Skip to Content

Grattis På Födelsedagen – Bra, Fina Och Roliga Födelsedagshälsningar

Grattis På Födelsedagen – Bra, Fina Och Roliga Födelsedagshälsningar

Alla människor fyller år en gång om året och ibland står det helt still i huvudet när det är dags att skriva födelsedagskortet.

Vi vill gärna skriva någonting personligt och vi vill inte skriva det där vanliga “Grattis på födelsedagen” utan någonting mer personligt till en vän, kollega, familjemedlem eller vår kärlek.

Vi har listat några fina födelsedagshälsningar som ni kan använda er av nästa gång någon fyller år.

Vi hoppas ni blir inspirerade av vår samling av idéer och lyckönskningar för födelsedagar. Var så goda!

Roliga födelsedagshälsningar

en grupp vänner som skrattar åt något på sin mobiltelefon

Grattis på födelsedagen! Må din Facebook-vägg fyllas med meddelanden från personer du aldrig pratar med.

Räkna ditt liv på leenden, inte tårar. Räkna din ålder av vänner, inte år. Grattis på födelsedagen!

Må glädjen du har spritt komma finna dig den här dagen. Önskar dig ett stort grattis på födelsedagen!

Grattis på födelsedagen! Ditt liv är på väg att ta fart och spränga hål i stratosfären. Använd ett säkerhetsbälte och var noga med att njuta av resan. Grattis på födelsedagen!

Du strör värme och solsken och skratt på Din färd. Ja, med Dig har vi fått en ljusare värld. Ett fyrfaldigt leve, ett kraftfull hurra, Jag vill utbringa nu på din födelsedag.

Denna födelsedag önskar jag dig rikligt med lycka och kärlek. Må alla dina drömmar bli verklighet. Grattis på födelsedagen till en av de sötaste jag någonsin har känt.

Räkna inte åren, men livet du lever. Önskar dig en underbar tid framåt. Grattis på födelsedagen. Glöm det förflutna; se fram emot framtiden, för de bästa är fortfarande att komma!

Födelsedagar är en ny start, en ny begynnelse och en tid att sträva efter nya mål. Gå framåt med självförtroende och mod. Du är en mycket speciell människa. Må idag och alla dina dagar vara fantastiska!

omfamna vänner på en födelsedagsfest

Det är inte hur gammal du är, utan hur du är gammal! Grattis på födelsedagen!

Din födelsedag är den första dagen på ytterligare en 365-dagars resa. Var den glänsande tråden i världens vackra tapet för att göra det här året det bästa någonsin. Njut av åkturen, och grattis på födelsedagen!

Jag vill skicka dig något speciellt till din födelsedag…men hur slår man in en stor kram? Låt oss hylla din födelsedag och sluta oroa oss om din ålder…DET ÄR FÖR SENT!

Du är inte speciell idag för att det är din födelsedag…du är speciell varje dag! Du är äldre idag än igår men yngre än imorgon, grattis på födelsedagen!

Skål på din födelsedag. Ett steg närmare stödstrumpor!

Grattis på födelsedagen till någon som är smart, vacker, rolig och påminner mig mycket om mig själv … från en toppentjej till en annan!

När du blir äldre händer tre saker. Det första är ditt minne, och jag kan inte komma ihåg de andra två. Grattis på födelsedagen!

Du är bara ung en gång, men du kan vara omogen hela livet. Grattis på födelsedagen!

Till kärleken

en man och en kvinna kysser på en kaktus

Mitt hjärta för dig kommer aldrig att bryta. Mitt leende för dig kommer aldrig att blekna. Min kärlek till dig kommer aldrig att sluta. Jag älskar dig.

När vi är tillsammans eller när vi är åtskilda, är du först i mina tankar och först i mitt hjärta. Ha en underbar födelsedag.

Vi är båda imperfekta, men vi är ett perfekt par. Du vet allt om mig och jag vet allt om dig. Vi älskar varandra också och det är vad som gör oss mer än perfekta. Ha den äran älskling.

Om man tog bort dig från mitt liv skulle det inte finnas något kvar. Du är min värld och jag älskar dig för det. För mig finns det ingen annan tjej, bara du. Ha den äran på din speciella dag.

Uppenbarligen känner världen ännu inte till ditt leende, annars skulle din bild ersätta Mona Lisa. Ha den äran älskling och hoppas du får en riktigt trevlig dag.

