Skip to Content

6 Oväntade Livslektioner En Psykopat Kan Lära Dig

6 Oväntade Livslektioner En Psykopat Kan Lära Dig

Även fast de är hemska och manipulerande så kan faktiskt psykopater lära dig några riktigt värdefulla livslektioner om du gräver lite djupare.

Missförstå mig inte. Att dejta en psykopat eller att bara ha en i närheten är en mardröm. Det lämnar dig sårbar, utsatt och sårad.

Det får dig att känna dig som skit och deras manipulerande och onda personlighet gör att du skakar av rädsla.

Om du någonsin har varit i en situation där du har hanterat detta så är jag verkligen ledsen. Men jag har också några goda nyheter för dig. Du känner till alla de onda egenskaperna de har och ofta använder mot dig?

Du kan faktiskt använda dem till din fördel.

Uppenbarligen inte på det destruktiva sättet som de väljer utan på ett sätt som hjälper dig att göra livet lite lättare och få saker gjorda lite mer effektivt.

Du kan kolla på det som att din erfarenhet med psykopaten faktiskt är en välsignelse.

Det hjälper dig inte bara identifiera en så att du kan undvika dem i framtiden, det fungerar också som ett fantastiskt livstips för dig också. Här är vad jag pratar om!

6 helt oväntade saker en psykopat kan lära dig.

1. Betydelsen av att vara impulsiv och göra vad du vill

svartvitt foto av två kvinnor som överlappar varandra

Om det finns en sak som en psykopat kan lära dig så är det att helt enkelt vara impulsiv och göra vad fan du vill! Om du vill ha något, gå efter det.

Om du känner att det kan vara utom räckhåll, spring och ge inte upp förrän du har fått vad du vill ha.

Du kan helt enkelt göra ditt liv så mycket bättre om du väljer att vända detta till något som gynnar dig. Psykopater använder det här tydligt för att få vad de vill utan att tänka på hur det får andra att känna.

Till skillnad från dem så kommer du att göra det omtänksamt och utan något bakomliggande motiv.

2. Låt inte skitsaker påverka dig och sura aldrig över saker som du inte kan påverka.

ledsen kvinna som håller huvudet

Det är ganska enkelt. Psykopater bryr sig inte om andras åsikter. De bryr sig inte om obetydlig skit och de bryr sig inte vad du tycker om det. Så är det. Och det är precis vad du borde göra!

När något händer och du inte kan ändra på det, sluta bry dig.

Om någon ger dig en åsikt som du inte bad om angående något som inte har med dem att göra, be dem dra åt helvete! Enkelt sagt – sluta uppmärksamma andra och fokusera på vad DU tycker och vad DU tycker är rätt.

Det här är en värdefull lektion som du kan lära dig från dem, så länge du ser till att inte skada någon i processen. Det finns en fin linje som du inte vill korsa.

3. Sluta känna skuld över småsaker och lär dig att säga “bryr mig inte”

kvinna som står på skenor som håller handen i luften

När du tittar på det från en psykopats synvinkel så kan det låta lite extremistiskt men självklart bör du tona ner det.

När något händer som var helt utom din kontroll men du slutligen får skulden av, låt dem bara tänka vad de vill och gå iväg.

Ibland är det smartaste du kan göra att bara säga “åt helvete med det här!” och göra din egen sak. Folk kommer att säga vad de vill säga och få dig att känna skuld om det är vad de vill.

Men DU kan välja att inte bry dig ett skit, vetandes att du inte gjort något fel. Inte alla är värda din uppmärksamhet. Så sluta ge det till dem!

4. Ibland måste du använda din charm för att få saker gjorda

vacker kvinna med blont och rosa hår

Det är inget fel med det! Jag menar, det är inte som att du vill mörda någon eller göra deras liv till ett helvete. Jag pratar om mindre fruktansvärda saker här.

Som att få en kille att göra något som han kanske inte gillar, eller få befordran på jobbet som du vet att du förtjänar.

Det är inte något jävla fel med att veta hur man slå på sin charm och använder din bubblande personlighet för att få vad du vill.

Så här fungerar livet ibland och du måste förstå det. Din charm finns där av en anledning, det skulle vara riktigt synd om du inte använde den.

5. Vet ditt värde och var säker på dina förmågor

kvinna i svart klänning sitter på pall

Var en bossaktig bitch och bete dig så! Få ditt självförtroende och låt inte något vanlig bitch dra ner dig. Du vet ditt värde och det finns ingen och inget som kan förstöra det för dig.

Om en tjej försöker, ge henne en fantastisk diss som håller henne borta från dig föralltid.

Det kommer alltid att finnas människor som är emot dig och hoppas att du misslyckas. Men tricket är att inte bry sig ett skit och fokusera på det att komma till toppen med hjälp av dina egna meriter och ett leende på läpparna.

Låt aldrig folk se dig gråta. Du är en tuff tjej och ingen kan säga något annat.

6. Var aldrig uttråkad och fortsätt alltid kämpa

vacker le kvinna i svart klänning vänder sig om

Detta är naturligt för psykopater men du kan också lära dig det (med mindre onda avsikter uppenbarligen). I livet är det så lätt att bli uttråkad och bara nöja sig med medelmåttig skit av rädsla för att gå efter de stora sakerna.

Men det är precis vad du borde göra. Det finns alltid ett sätt att få saker gjorda, du måste bara utforska dina alternativ. Jag säger inte att bryta mot reglerna eller något liknande. Vad jag menar är att du ibland måste tänka utanför lådan.

Du kommer att bli förvånad över hur många alternativa sätt det finns att uppnå vad du vill i arbetslivet, privatlivet och i romantiska syften. Där det finns en vilja finns det säkert ett sätt.

Fortsätt framåt så kommer bra saker att komma! Stanna aldrig vid första tecken på problem. Det är helt enkelt det första steget mot något fantastiskt – fortsätt kämpa!

6 Oväntade Livslektioner En Psykopat Kan Lära Dig