Skip to Content

Jag Vill Inte Ha En Kärlek Som Jag Måste Be Om

Jag Vill Inte Ha En Kärlek Som Jag Måste Be Om

Jag trodde aldrig att jag skulle våga säga detta, men jag har fått nog. Jag har fått nog av det här förhållandet, av din nästan-kärlek och jag har fått nog av dig.

Det är dags för mig att ta ta mig samman och börja prioritera mig själv och det är dags för mig att sluta be om din kärlek och uppmärksamhet.

Det är dags för mig att börja respektera mig själv tillräckligt för att äntligen säga att jag har fått nog. Och här är vad som kommer att hjälpa mig att få tillbaka min självrespekt.

Du vet, du fick mig alltid att fundera över varför jag inte var tillräckligt god nog för dig. Jag försökte uppnå dina standarder och jag försökte vara den kvinnan du ville att jag skulle vara,

Jag försökte ändra på mitt utseende och min personlighet för att du skulle tycka om mig mer, men nu vet jag att det inte fanns någonting mer jag kunde göra för att du skulle älska mig.

Det var smärtsamt för mig att acceptera, men den bittra sanningen är att kärleken inte kan tvingas fram och att det inte handlar om kärlek om du behöver be om den.

Så, nu är jag här för att säga att jag inte behöver en kärlek jag måste be om.

Jag behöver inte ett förhållande där jag måste bevisa att jag är värd din kärlek. Eftersom jag vet hur mycket jag är värd och jag vet att jag förtjänar din fullständiga kärlek.

kvinna i djupa tankar som sitter på fönstret och tittar utanför

Du kunde helt enkelt inte ta dig samman och skänka mig den och det är din förlust. Jag behöver inte ha ett förhållande där jag hela tiden behöver fundera på varför jag inte räcker till för din kärlek.

Jag vill inte ha ett förhållande där jag alltid behöver jaga dig. Och det är precis vad jag gjorde hela tiden. Jag var på dig hela tiden om att du skulle engagera dig i mig.

Jag var på dig hela tiden för att du skulle tillkännage vårt förhållande. Jag var på dig hela tiden för att du skulle ta förhållandet till nästa steg…Och jag var på dig hela tiden om att du skulle älska mig.

Och det var det mest förödmjukande jag någonsin varit med om.

Jag behöver inte en kärlek jag måste vänta på. Du lämnade mig hela tiden och kom tillbaka när du kände för det.

Men, du visste att du hade någon som väntade på dig varje gång och du beslutade dig för att komma tillbaka.

Jag trodde att du kom tillbaka för att bevisa din kärlek för mig, men nu inser jag att man inte lämnar människor man verkligen bryr sig om.

Jag behöver inte ett förhållande där jag behöver känna att jag pressar dig till att vara tillsammans med mig.

kvinna klädd i denim sitter i djupa tankar

Med dig var det alltid jag som tog initiativet till allting. Det kändes som att det kunde gå dagar utan att vi hade något meningsfullt samtal och du lade inte ens märke till det.

Jag vill inte ha en relation där jag behöver be dig om att tycka om mig. När jag började tänka på det så tyckte du egentligen inte om mitt rätta jag.

Enligt dig var jag alltid för känslig, för känslosam och för krävande. Och medan jag verkligen ansträngde mig för att förändra detta med mig så att du slutligen skulle kunna tycka om min personlighet, så insåg jag att jag inte behöver förändra mig för någon.

Om du någonsin älskat mig, skulle jag inte behöva förändra min riktiga personlighet för din skull. Om du någonsin älskat mig så skulle du ha älskat hela mig.

Jag behöver inte en kärlek där jag måste be om din uppmärksamhet och kärlek.

Dessa saker borde komma av sig självt i varje förhållande, men du fick mig att känna som att jag hade vunnit första vinsten varje gång du gav mig smulor av din uppmärksamhet.

Jag var aldrig din prioritet, men du lyckades övertyga mig om att det var naturligt. Du lyckades övertyga mig om att jag inte hade rätt att be om mer.

ung kvinna klädd i svart casual outfit tittar ut genom fönstret

Jag behöver inte en kärlek där jag måste komma med ursäkter för dig. Det tog mig lång tid innan jag insåg att kärleken inte ska vara sådan.

Jag vägrade bara att acceptera att du aldrig kunde älska mig på samma sätt som jag älskade dig. Det var enklare för mig att komma med ursäkter.

I mitt huvud, var du den upptagna mannen som helt enkelt inte hade tid för mig.

Du var någon som älskade mig väldigt mycket, men bara hade problem att visa det på rätt sätt. Jag trodde på dina lögner eftersom jag ville det.

Jag ville tro på din kärlek. Men nu vet jag att du aldrig ärligt älskade mig, du älskade bara sättet på hur jag älskade dig.

Jag behöver inte någon som inte har behov av mig. Jag insåg att jag egentligen aldrig gjorde någon skillnad i ditt liv.

Det påverkade dig aldrig om jag stannade kvar eller om jag gick ifrån dig och det var något som sårade mig som mest.

Jag vill ha mer och jag är äntligen tillräckligt modig att säga det högt. Jag är äntligen tillräckligt modig att lämna dig och aldrig vända mig om.

kvinna som drar ett hjärta på fönstret

Jag behöver en ohämmad, livslång kärlek. Jag behöver och förtjänar uppmärksamhet och omtanke. Jag vill ha en kille som älskar mig när jag mår som sämst.

Jag förtjänar någon som kommer att återgälda min kärlek, med hela sitt hjärta.

Jag vill ha en kille som kommer att vara intresserad i allt jag har att säga, en man som aldrig kommer att lämna mig i samma ögonblick det blir tufft.

Jag vill ha en man som tror på mig, även när jag tvivlar på mig själv, en man som kommer att vara vinden under mina vingar.

Jag behöver en man som kommer att hjälpa mig att nå stjärnorna, en man som kommer att vara min största supporter och min främsta beundrare.

Jag vill ha en kille som alltid kommer att prioritera mig och en kille som kommer att älska mig, oavsett vad.

Jag vill ha en kärlek jag inte behöver be om. Och jag vet att jag kommer att få den, förr eller senare.

Jag vill ha en kärlek som jag förtjänar. Och jag vet att detta inte är den sortens kärlek.

Jag Vill Inte Ha En Kärlek Som Jag Måste Be Om