Skip to Content

10 Tecken På Att Han Inte Kommer Att Höra Av Sig Igen

10 Tecken På Att Han Inte Kommer Att Höra Av Sig Igen

Dejting är, utan tvekan, en stor osäker djungel, som allting kommer att tvinga dig att tänka och spendera oändligt många timmar på att vänta på de förväntande samtalen och texterna.

Så, du har varit på en träff med en kille som du är galen i, du är hundra procent säker på att dejten gick bra och det visar sig att du har rätt.

Eller så har du varit på en dejt med en kille du är galen i och även om du tycker att dejten gick bra, så har han aldrig hört av sig igen.

Då börjar du fundera på vad som eventuellt gick fel, eller vad du eventuellt kunde ha gjort som förstörde din chans att han skulle fråga dig att gå på en andra dejt.

Men det värsta av allt är att envist vänta vid telefonen och hoppas på att killen ska höra av sig. När du är så pass djupt inne i detta samtidigt som du är medveten om att du bara skjuter upp besvikelsen.

För att hindra dig själv från denna extrema förväntan nästa gång du kommer på dig själv att du väntar på ett samtal, så följer här 10 tecken på att han inte kommer att höra av sig igen, så du borde definitivt inte bry dig och vänta på honom!

1. Det finns ingen konversations kemi

olycklig man och kvinna som dricker kaffe

Vad betyder det, att ha konversations kemi? Det betyder faktiskt att ni har något att prata om.

När er konversation flyter på och det helt enkelt inte finns utrymme för besvärliga stunder av tystnad, så vet du att ni har konversations kemi.

Men om majoriteten av er tid ni tillbringade tillsammans, var fylld med jobbig tystnad, så kommer han förmodligen inte att höra av sig igen.

2. Ständiga argument

olycklig man och kvinna som sitter på sängen

Det är helt förståeligt att människor har sina egna åsikter om vissa ämnen, och i så fall blir motsägelse oundvikligt.

Men om det finns ständiga argument mellan er två, även om de mest triviala ämnena, är det uppenbart att ni saknar koppling. I så fall borde du inte förvänta dig att han hör av sig igen.

3. Du sa något fel (eller så gjorde han det)

ledsen kvinna som sitter på soffan

Er dejt var ganska tillfredsställande till en punkt då du sa något fel (eller så gjorde han det). Det bar denna jobbiga tystnaden, som varade i en minut eller mer, och ni visste inte hur ni skulle undkomma den pinsamma situationen.

I det ögonblick du sa det, visste du att er dejt skulle sluta dåligt, och du såg det i hans ögon. Trots det hade du fortfarande hopp om att han skulle höra av sig, även om du djupt inne, egentligen visste att han inte skulle göra det.

4. Han är konversationsvänligt, men inte flirtig

man och kvinna som sitter på bordet och äter

Om en kille är hundra procent, fast besluten att hålla konversationen vänlig och undvika tecken som är flirtiga, är hans avsikter förmodligen annorlunda än vad du tror.

Genom att göra detta, låter han dig subtilt veta att han gillar dig på vänskapsnivå, och att han inte lockas till dig på en djupare nivå; vilket är anledningen till att han inte kommer att höra av sig till dig igen.

5. Han börjar prata om hur upptagen han är

man med förvirrat ansikte som pratar med kvinnan

Om du har låtit honom veta att du skulle vilja träffa honom igen, och i det ögonblick du sa det, började han genast nämna hur upptagen han är.

Då vet du att han bara hittar på ursäkter, så att han inte ska känna sig skyldig att höra av sig. Att hitta på ursäkter är nära kopplat till att han inte är intresserad av en andra dejt. Det är hans sätt att säga det på, på ett artigt sätt.

6. Han är inte riktigt intresserad av ditt liv och han berättar inte mycket om sitt

kvinna som visar mobiltelefon till mannen

Om en kille inte är intresserad av ditt liv, dina preferenser, hobbyer, jobb, vänner, familj och allt annat, är han inte riktigt intresserad av att lära känna dig bättre.

Om han vägrar att berätta om sitt liv, betyder det också att han starkt försöker hålla ett avstånd mellan er, eftersom han förmodligen bara är intresserad av dig för en natt.

7. Han är sen och han varnar dig inte om det

kvinna i läderjacka som tittar på klockan

Om han visste att han skulle komma för sent och han berättade inte det för sig, betyder det att han medvetet bestämt sig för att inte bry sig om dig och hur du känner för det.

Hans avsikter är definitivt inte att lita på, och du borde säkert inte slösa bort din tid på att sitta vid telefonen och vänta på att han ska höra av sig.

8. Han tillbringar mer tid på att titta runt i rummet än på dig

man gäspar medan kvinnan pratar

Om du undrar hur du ska komma på en kille som bara är ute efter att ligga, titta bara på hans beteende när du är på en offentlig plats.

Tittar han runt ofta och har svårt för att koncentrera sig på dig? Om ja, så betyder det att han inte är intresserad av att spendera tid med dig, hans enda avsikt är att komma in innanför dina byxor.

Och om han inte hör av sig till dig igen, bör du se dig själv som lycklig.

9. Han går framför dig på er dejt.

man och kvinna som går på gatan efter slagsmål

Om en kille uppenbarligen undviker att gå bredvid dig eller undviker att hålla händerna med dig, så är det tecken på att han försöker vara ”osynlig”.

Han går framför dig för att han uppenbarligen inte vill ses på ännu en dejt med dig. Och han kommer inte att höra av sig, för att inte förstöra sina framtida potentiella dejter med andra kvinnor.

10. Ingen god natt kyss

man och kvinna som tittar på varandra

Det är väldigt svårt för någon man som tyckte om att umgås med dig, att inte ge dig en god natt kyss i slutet av er dejt.

Sammanfattningsvis, om en man verkligen är intresserad av att träffa dig igen, och om han tänker höra av sig igen, så kommer han att ge dig en god natt kyss, utan att du ens behöver påminna honom om det.

Men om han inte gör det, kommer han bara att lämna platsen.

10 Tecken På Att Han Inte Kommer Att Höra Av Sig Igen