Skip to Content

Hur Du Beter Dig Omkring Någon Du Gillar, Baserat På Ditt Stjärntecken

Hur Du Beter Dig Omkring Någon Du Gillar, Baserat På Ditt Stjärntecken

Väduren

vaduren

Ditt självförtroende är så högt att du inte kommer ha några problem med att inleda en konversation och nå ut till någon du gillar först.

Du kommer att ta fram dina bästa tricks och flirta skamlöst, vilket kan göra andra runtom dig lite obekväma.

Väduren styrs av Mars, krigsguden, så om någon annan gillar samma person så har du ingenting emot en kamp. Att ha någon att tävla mot skrämmer inte dig överhuvudtaget – det gör det snarare roligare.

Oxen

oxen

”Vägen till hjärtat går via magen”, om du frågan oxen. Hemlagad lasagne, pizza och pannkakor är en av de bästa idéerna du har för en dejt.

Även att äta ute och att ha koll på alla bra ställen är hur du imponerar på din dejt. När du har bestämt dig för någon så kämpar du för den oavsett vad, och mat är bara första steget.

Låt oss hoppas att din dejt delar ditt matintresse.

Tvillingarna

tvillingarna

”Ignorera dom för att fånga deras uppmärksamhet” är hur tvillingarna flirtar, och det fungerar som en förtrollning. Tvillingarna gillar att röra om i grytan och provocera fram någon sorts förvirring i sin partner.

De verkar inte intresserade alls och kanske till och med flirtar med andra för att provocera fram en reaktion hos personen de faktiskt gillar. De gör detta för att veta att deras känslor är nödvändiga.

Det är lättare för tvillingarna att ta en omväg till någons hjärta än att vara uppriktig och ärlig om sina känslor.

Kräftan

kraftan

Hos kräftan handlar allt om känslor. Det är ingen överraskning att de kommer vara överväldigade av känslor när de är i närheten av någon de gillar. De kommer att vara olik sig själva och bli lite blyga.

Deras instinkt säger att de bör springa därifrån, men de är modiga nog för att stanna kvar och ta en risk genom att nå ut till personen och initiera ett samtal, oavsett vilka slags meningar som kommer ut.

Deras klumpiga ord uppfattas som något gulligt, så det finns ingenting att oroa sig för.

Lejonet

lejonet

Det är inte svårt att se när lejonet gillar någon. De kommer att vara de mest högljudda i rummet och gör allt för att stå i rampljuset så att personen de gillar ser dom.

Lejonet tar fram sina bästa tricks som är väldigt svåra att motstå. Deras karisma och kommunikationsförmåga får vem som helst på fall.

Jungfrun

jungfrun

Jungfrun är en av de mest ambitiösa bland alla stjärntecken. De är drivna och har stor passion för sitt arbete. De spenderar därför automatiskt mycket tid på kontoret och personen de gillar är troligen en kollega.

Jungfruns upptagna livsstil är deras ursäkt till att vara singel. De är väldigt självmedvetna när de är i närheten av personen de har känslor för och föredrar därför en partner som kommer att ta första steget.

Vågen

vagen

Vågen styrs av Venus vilket betyder att allt handlar om kärlek för detta tecken. De är flirtiga och positiva och goda ord kommer de långt på.

Vågen försöker alltid vara lite tuff men oftast ser man rakt igenom dom och förälskelsen är uppenbar. Som tur är gör detta dom ännu sötare.

Skorpionen

Lite mystik är oftast positivt när man dejtar. Skorpionen har dock en tendens att ta det lite för långt. Ingen vet någonsin vad som pågår i deras huvud.

När de är i närheten av någon de gillar så vill de ha kontrollen. Deras mystik gör detta möjligt. Deras partner måste kunna läsa mellan raderna eftersom skorpionen aldrig är rak på sak.

De borde dock tänk om sin strategi och försöka vara mer direkta och mindre mystiska vad gäller sina känslor. Deras partner är ingen tankeläsare och deras beteende säger att de inte är intresserade.

Skytten

skytten

Skytten är känd för sin kvickhet och otroliga humor, så de kommer förmodligen att köra på det kortet när de vill imponera på någon.

Alla delar dock inte samma humor och vissa uppskattar inte hur skytten gör allting till ett skämt. Skytten misslyckas bara när de är med någon som inte delar deras sinne för humor.

Stenbocken

stenbocken

Stenbocken rusar aldrig in i något och föredrar att ta det långsamt. De kommer att ta sin tid att lära känna personen de gillar innan de låter någon kommer nära hjärtat.

De finner djupa och öppna konversationer otroligt sexiga. De kommer att ställa miljontals frågor och ta in varenda ord. De kommer även själva dela med sig av sina livshistorier.

Stenbocken tar förhållanden på allvar och kräver därför mer än att bara klicka med någon. De vill försäkra sig om att de är kompatibla innan de går djupare in i en relation.

Vattumannen

vattumannen

De behöver någon de klickar med på ett intellektuellt plan. De attraheras av intelligenta personer och därför faller vattumannen för den som delar deras perspektiv och förstår dom.

De använder sin kommunikationsförmåga och charm för att göra sig synlig och mer tilltalande.

Fiskarna

fiskarna

Fiskarna kommer aldrig ta första steget. De föredrar att vänta på att den andra personen gör det för att sedan bara följa med. De är inte kända för att initiera saker – det är inte i deras stil.

Men när någon klurar ut rätt sätt att simma mot dom så kommer fiskarna att vara fulla av överraskningar. De är eviga drömmare och hopplösa romantiker med ett snuskigt sinne.

Allt det gör dom fantastiska. Allt som krävs nu är bara att personen de gillar tar det första steget. 

Hur du beter dig omkring någon du gillar, baserat på ditt stjärntecken