Skip to Content

Dejta Henne Inte Om Du Inte Kan Vara Henne Trogen

Dejta Henne Inte Om Du Inte Kan Vara Henne Trogen

Dejta henne inte om du inte kan vara trogen. Och jag snackar inte bara om att ligga med andra tjejer.

Jag säger att du inte ska vara tillsammans med henne om du planerar att leva ett ungkarlsliv, om du planerar att träffa dina ex-flickvänner eller om du planerar att prata med andra tjejer på alla de här dejtingapparna.

Gör det inte om du planerar att sms-a andra tjejer eller flirta med dem. Var inte tillsammans med henne om du är ute efter ett meningslöst, tillfälligt förhållande eller ett öppet förhållande eftersom det är något hon inte skulle gå med på.

Gör det inte om du inte känner dig redo att engagera dig. Om du inte planerar att kompromissa och få det att fungera.

Dejta henne inte om du inte är medveten om att ett sunt förhållande är ömsesidigt. Om du förväntar dig att hon ska vara den enda som försöker och den enda som offrar sig.

Att vara i ett ensidigt förhållande är det sista den här tjejen skulle gå med på.

ute i snön står en blondin med glasögon

Dejta henne inte om du planerar att lova saker du inte kan hålla. Om du planerar att ljuga för henne eller vilseleda henne. Gör det inte om du lovar henne en framtid tillsammans bara för att kunna ligga med henne.

Var inte tillsammans med henne om du kommer att ta henne för givet.

Om du inte uppskattar henne och om du inte ser hennes riktiga värde. Gör det inte om du planerar att utnyttja varje tillfälle att nedvärdera eller förolämpa henne på något sätt.

Om du kommer att använda henne för att lyfta ditt eget ego eller för att läka dina osäkerheter.

Dejta henne inte om du planerar att leka med hennes känslor. Om du planerar att spela tuff och svår att nå. Nej, hon kommer inte att be om din kärlek eller uppmärksamhet.

Och hon kommer definitivt inte att jaga efter dig. Lita på mig – hon kommer att se igenom din fasad. Hon kommer att se vad du försöker göra och hon kommer att slå dig i ditt eget spel.

Bli inte tillsammans med henne om du planerar att sticka och komma tillbaka när du känner för det.

på taket av byggnaden sitter ett älskande par i en omfamning

Du borde tänka efter om du antar att hon tålmodigt kommer att sitta och vänta på att du ska krypa tillbaka på dina bara knän.

Slösa inte hennes tid om du räknar med att hon ska ge dig otaliga chanser. Kom ihåg – du har bara en chans för att inte sabba till det med den här tjejen.

Du har bara en strike och om du sabbar den kommer hon att lämna dig och aldrig blicka bakåt.

Säg inte att du älskar henne om du bara kommer att skänka henne halva ditt hjärta. Låt henne inte tro på din kärlek om du inte släpper in henne, fullt ut.

Du kommer att förlora henne i samma ögonblick hon inser vad du håller på med. Och du kommer att ångra dig mer än du ångrat någonting tidigare.

Håll henne inte på halster om du inte planerar att prioritera henne och om du planerar att sätta henne längst ner på din priolista.

Den här tjejen är inte en tjej som kommer att sitta hemma och vänta på att du ska komma ihåg att hon existerar.

en lockigt ledsen blondin sitter i soffan och tittar på sin mobiltelefon

Hon är inte en tjej du kan gå till när alla andra har dissat dig eller när du har en lucka i din kalender. Hon är inte en tjej som kommer att nöja sig med att vara någons andrahandsval.

Hata henne inte om du krossar henne hjärta. Hon verkar vara mycket tuffare än hon är. Visst, ärligt talat är hon en tuffing. Men lita på mig – hon har ett känsligt hjärta.

Även om hon inte visar det är hon faktiskt en mycket sårbar och känslig tjej som varit med om mycket.

Så, om du inte tror att du kan engagera dig fullt ut i henne eller om du inte tror att du kan ge henne den kärlek hon förtjänar, försök inte ens att bli tillsammans med henne.

Om du tror att ett seriöst och troget förhållande inte är din grej, försök inte ens någonting med den här tjejen.

Öka inte hennes förhoppningar så att du kan krossa dem. Låt henne inte förälska sig i dig så att du kan krossa hennes hjärta i bitar när hon ser ditt rätta jag. Gå din väg, innan det är försent.

Dejta Henne Inte Om Du Inte Kan Vara Henne Trogen