Skip to Content

Det Ar Inte Så Komplicerat – Om Han Ville Vara Med Dig Så Skulle Han Vara Det

Det Ar Inte Så Komplicerat – Om Han Ville Vara Med Dig Så Skulle Han Vara Det

Detta är något som gör ont så in i helvete att veta, men du måste erkänna för dig själv att det alltid är bättre att bli sårad av sanningen än uttröttad av lögner.

För att förr eller senare kommer sanningen att komma fram och om det kommer ut senare kommer det att såra mycket djupare än det skulle om det kom ut tidigare. Och sanningen är:

Det är inte så komplicerat faktiskt. Om han ville vara med dig, skulle han vara med dig.

Jag vet att det är mycket lättare att tro att det bara är komplicerat.

Jag vet att det gör mindre ont att skylla på att det är fel tidpunkt, att skylla på något annat, bara så att du inte behöver skylla på honom. Det var därför du väntade så länge.

Det var därför hoppet aldrig lämnade din sida och det var därför du kunde tro på att en dag skulle det bara inte vara komplicerat längre och det skulle äntligen vara värt all väntan.

Och det här är precis som du hållit på och brutit sönder dig själv. För det skulle aldrig sluta vara komplicerat med honom. Det finns många sätt som detta kan sluta på.

Han kan vara ett pucko som bara behöver använda dig för att göra någon avundsjuk eller kanske är han bara en toxisk man som behöver någon att projicera sina osäkerheter på.

kvinna i grå tank top sitter i sängen

Kanske var du bara en enkel rekvisita att lägga lite tid på. Det värsta skulle vara om han var en bra kille som du var tvungen att släppa.

Han kan vara den person som gör att du mår bra i dig själv men han känner inte riktigt på samma sätt som du gör. Eller han kanske gillar dig, men tycker fortfarande inte att du är den rätta.

Det kan vara att han skulle vara med dig om det inte var den här andra personen med honom.

Men oavsett vad scenariot är, om han ville ha dig, skulle han inte behöva tänka på det, och om han verkligen ville vara med dig, skulle det bara vara instinkt för honom att välja dig.

Och eftersom du tror att det är komplicerat medan det i själva verket bara är så att han inte har för avsikt att välja dig, kanske du måste se den fula verkligheten i vitögat:

Det är inte så komplicerat faktiskt. Om han ville vara med dig, skulle han vara med dig.

Det är dags att sluta komma med ursäkter för honom och motivera hans handlingar. Tänk på dig själv en sekund och hur du beter sig.

Är det verkligen så komplicerat i ditt liv? Om du ville ha någon, skulle du komma med ursäkter eller skulle du kämpa för honom?

kvinna går ner i öknen

Du skulle inte tillåta någon som du vill ha i ditt liv att tro att han inte är din prioritet eller att du inte skulle tillåta någonting att stå i din väg och det finns inget som hindrar honom från att göra detsamma.

Förutom sig hans brist på vilja, förstås. Det finns två sätt att du kan tillåta detta att fortgå och oavsett vilken du väljer, kommer du att få ditt hjärta krossat.

Men silverkanten är att du kan välja att bara krossa ditt hjärta istället för att krossa det om och om igen.

Du kommer att fortsätta krossa ditt hjärta om du fortsätter att rättfärdiga hans handlingar. Du fortsätter att krossa ditt hjärta om du fortsätter att välja en man som inte kommer att välja dig.

Du fortsätter att krossa ditt hjärta om du fortsätter att vänta på den du är nästan säker på aldrig kommer att komma till dig på det sätt du vill ha honom.

Men du krossar bara ditt hjärta en gång om du bestämmer sig för att vara ärlig med dig själv. Du krossar bara ditt hjärta en gång om du väljer att inte lura dig själv längre.

Du krossar dig bara en gång om du väljer dig själv som en prioritet. Krossa ditt hjärta själv den här gången och gå vidare efter att du accepterat:

Det är inte så komplicerat. Om han ville vara med dig, skulle han vara med dig. 

Det ar inte så komplicerat - om han ville vara med dig så skulle han vara det