Jag är beundrar din skönhet, är fascinerad av din karisma och helt förtrollad av din kärlek. Inte undra på att jag alltid tänker på dig.

Grattis på födelsedagen min älskade och sötaste, inte en dag går färbi när jag inte tänker på dig och hur tomt mitt liv skulle vara om du inte var vid min sida.

Att bli kär i dig var lätt. Att vara kär i dig är lättare. Grattis på födelsedagen. Jag kan inte vänta till nästa år.

Det tar bara några sekunder att säga att jag älskar dig men det tar en hel livstid att visa dig hur mycket.

Jag är så glad att du är den som mitt hjärta älskar villkorslöst. Du kommer alltid att betyda hela världen för mig. Grattis på födelsedagen älskling.

Till en nära vän

två leende vänner som sitter sida vid sida på trottoarkanten

Många lyckliga stunder önskar vi dig på din födelsedag! Vi hoppas att du har en underbar dag fylld av goda vänners sällskap, familj och framför allt en god tårta!

Du är inte bara bäst, du är min bästa vän. Jag önskar dig en underbar dag, grattis på födelsedan!

Jag har bara en sak att säga till dig idag. Tack. Tack för att du finns och tack för att du alltid finns där. Du är min bästa vän och jag hoppas att du inser det.

Ingen kommer någonsin kunna ersätta dig. Ha den äran på födelsedagen. Du är en sann vän.

Du fanns alltid där när livet kändes tufft. Jag kan inte tänka mig en värld utan dig i den. Jag önskar dig därför en fantastisk födelsedag och hoppas att vi får uppleva mång fler tillsammans.

Begåvade och älskade vän. Du är en gåva till jorden och du förtjänar det bästa. Grattis på födelsedagen min vän.

Jag är tacksam för din sanna vänskap. Hoppas din födelsedag blir lika fantastisk som du är! Jag önskar dig evig glädje och lycka. Tack för att du är min bästa vän!

Jag är så stolt över att vara din bästa vän. Grattis på födelsedagen! Du förstår mig som ingen annan och jag är för evigt tacksam att jag träffat dig. Grattis på födelsedagen till min bästa vän!

Jag ser fram emot många år med vänskap, skratt och födelsedagar med dig. Ha en fantastisk födelsedag!

Tack att du alltid finns där för för mig. Jag är så lycklig att ha dig som min bästa vän. Njut av din födelsedag!

en flicka ger en present till sin vän i rummet

Grattis på födelsedagen till dig, min allra bästa kompis! Jag hoppas vi kommer att ha det minst lika kul som vi hade under ditt förra år! Grattis återigen!

Grattis på födelsedagen! Jag är så tacksam över vår vänskap och alla de roliga stunderna vi har haft tillsammans i år. Hoppas det blir många fler!

Grattis på födelsedagen min fantastiska vän! Önskar att du får uppleva många välsignelser under det kommande året.

Grattis på födelsedagen till min galna, roliga, fantastiska och allra bästa vän! Jag älskar dig till månen och tillbaka och är så tacksam för din vänskap och alla de roliga stunderna vi har haft i år. Kram och stort grattis!

Grattis på födelsedagen till min bästa kompis! Jag hoppas du får en bra dag.

Många gratulationer till dig på din födelsedag! Jag vet att det senaste året har varit tufft för dig men jag hoppas att det kommande året ger dig den lycka du förtjänar.

Du är en bra vän och jag är så tacksam över att ha dig i mitt liv. Grattis på födelsedagen till dig, min underbara vän, du är bäst! Jag hoppas att du har en strålande dag idag.

Önskar dig en underbar födelsedag och ett fantastiskt år framöver! Tack för att du är en sådan kär och bra vän och att du finns i mitt liv.

Önskar dig ett stort grattis på födelsedagen och allt det bästa för det kommande året. Tack för att du är en så bra vän!

Du är en så generös, snäll och fantastisk person och jag är så lycklig över att få kalla dig min vän. Jag önskar dig en extra speciell födelsedag och önskar dig all lycka inför det kommande året.

Grattis på födelsedagen! Älskar dig så mycket och kan inte vänta med att få fira din födelsedag med dig (ikväll / i helgen etcetera) Tack för att du är en så bra och fin vän!

Till systern

två flickor i en omfamning

Grattis på födelsedagen till den coolaste systern jag har! Dagen blir ljusare och roligare när du är med mig.

