att vi är sexiga och att vi ser bra ut men “vacker” går direkt till in i hjärtat.

Även när vi är i någon gammal T-shirt och har smutsigt hår så vill vi veta att det finns någon som finner det vackert.

4. Hur mår du?

ung man och kvinna på datum på café

Att kunna öppet diskutera våra känslor berättar mycket om vårt förhållande. Om vi öppet delar våra tankar och känslor så är det ett tecken på en väldigt djup koppling.

Om du har en partner som frågar “hur mår du” efter en lång och eländig dag på jobbet eller efter ett fruktansvärt bråk med din syster så kommer din dag omedelbart att bli bättre.

5. Hur kan jag hjälpa dig?

Vacker dam lutar sig mot mans axel medan han kramar henne

Det är en så fantastisk känsla när du har någon som alltid är redo att hoppa in och hjälpa dig. Livet är så mycket enklare när du vet att du inte behöver gå igenom svåra tider ensam.

Om du har en partner som alltid är redo att ge dig en hjälpande hand så bör du hålla kvar honom!

6. Låt mig veta när du kommer fram

Det är något underbart med människor du älskar som agerar skyddande mot dig. Det betyder att din partner vill veta att du alltid är säker, oavsett var du är.

7. Är du hungrig?

ung vacker kvinna som äter en efterrätt

Vem gillar inte en öppen inbjudan till mat? Att dela mat är mycket viktigt i ett förhållande. De säger att kärlek går genom magen så vi behöver mer av den kärleken.

Tjejer älskar när killar tar dem ut på middag och det betyder inte att du måste ta dem till en fin restaurang. Om en tjej gillar en kille så kommer hon att vara riktigt glad även med en burgare från kiosken i händerna.

7 Fraser Som Säger “Jag Älskar Dig” Mer Än Dem Tre Orden Gör