Skip to Content

Din Giftiga Kärlek Har Lärt Henne En Läxa

Din Giftiga Kärlek Har Lärt Henne En Läxa

Jag vet att du trodde att den är tjejen inte hade det. Att hon inte var tillräckligt djärv och modig.

Att hon inte hade mage att göra det rätta.

Jag visste att du var övertygad om att hon alltid skulle älska dig mer än hon någonsin kunde älska sig själv. Att hon alltid skulle prioritera dig,

Inse fakta – du skulle kunna sätta ditt liv på spel att den här tjejen alltid skulle finnas till hands för dig. Att hon aldrig skulle göra slut och att alla hennes hot om att lämna dig bara var tomma ord.

Ärligt talat, hon varnade dig för att, förr eller senare, skulle du få henne att sluta bry sig. Om du fortsatte med ditt beteende skulle det vara sista droppen i den överfulla bägaren som skulle få henne att be dig dra åt helvete.

Varför är du då så förvånad över att hon uppfyllde sitt löfte? Varför har du svårt att tro att den här tjejen lämnade dig och att hon inte har några planer på att komma tillbaka?

ledsen kvinna som håller mans hand

Jovisst, du antog att du kunde ha henne när du ville och behandla henne hur du ville.

Att du kunde komma krypande när du kände för det och att hon skulle vara där du lämnat henne sist, tålmodigt väntande på dig. .

Att hon aldrig skulle tröttna på alla chanser hon gett dig. Att hon aldrig skulle få nog av tomma ursäkter och falska löften.

Jag vet att du trodde att det inte fanns något du kunde göra för att den här tjejen skulle sluta älska dig.

Att du kunde fortsätta krossa hennes hjärta så länge du ville och att det inte fanns någonting som skulle få henne att lämna dig.

Jag antar att du hade fel eftersom hon lämnade dig, eller hur?

Hon gick sin väg och du undrar vad som hände? Vad fick henne att ändra sig? Vad var det som gav henne styrkan att förpassa dig, ditt patetiska as, till det förflutna?

Delade par åtskiljs av vit vägg men håller händer

Hur vågade hon krossa ditt hjärta? Hur kunde hon vara så fräck att hon lät dig smaka på din egen medicin?

När blev hon skoningslös? Vart försvann den godhjärtade, förlåtande tjejen som älskade dig så mycket?

Nå, låt mig informera dig om vad som hände – du. Du tog död på tjejen genom att krossa hennes hjärta tusentals gånger.

Du krossade den tjejen när du sårade henne bortom all räddning. Du är även den personen som skapade den starka kvinna hon har blivit.

Du är den som lärde henne att ta vara på sig själv. Personen som lärde henne att aldrig prioritera andras behov före sina egna och den som visade henne att de som älskar sig själva har det bra i livet.

I flera år visade du henne att hon var dum som trodde på villkorslös kärlek och att hon var var en idiot som förväntade sig att andra skulle vara som hon. Att hon behövde ta hand om sig själv och tänka på sitt eget bästa.

Du övertygade henne om att alla hennes ansträngningar i att göra dig till en bättre man var förgäves. Att människor inte förändras och att hon aldrig skulle lyckas rädda dig.

man och kvinna med rygg vände sig mot varandra efter strid

Efter alla dessa år gav hon äntligen upp hoppet om dig. Bli inte förvånad, du är en av dem som fick henne till det.

När allt kommer omkring, du var den som lärde henne konsten att försvinna. Personen som visade henne hur man överger någon, utan att tänka på konsekvenserna.

Hur man gör slut utan att blicka bakåt och hur man lämnar det känslomässiga bagaget bakom sig.

Det viktigaste av allt, du lärde henne att distansera sig från en situation utan att ta skada. Din giftiga kärlek lärde henne en läxa, och det är hon dig evigt tacksam för.

Jag gissar att eleven fick det bättre än läraren. Den här tjejen fick dig att smaka på din egen medicin och det borde du gratta henne för.

Dessutom, i slutändan är det ändå du som har förlorat så mycket mer. I ärlighetens namn är du det värsta som någonsin hänt henne, men samtidigt, förde du med dig något gott.

Du hjälpte henne att lära sig en av livets värdefulla läxor som hon aldrig kommer att glömma och du hjälpte henne upptäcka en inre styrka hon aldrig trodde att hon hade.

Din Giftiga Kärlek Har Lärt Henne En Läxa