Grattis på födelsedagen min älskade syster. Må detta bli början på ett underbart, härligt och glatt år för dig.

Varje syster är speciell men det är något särskilt med dig. Jag kan inte förklara vad det är men jag tror att vi både vet att det finns. Hoppas du får en otroligt trevlig födelsedag.

Det finns ingen bättre syster än du och jag skulle inte för allt i världen önska mig en annan syster än dig.

Du är min bästa vän och partner-in-crime! Livet skulle vara så tråkigt utan dig. Grattis på födelsedagen!

Jag är så tacksam att du är min syster, jag kan inte föreställa mig livet utan dig! Tack för att du är så fantastisk! Ha en bra födelsedag!

Det uppstår aldrig ett tråkigt ögonblick med dig i huset, tack för allt roligt och alla skratt du tar med in i våra liv!

Må din födelsedag vara full av glädje, och kanske året framför dig blir ditt bästa! Grattis på födelsedagen!

Systrar fyller din själ med liv, dina ögon med ett starkt solsken och ditt hjärta med skratt och glädje. Grattis på födelsedagen!

Du är verkligen en på en miljon – så snäll, så omtänksam och söt. Om jag ska vara riktigt ärlig, så är jag inte säker på att vi ens är släkt! Jag hoppas att din födelsedag blir lika fantastisk som du är.

Hurra det är din födelsedag! Förmodligen det enda som vi inte behövde dela på som barn! Idag handlar det om dig – ha det roligt och njut av din speciella dag!

Systrar är lite som påfyllningar med glass: du kan klara dig utan dem, men vad är det roliga i det? Tack för att du har försett mitt liv med din kärlek. Grattis på födelsedagen!

Grattis på födelsedagen! Du är den sötaste, smartaste och allra perfektaste systern man kan tänka sig! Jag tror att detta måste gå i familjen!

Till brodern

två bröder med glasögon sitter på en sandstrand

Ibland kanske jag inte visar det men jag kunde inte ha önskat mig en bättre bror än dig. Jag försöker föreställa mig den perfekta brodern ibland men jag kan bara se dig. Grattis på födelsedagen!

Grattis på födelsedagen till dig min bror. Här kommer ett till år för oss att skratta åt våra egna skämt och hålla koll på varandra! Grattis på födelsedagen!

Jag är stolt över att kalla dig min bror, även om jag kanske inte alltid visar det. Jag skulle inte byta dig mot något annat. Tack för att du finns där för mig. Ha nu en fantastisk födelsedag!

Grattis på födelsedagen till en grym storebror, jag hoppas att du har en rolig dag idag!

Grattis på födelsedagen till den coolaste lillebrodern man kan tänka sig! Dagen blir ljusare och roligare när du är här.

Oavsett hur seriöst och allvarligt livet kan vara, så måste man ha den där personen man kan vara hellöjlig med! Så glad att jag har dig min bror! Ha en strålande födelsedag!

Det är anmärkningsvärt hur länge vi har stått ut med varandra. Grattis på födelsedagen min bror.

Du har uppnått en perfekt ålder. Gammal nog att känna igen dina misstag, men ung nog att göra lite fler. Grattis på födelsedagen!

Jag hoppas att du har en strålande födelsedag min bror, och att det här året är fullt av spännande möjligheter! Sikta mot stjärnorna, jag tror på dig!

Ett annat äventyrsfyllt år väntar på dig och jag hoppas att du trivs fullt ut! Grattis på födelsedagen bror!

Till mannen

ett leende par som äter frukost i köket

Grattis på födelsedagen till min partner i brott. Låt oss hitta på lite nya hyss idag och stort grattis på din dag min älskling!

Grattis på födelsedagen till min favoritäventyrare. Jag hade aldrig rest till så många platser utan dig. Skynda nu och låt oss planera inför nästa destination!

Det finns inte tillräckligt med presentpapper i världen för att slå in all kärlek jag har för dig. Grattis på födelsedagen sötnos!

Min fantastiska make, du har jobbat så hårt i ditt liv. Men idag, slå dig ned, ta det lugnt, ta dig en iskall öl och gör dig redo att njuta av min fantastiska tårta. Grattis på födelsedagen!

Grattis på födelsedagen till dig, min man. Du är den bästa personen i den här världen. Det är sant. Jag kan inte föreställa mig mitt liv utan dig. Men nu, låt oss få den här festen i rullning!

