Skip to Content

8 Smärtsamma Tecken Att Det Är Dags Att Lämna Honom

8 Smärtsamma Tecken Att Det Är Dags Att Lämna Honom

Du trodde kanske att detta aldrig skulle komma att hända, men här är du nu, tänker på om du ska lämna honom och hitta din egna lycka. Du tänker och tänker, men kan inte komma fram till något smart.

En del av dig älskar honom fortfarande, men en del av dig är djupt skadat av hans beteende. För att hjälpa dig hitta den bästa lösningen, här är några smärtsamma tecken på att det är dags att lämna honom.

Hoppas att det kommer öppna dina ögon när du ser saker som händer dig dagligen, men du vägrade bara se de hela tiden.

 1.  Han får dig att tvivla på dig själv

uppmärksam kvinna som biter naglarna hemma

Om din partner inte accepterar dig för den du är och du behöver tvivla på dig själv i er relation så är det dags att lämna honom.

En man som verkligen älskar dig skulle acceptera dig med alla dina brister och han skulle aldrig be dig förändras. Men om du mår dåligt och tror att du inte är tillräcklig så måste något förändras.

Du kan försöka prata med honom om dina känslor, men om han fortsätter så skulle det vara förgäves att göra något annat än att lämna honom.

2. Du går på tårna när du är med honom

tankeväckande kvinna sätter huvudet på mannen tillbaka medan hon står utanför

Känner du att måste tänka på vad du säger eller gör framför din partner? Är du rädd för att han ska bli galen om du gör något som han inte gillar?

Om svaret är “ja” då bör du tänka på var du är nu och om du vill vara på samma ställe om några år. Du kan inte stoppa ditt liv bara för att tillfredsställa honom, och du kan inte alltid sätta honom på första plats.

När var senaste gången han gjorde det för dig? Aldrig, jag vet. Så varför bör du offra dig själv för en man som inte kunde bry sig mindre om dig?

3. Han förminskar dig framför alla

man generar hennes flickvän offentligt

Han anser att det bara är ett skämt, men sanningen är att på grund av det skämtet så är du djupt skadad.

På något sätt säger han alltid något som du inte tycker är trevligt framför andra och han visar aldrig att han bryr sig om dig. Genom att förminska dig så känner han sig dominant, och någon som är har makten i förhållandet.

Du måste berätta för honom att det han gör inte är trevligt alls och att han behöver samla ihop sig om han vill vara tillsammans med dig.

4. Ingenting du gör duger för honom

unga par som sitter vid bordet i caféet

Vet du hur det känns att aldrig räcka till för mannen som är hela din värld? Vad du än gör duger inte för honom och han vill alltid ha något bättre.

Kanske är det dags att sätta sig ner och tänka igenom dina känslor för honom. Du kanske inte tycker om hans beteende, men du vill bara inte vara ensam. Jag säger dig – det är bättre att vara ensam än i ett dåligt förhållande.

Jag är säker på att du i slutändan kommer att komma fram till vad som är bäst för dig.

5. Han är inte intresserad av dig

Stående av den unga kvinnan och den unga mannen som är utomhus på gatan som har förhållandeproblem

Känner du att han lever sitt liv utan att försöka göra dig till en del av det? Känner du att den gamla gnistan har försvunnit från ert förhållande och att han helt enkelt har tappat intresset för dig?

Om det är de saker du tänker på, är det dags att lämna honom eftersom han uppenbarligen inte ger dig det du vill. Och även om du inte tror att du någonsin kommer att träffa någon ny, någon som kommer att ta hand om dig, har du fel.

Mannen som tycker att du är värd, kommer att komma. Men du måste veta, bra saker händer inte över en natt.

6. Du ber om hans kärlek

tankeväckande kvinna som kramar en man

Om du måste be honom om att få den kärlek och tillgivenhet som är en normal del av varje förhållande, är det förhållandet inte värt att kämpa för längre.

Om du är den enda som älskar, försöker och anstränger dig, finns det ingen mening med att fortsätta den typen av relation.

Om en man ser att du behöver honom och han drar sig undan, är det ett tecken på att något inte är rätt och att du skulle må bättre utan honom.

7. Du hoppas att han kommer att förändras

olyckliga unga par i sovrummet

 

Om du lider i tystnad och hoppas på att han kommer att förändras, är det förhållandet inte värt att kämpa för. Uppenbarligen tar inte din man hand om dig och han gör saker på sitt sätt, utan att ens tänka på vad du kommer att säga om det.

Så, när du får reda på allt han gjort för att skada dig, förlåter du honom, fan, du älskar honom fortfarande och du ber till Gud att han kommer att förändras. Älskling, låt mig säga något:

Han kommer aldrig att förändras. Om du låter honom, kommer han styra över dig och utan att känna ånger för det.

8. Din magkänsla säger att något är fel

kvinna klädd i vit klänning lutad på knäets slutna ögon

Du vet den lilla rösten i dig som berättar vad som är fel och inte? Vad säger den just nu? Inget roligt, eller hur?

Den säger förmodligen att han inte är värd kampen längre och att du bör lämna honom och hitta någon som kommer att göra dig lycklig.

Den säger att du ska lämna mannen som gav upp, och sluta kämpa för dig för länge sedan och att du äntligen bör sätta dig själv först. Om jag var du, skulle jag lyssna på den rösten eftersom den aldrig har fel!

8 Smärtsamma Tecken Att Det Är Dags Att Lämna Honom