Skip to Content

Du Förtjänar Kärleken Du Skänker Alla Andra

Du Förtjänar Kärleken Du Skänker Alla Andra

Jag önskar att det fanns ett sätt för mig att ge dig en kram igenom skärmen. Jag önskar att det fanns ett sätt för mig att visa hur fantastisk du är, att visa att du är något utöver det vanliga.

Att visa dig att du förtjänar så mycket mer än det du nöjer dig med.

I stället skriver jag om och om igen, i hopp om att en dag mina ord ska hjälpa någon att lämna saker och ting som sårar dem.

Jag hoppas att en dag mina ord ska ge någon mod att ta ett beslut de borde tagit för länge sedan. Ett beslut om att sätta sig själva i första rummet.

Så låt mig säga det en gång till: DU FÖRTJÄNAR ALLT.

Du förtjänar att vara lycklig. Alla citat om hur kärleken inte är äkta om den inte gör ont, fan ta dem! Kärleken ska inte såra dig. Kärleken ska få dig att kännas trygg när allt annat faller sönder.

Visst, ibland är den svår, det blir komplicerad, men om du inte känner dig trygg är den inte äkta.

blond kvinna under ett träd

Lycka handlar inte bara om att vara förälskad. Du förtjänar att vara lycklig hemma, på jobbet, i dina egna tankar. Jag vet, livet är skit, men du vet inte hur lycklig du kan vara om du inte försöker.

Det sägs att när saker och ting är skrämmande behöver du bara hoppa. Så jag ber dig att hoppa. Ta ett skutt in i det okända och kom ihåg att du är tillräckligt stark att ta itu med det som finns där. Hoppa bara.

Du förtjänar att vara respekterad. Respekt är inte ett privilegium och det gör ont att se att det behandlas så. Du definieras inte av ditt kön, ditt jobb eller din etnicitet.

Respekten borde inte baseras på dessa saker. Respekten borde inte endast ges till vissa människor. Kräv respekt om du inte får den. Det kommer alltid att finnas idioter som kommer att förneka dig respekten du förtjänar.

Det kommer alltid att finnas idioter som kommer att nedvärdera saker du gjort. Men visa dem att du är starkare, bättre. Visa dem att du är värd den och gå din väg. Låt dem kräla i stoftet medan du blomstrar.

Du förtjänar att uppskattas och accepteras – som du är och för den du är. Om någon vill att du ska förändras innebär det vanligtvis att du inte är personen de behöver längre.

Det har ingenting med att göra att du är sämre eller bättre. Det är bara bilden av dig som de haft som har förändrats.

vacker kvinna med blå ögon

Men saken är den att om vi inte förändras, utvecklas vi inte. Och om vi inte utvecklas fastnar vi på samma jävla ställe i åratal, tills vi tynar bort.

Låt ingen minska din livsglädje eftersom du har förmågan att skina som solen. Låt igen ifrågasätta ditt värde eftersom ingen går igenom ditt helvete förutom du.

Låt ingen gå i dina skor förutom du. Ingen älskade, hoppades eller drömde som du och ingen kommer att göra det heller. Var den du är och förändra dig inte för andra. Förändra dig själv, för dig själv.

Du förtjänar kärleken du skänker till alla andra. Det är sorgligt att du sänker dina murar för att hjälpa människor, hur du fortsätter att ge dig själv för att få andra människor att må bra, men att återgäldas med samma sak av dessa människor verkar omöjligt.

Det gör ont i hjärtat att se dig sårad eftersom du tror att ingen kan älska dig. Men låt mig säga en sak. Du är inte oälskad för att någon inte vet hur de ska älska.

Du är inte mindre vacker, värd eller tillräckligt god på grund av att någon är för blind för att inse det.

Blunda inte för dina egna fel och brister. Lär dig att acceptera dem och lära dig av dem. Och acceptera sanningen om att du förtjänar filmens kärlek.

vacker kvinna nära graffiti vägg

 

Du förtjänar ett lyckligt slut och du förtjänar att bli behandlad som en drottning. Än sen då, om det inte finns någon superhjälte som räddar dig?

Du är fullt kapabel att göra det själv eftersom du redan räddat så många andra människor. Så varför inte rädda dig själv den här gången?

Från den djupaste delen av mitt kaotiska hjärta vill jag att du ska vara lycklig. Jag vill att du ska vara älskad och kysst som du aldrig blivit kysst tidigare.

Jag vill att du ska skratta så att du får ont i magen och den enda smärtan du känner är den av skrattet. Jag vill att du ska hoppa så högt att du går vilse bland stjärnorna.

Jag vill att du ska lära dig flyga eftersom du redan har vingar. Det enda du behöver göra är att släppa taget om all skit som håller dig nere och bara hoppa!

Med varma hälsningar,

Någon som bara är två klick bort.

Du Förtjänar Kärleken Du Skänker Alla Andra