Några dagar är du min hjälte. Andra dagar, så är du min riddare i skinande rustning. Men idag så är du tårtans kung! Grattis på födelsedagen min älskade karl!

Varje dag är du min följeslagare, min tröst och min vän. Jag är så välsignad att ha dig och kalla dig för min man. Grattis på födelsedagen!

Jag tror på dig. Du har fantastiska drömmar och möjligheten att få dem att inträffa. Det finns inget du inte klarar av att göra!

Du har så många fantastiska egenskaper och gåvor. Och jag vet att du kan göra vad du än vill. Grattis på födelsedagen min kära man!

Varje del av mig älskar varje bit av dig. Grattis på födelsedagen min älskade.

Till min underbara make: Jag trodde aldrig på tvillingsjälar fram tills jag träffade dig. Grattis på födelsedagen!

Till frun

vid kusten kysser ett ungt par vid solnedgången

Många lyckliga stunder har jag haft med dig, min älskade fru. Jag älskar dig så och stort grattis på din födelsedag!

Från dagen du kom in i mitt liv har jag älskat dig mer än någon annan. Du är helt enkelt perfekt på alla sätt och vis.

Jag kan inte tänka mig en bättre fru än dig. Tack för att du finns där och ha den äran! Grattis på födelsedagen till dig, kvinnan jag älskar så!

Grattis på födelsedagen till min vackra och kärleksfulla fru! Tack för allt du gör. Låt oss göra året fantastiskt tillsammans. Grattis på födelsedagen!

Grattis på födelsedagen till den kvinna som har stulit mitt hjärta, till mitt livs kärlek, min älskling, min fru!

Du är min värld och jag kan inte föreställa mig mitt liv utan dig. Älskar dig och önskar en fantastisk födelsedag till dig, min förtjusande fru!

Du är min idag och alla utav mina morgnar. Grattis på födelsedagen min älskade.

En gång då och då, mitt i det vanliga livet, ger kärleken oss en saga. Jag är så glad över att få vara med i denna saga med dig! Grattis på födelsedagen min älskade!

Vi har firat många födelsedagar tillsammans, men efter all denna tid är du fortfarande helt otrolig! Ha en underbar dag.

Som gott vin blir vi bara bättre med åren … eller snarare, vi mår bättre med åren med hjälp av mycket vin! Grattis på födelsedagen älskling!

Grattis på födelsedagen till mina partner i vin! När livet ger dig födelsedagar, ät då tårta!

Vissa saker blir bättre med åldern … och du är definitivt en av dem! Grattis min älskade fru!

Till dottern

mamma och dotter som står i en omfamning i köket

Kära dotter, bästa hälsningar på din födelsedag! Jag hoppas att din fest blir lika trevlig och söt som du är!

Må idag bli lika speciell som du är. Grattis på födelsedagen vår kära dotter!

Grattis på födelsedagen till vår underbara dotter! Världen är en bättre plats med dig i den!

I maj får vi många anledningar att le och oändliga möjligheter att göra dig lyckligare! Min tjej, du föddes till att vara en stjärna! Grattis på födelsedagen!

Till vår lilla solstråle av glädje och lycka, Grattis på födelsedagen! Fortsätt att jaga dina drömmar och sprida lycka. Vi älskar dig!

Du är älskad för den lilla flickan du var, för den speciella kvinnan du är och för den dyrbara dottern du alltid kommer att vara. Ha en underbar födelsedag!

Grattis på födelsedagen till tjejen som lyser upp mitt liv och värmer mitt hjärta.

En dotter är Guds sätt att säga, “Jag tyckte du behövde en livslång vän”. Tack för att du är just den vännen för mig. Grattis på födelsedagen älskling.

Grattis på födelsedagen till vår käraste dotter! Vi är så stolta över att du blev en så vacker och intelligent kvinna. Vi hoppas att du får en magnifik och underbar födelsedag! Vi älskar dig så. Kram Mamma och Pappa.

Till sonen

en äldre kvinna och en yngre man sitter på en bänk

Grattis på födelsedagen till vår älskling och vår lilla pojke. Hoppas du får en underbar och rolig födelsedag.

Grattis på födelsedagen kära son. Vi hoppas du är lycklig, hälsosam och välsignad på din speciella dag och resten av dagarna på året. Vi älskar dig!

Må din framtid skina ljus och vara full av många bra tider och stunder. Grattis på födelsedagen!

