Skip to Content

8 Beprövade Tips På Hur Man Visar Upp Sitt Självförtroende Runt Män

8 Beprövade Tips På Hur Man Visar Upp Sitt Självförtroende Runt Män

Män vill egentligen ha självsäkra kvinnor som vet vad de vill.

Vanligtvis när du gillar någon så blir du plötsligt klumpig och nervös. Det är som om du har glömt allt du har lärt dig hittills.

Det är inget problem att vara självsäker runt någon som du inte är intresserad av. Men när vi pratar om någon som du gillar så blir du en fullständig idiot. Tjaa, inte alla blir så men några säkerligen.

Hur löser man det problemet? Finns det någon form av magi som hjälper dig att vara ditt gamla jag runt någon du gillar?

Naturligtvis finns det, följ dessa steg och du kommer aldrig att vara blyg och oorganiserad kring en kille som du gillar. Kom ihåg att självförtroende är extremt sexigt!

1. Var dig själv

en man och en kvinna flörtar på ett kafé

Detta är det viktigaste steget för att förföra en man med självförtroende. Du kan aldrig bete dig lika bra på att vara någon annan som du kan vara ditt naturliga jag.

Om du låtsas vara någon annan för att imponera på en kille som du gillar så gör du det av fel anledningar. Även om du imponerar på honom är personen som han är förtrollad av inte du och du kommer inte att kunna bete dig så länge.

Så även om det fungerar och ni påbörjar något så kommer det inte att hålla. Var dig själv eftersom det är det mest självsäkra du kan göra.

2. Klä dig så som du mår

ett leende älskande par som kör nära en kaktus

Du kan bära en sexig klänning som får honom att tappa hakan, precis som i tecknade serier. Men om du känner dig sexig och bra i det så har du ingen nytta av det.

Det är därför du ska ha på dig något som får dig att må bra angående dig själv. Klä dig efter ditt nuvarande humör.

Om du känner dig som en pangbrud så ser du ut som en pangbrud och ditt självförtroende kommer att dyka fram!

3. Lev hälsosamt

en kvinna i röda leggings som joggar

Om du upprätthåller en hälsosam livsstil så kommer du att känna dig och se frisk ut.

Träna mer eftersom det är vetenskapligt bevisat att när du tränar så frigör din kropp endorfiner som gör dig lycklig och har en positiv inverkan på livet.

Återigen, om du mår bra så kommer du att se bra ut och resten kommer att följa…

4. Starta en konversation

en le kvinna som pratar med en man

När du är i närheten av någon som du är lockad av så ska du inte bara sitta där och vara tyst. Starta en konversation och engagera honom. Ställ frågor och låt honom prata och verkligen lyssna på vad han säger.

Detta kommer att få dig att verka djupgående och smart och full av självförtroende. Du kommer också att lära dig mycket om honom om du verkligen är uppmärksam på vad han säger.

5. Tillbringa mer tid runt män

le vänner som står utanför i en omfamning

Se på detta som övning. Försök att omge dig mer med män så att du gradvis kan lära dig att agera i deras närvaro, på så vis när du är runt någon som du gillar så kommer du att få ha mer erfarenhet när det kommer till hur du ska agera.

När du går på en dejt med honom kommer du inte att känna dig obekväm och du kommer att ha mycket att prata om med honom eftersom du då kommer att vara proffs i manlig kommunikation om du följer det här rådet.

6. Påminn dig själv hur grym du är

en le kvinna som ligger utanför i en vilstol

Gör en lista över alla bra saker om dig och det kommer att öka ditt ego och lyfta ditt självförtroende ännu mer. Gör en lista över dina personlighetsdrag som du gillar mest och det kommer att få dig att må bra med dig själv.

Så när du är på en dejt med en man som du verkligen gillar, kom bara ihåg dessa saker och vet att du inte har något att skämmas för.

7. Lär dig hur du bör bete dig när du är utanför din komfortzon

ett leende älskande par som dricker kaffe på terrassen och pratar

Du kan inte kontrollera situationer som du hamnar i hela tiden. Ibland kommer du att ställa inför något som du inte har kontroll över.

Du måste vara redo för dessa situationer och du måste lära dig att hantera dem. Låt inte något driva dig ur balans eftersom du är tillräckligt smart för att ta dig an allt som livet kastar åt ditt håll.

8. Kritisera inte dig själv

en vacker asiatisk kvinna står i skogen

Bli av med den lilla rösten av tvivel i ditt huvud som gör dig osäker på dig själv och dina förmågor. Du är tillräckligt bra och du förtjänar alla de fina saker och känslor som du upplever.

Sluta dra ner dig själv och börja tro på dig själv eftersom det är det viktigaste för ditt självförtroende. Om du inte tror att du är en bra så kommer ingen annan att göra det heller.

8 Beprövade Tips På Hur Man Visar Upp Sitt Självförtroende Runt Män