Skip to Content

7 Självklara tecken på att du hittat din själsfrände

7 Självklara tecken på att du hittat din själsfrände

“Band mellan själar är gammalt – äldre än planeten.” ~ Dianna Hardy

Från det ögonblick vi är födda är vår själ avsedd att ha en match. Innan människor möts och blir kära i den verkliga fysiska världen, möts deras själar i den andliga världen.

De skapar ett oföränderligt band som förvandlas till verklig kärlek. Du måste ha din match – din andra hälft – för vi är alla ofullständiga.

Hur mycket vi än vill tro att vi inte behöver någon, gör vi det. Vi behöver någon att dela våra bördor med. Vi behöver någon att vara vår klippa när vi kommer till mörka platser i livet.

Vi behöver någon som kompletterar oss. Någon som hjälper dig att bli en bättre version av dig själv.

Han kommer att göra dig till en bättre person. Han kommer få alla dina positiva egenskaper att övervinna de negativa.

Han har förmågan att göra dig nästan perfekt – det bästa du kan vara.

Det finns en liten sak bara. Jag hör hur folk säger att det inte finns något som heter själsfrände – att denna idé bara är skitsnack.

kvinna som bärs av sin pojkvän i gräsfält

Men jag håller inte med dem. Du ser, alla har sin andra hälft – det finns ingen diskussion om det. Det är bara att ibland vet människor inte hur man känner igen det.

Ingen säger att det är lätt att klicka med din själsfrände eftersom ni är menade för varandra. Det betyder inte att ni inte kommer gå igenom samma relationsproblem som andra gör.

Början av varje relation är hård, så är det med din själsfrände. Förvänta dig inte att din värld är färgad rosa och blommig. Det är samma värld som det var förut.

Det enda som är annorlunda är att du har fått en chans att känna igen din själsfrände eftersom han kan vara i förklädnad.

Spela inte bort den chansen. Försök istället att få det att fungera, eftersom med tiden kommer allt ditt hårda arbete och hela din investering i ert förhållande att löna sig.

Om du kämpar med att ta reda på om han är din själsfrände eller inte, här är några tydliga tecken som kan hjälpa dig att få det att klarna:

1. Han är stödjande

kvinna och man hög fem

Du kommer aldrig att lämnas ensam. Vad du än bestämmer dig för, kommer han hålla dig om ryggen.

Även om han tycker att det kanske inte är det smartaste draget, kommer han finnas där för dig eftersom han vet hur viktigt det är att göra misstag.

Du lär dig av dem. Han låter dig göra det misstaget, men han kommer finnas där för dig när du misslyckas. Och det blir bra. Du får ditt stöd för att fortsätta försöka.

2. Det är som om ni känner varandra

man och kvinna tycker om s
Detta händer när du träffar någon du var avsedd att träffa. Du har en känsla av att du redan träffat honom.

Hans ansikte ser bekant ut och hans rörelser ser så naturliga ut, som att du har sett hans gester tusen gånger tidigare.

Och vad sägs om déjà vu? Vad sägs om de gånger då du kunde ha svurit att exakt samma situation med exakt samma person redan har hänt? Hur är det möjligt när du träffade honom alldeles nyligen?

3. Ni är på samma våglängd

kvinna och man i denim

När ni träffades pratade ni om allt – ni delade era livshistorier, era hobbys osv. Så skapade ni ett djupare band.

Och någonstans längs vägen inser du att ni har, om inte samma, liknande uppsättning moral och värderingar.

Ni är samma typ av människor. Därför är det så lätt att prata med din andra hälft. Därför förstår han allt du säger. Därför förstår han hur du känner. För att han kan relatera till det.

4. Han får dig att känna dig säker

man bär kvinna på ryggen

När du är i trubbel eller bara känner dig nere, längtar du efter hans omfamning. Du behöver bara vara i hans armar. Värmen i hans kropp, hans andning och hans hjärtslag gör att du känner dig trygg.

Du är säker på att ingen eller ingenting i den här världen kan röra dig. Även när du utstrålar negativ energi har han en lösning för det.

Han suger den energin ur dig med sin positivitet. Och än en gång känner du dig trygg.

5. Han är trovärdig

kvinna och man kör

Aldrig någonsin skulle du hålla någonting från honom. Du känner inte pressen och skammen du kanske känt med andra. Du kan berätta absolut allting för honom.

Det är för att du vet att han kommer att lyssna på allt du har att säga. Han kommer att ge dig råd om han har något.

Det är därför du kan lita på honom. För att du vet att han inte kommer att döma dig. Han kan bara hjälpa dig.

6. Ni känner för varandra

Lyckliga par på dagen selfie

Det är en telepatisk anslutning. Även om du inte vill berätta för honom att du har ont av någon anledning, kommer han veta det – han kommer att känna det.

Bara en titt i dina ögon räcker för att få honom att inse att något är fel. Och hur mycket du än försöker gömma det, kommer du att misslyckas.

Och när han ser att du har ont, kommer han att känna för dig. Han kommer känna smärtan i sin egen hud – som om något dåligt hände med honom.

Eftersom ni är ett. Vad som gör ont i dig, gör även ont i honom.

7. Du vet det

lyckliga paret rider cyklar

Något djupt inom dig berättar att han är den rätta för dig. Det är någonting som inte går att förklara i ord. Det är något som är oförståeligt och därför mystiskt.

Det är som om det finns någon form av andlig kraft som driver er mot varandra, och varje liten sak faller på sin plats.

Varsågod. Du kommer att uppleva alla dessa tecken förr eller senare. Var bara klok nog att känna igen dem.

Det finns bara en själsfrände. Om du saknar honom, vem vet om du kommer du träffa honom igen?

Men å andra sidan, om du saknar honom betyder det att det inte finns någon annan där för dig?

Och om så är fallet – var finns alla okända själar?

7 Självklara Tecken På Att Du Hittat Din Själsfrände