Grattis på födelsedagen till vår fantastiska son, som växer upp till att bli en fantastisk och stor man!

Att älska dig är min största glädje, du gör det hela så enkelt! Grattis på födelsedagen min kära son.

Grattis på födelsedagen till pojken som har lärt mig mer om världen och om mig själv än någon annan.

Varhelst livet tar dig, kommer jag alltid att vara så stolt över dig. Grattis på födelsedagen min son!

Kom alltid ihåg att du är hårdare än du tror, ​​starkare än du verkar, smartare än du tror och älskade mer än du vet. Grattis på födelsedagen kära son!

Min son, jag önskar dig styrkan att möta utmaningar med självförtroende, tillsammans med visdomen att välja dina strider noggrant.

Jag önskar dig äventyr på din resa och att du känner dig älskad. Lyssna på ditt hjärta och ta risker, fast välj dem noggrant. Kom ihåg hur mycket du är älskad!

Ingenting har varit detsamma sedan du kom in i mitt liv, och jag vill att du ska veta att jag inte skulle vilja ha det på något annat sätt. Jag är så tacksam över att du har förändrat mitt liv till det bättre.

Till mamma

två kvinnor som håller händerna i en omfamning

Grattis på födelsedagen mamma! Ta det lugnt idag. Du förtjänar det!

Det är din födelsedag! Jag rekommenderar att du lutar dig tillbaka, slappnar av och låter pappa göra allt arbete för en gångs skull.

Vem skulle jag vara utan dig mamma? Utan din uppfostran och din kärlek? Jag är glad att du är min mamma, du är helt enkelt den bästa mamman i världen. Grattis på födelsedagen!

En speciell dag och en speciell person. Vi firar en väldigt speciell person som betyder väldigt mycket för mig. Jag vill bara önska dig en fantastisk dag och förhoppningsvis kommer du få uppleva många fler!

Du är den enda som hjälpte mig, guidade mig och som aldrig gav upp, inte ens när jag gav upp på mig själv. Tack för att du alltid fanns där för mig. Ha den äran på födelsedagen!

Du är en väldigt speciell person och det få du aldrig glömma bort. Du betyder mycket för mig och jag känner att det kanske inte alltid märks. Därför säger jag det nu och jag hoppas att du aldrig glömmer bort det. Grattis på födelsedagen.

För världen är du bara en person, men för mig är du hela världen. Grattis på födelsedagen mamma!

Mamma, jag vill bara säga att varje år ger jag dig ”världens bästa mamma” priset. Det finns ingen annan som ens kommer i närheten av allt det du gör. Därför önskar jag dig en härlig födelsedag.

den lilla flickan och hennes mamma sitter på sängen i en omfamning

Du är min första vän, min bästa vän och min eviga vän. Jag kan inte vänta med att hjälpa dig att fira din födelsedag!

Trots att jag blir äldre, finner jag att jag behöver dig mer än någonsin. Det finns inget som slår en av dina varma och ömma kramar. Önskar dig en födelsedag lika hjärtevärmande som du är!

Jag visste exakt vad du ville ha på din födelsedag i år. Mig ut ur huset för en enda dag! Grattis på födelsedagen mamma!

Det är fantastiskt hur bra du ser ut för din ålder, med tanke på all den sorg jag gav dig när jag var yngre. Grattis på födelsedagen mamma!

Mamma, du är den mest framstående kvinnan i mitt liv, och du kommer alltid vara nummer ett för mig. Ha en underbar födelsedag!

När någon frågar mig, vem min verkliga superhjälte är, säger jag alltid “Det är min mamma!” Ha en fantastisk födelsedag, Super-Mamman!

Oavsett hur lång jag blir kommer jag alltid att se upp till dig. Du är min mamma och ingen annan kan ersätta dig. Du är speciell och jag hoppas att du vet det. Ha en underbar födelsedag.

Det är ingen hemlighet att du har gjort ditt avtryck i mitt liv. Sedan min barndom har du varit det stora trädet vars skugga gjorde det möjligt för mig att växa säkert och starkt. Grattis på födelsedagen mamma.

Till pappa

en leende kvinna i hennes fars armar

Hela ditt liv har du arbetat för att uppfylla alla våra önskningar. Idag är det din tur att göra några önskningar. Grattis på födelsedagen pappa!

Pappa. Du har aldrig gjort något fel i hela ditt liv och därför förtjänar du allt bra i världen. Hoppas att du verkligen får det nu på din speciella dag.

Alla pappor är speciella men tro mig, det finns ingen pappa som är som du. Du är speciell och det är något bra. Jag kunde inte ha önskat mig en bättre pappa. Ha den äran!

Hela mitt liv har jag haft turen att få ha den bästa pappan man kan tänka sig. Nu är jag dubbelt så välsignad, eftersom mitt barn får den bästa morfadern / farfadern. Grattis på födelsedagen, pappa, vi älskar dig!

Grattis på födelsedagen till mannen som jagade borta alla monster under sängen och i garderoben. Tack för att du alltid får mig att känna mig trygg!

Grattis på födelsedagen pappa! Må alla dina uppdragna fiskar vara stora, dina öl perfekt kylda och dina favoritlag vinna denna säsong!

Det är inte lätt att vara en far, men du gör det med klass och stil. Grattis på födelsedagen till pappan som kan göra allt.

Till min kära far: Du är min kompass i livet. Tack för att du alltid visat mig rätt väg och väglett mig i den rätta riktningen genom livet. Grattis på födelsedagen, jag älskar dig.

Pappa tack för att du lärde mig hur man blir en man, även om jag är din dotter! Grattis på födelsedagen!

Pappa, du har alltid varit den coolaste föräldern, som alla de gånger du sa “ja” när mamma sa “nej”. Grattis på födelsedagen, min coola pappa!

Till kollega, chef eller medarbetare

en leende kvinna och en svart man på ett affärsmöte

Grattis på födelsedagen! Du är en grym vän och medarbetare. Jag hoppas du får en härlig dag.

Grattis på födelsedagen! Tack för allt du gör för vårt team. Vi hoppas att du har en bra födelsedag!

Många lyckliga önskningar på din födelsedag idag från oss alla på [sätt in företagsnamn]. Vi hoppas att du har en underbar dag!

Arbetet skulle inte vara lika kul utan dig på företaget! Tack för alla de härliga och skrattfyllda kaffepauserna och att du är med och drar lasten. Hoppas du får en bra födelsedag idag!

Grattis på födelsedagen till dig min kollega! Tack för att du gör ditt jobb så bra det bara går. Jag hoppas att du har en underbar dag och ett strålande år framöver!

Grattis på födelsedagen till ett av det mest produktiva människorna här! En dag så måste du lära oss din hemlighet för att få så mycket gjort. Stort grattis!

Grattis på födelsedagen till en av de gladaste personerna på kontoret! Tack för att du gör vår arbetsplats till ett ljusare och gladare ställe med din soliga och positiva inställning.

Kära [namn], det är fantastiskt hur du ser till att allt går så smidigt till runt här. Tack för att du hållit oss alla organiserade. Grattis på födelsedagen och många glada gratulationer till dig!

Kära [namn], grattis på födelsedagen! Tack för att du svarade på alla mina nybörjarfrågor och hjälpte mig att finna min plats sedan jag gick med i teamet.

affärsmän sitter vid ett bord där pizza står för ett mellanmål

Jag har lärt mig så mycket av dig! Tack och stort grattis! Grattis på födelsedagen till någon som utstrålar lugn! En dag måste du lära oss din hemlighet med att hålla sig så lugn som du är under press och stress! Tack för att du sprider lugn och trygghet här på jobbet!

Grattis till den bästa och schysstaste chefen man kan önska sig! Ibland kommer vi ihop oss när arbetet kräver mycket av oss alla, men i slutet förstår vi alltid varandra och blir återigen goda kamrater och vänner.

Stort grattis på din bemärkelsedag!

Idag så fyller du år, och även fast du varit min chef under en himla många år, så ser jag dig som en nära vän som faktiskt bryr sig! Ha det bäst och må du leva och leda i en himla massa år till fram över!

Jag minns när jag började här, då var jag lite rädd för dig och din barska stil, rädd för att göra fel och få sparken!

Men under åren som gått har jag lärt känna dig väl och är glad att jag ändå tassade lite extra försiktigt under min första tid här! Grattis bossen!

Goda arbetskamrater sägs det gör jobbet, och det stämmer så väl med dig min vän!

Du har fått mig att skratta många, många gånger under vår tid tillsammans och lugnat och hjälpt mig när arbetet känts överväldigande! Stort grattis på din födelsedag!

Grattis På Födelsedagen - Bra, Fina Och Roliga Födelsedagshälsningar