Skip to Content

Jag Hoppas Att Faktumet Att Du Sårade Mig Kommer Förfölja Dig För Evigt

Jag Hoppas Att Faktumet Att Du Sårade Mig Kommer Förfölja Dig För Evigt

Jag har aldrig varit en hämndlysten person. Även när någon skadat mig, försöker jag alltid komma på ursäkter för dem.

Jag försökte rättfärdiga dem i mina egna ögon och jag försökte mitt bästa att förlåta dem.

När jag tänker på det nu, gjorde det mig inte till en perfekt människa. Jag vet inte om jag gjorde det på grund av dem eller för att det var lättare för mig.

Förlåtelse kändes alltid befriande och det hjälpte mig alltid att gå vidare. Jag trodde att det inte fanns något jag inte kunde förlåta efter rätt mängd tid.

Tills jag träffade dig.

Du har förändrat mycket med mig. Du påverkade sättet jag ser på världen, min åsikt om män och människor i allmänhet.

Du förvrängde min självbild och du förstörde min tro på kärlek och mänskligheten.

ledsen kvinna sitter på golvet

Men det är något jag har lärt mig att leva med. Efter mycket hårt arbete har jag accepterat den personen du har gjort mig till. Jag har accepterat mitt nya jag.

Men det jag inte kan accepterar är att du har förstört min förmåga att förlåta. För det du gjorde mot mig är oförlåtligt.

Ibland tror jag att du hade för avsikt att förstöra mig från det ögonblick vi träffades.

Jag kommer aldrig veta vad som gjorde att du orsakade mig så mycket smärta men det är inte viktigt längre. Faktum är att du har skadat mig ända in i benmärgen.

Du har skadat och avskräckt mig för livet. Och det var inte bara när du lämnade mig.

Hela vårt förhållande var ett levande helvete för mig. Självklart fanns det också glada stunder, och jag höll fast vid dem. De var de som fick mig att stanna vid din sida i flera år.

sorglig kvinna framför fönstret

Men alla de hemska sakerna du gjorde mot mig, tog tillbaka allt bra du någonsin gjort för mig. Nu kommer jag bara ihåg de hemska sakerna.

Jag kommer bara ihåg smärtan, förödmjukelsen, tårarna. Jag kommer bara ihåg att jag trodde att jag blivit galen. Jag kommer ihåg hur du manipulerade mig. Jag kommer ihåg din svartsjuka.

Jag kommer ihåg att du kontrollerar mig. Jag kommer ihåg att du bad om allt, samtidigt som du inte gav någonting i gengäld.

Jag kommer ihåg alla sömnlösa nätterna jag bad om att du skulle förändras.

Jag kommer ihåg allt emotionellt missbruk som du utsatte mig för och varje morgon jag önskade att jag inte hade vaknat. Jag kommer ihåg hur jag kände mig hjälplös och hopplös.

Jag kommer ihåg hur jag inte såg någon utväg från dig. Och mest av allt kommer jag ihåg att du är den som lämnade efter allt du gjort mot mig.

Jag kommer ihåg hur jag ville att du skulle komma tillbaka, även om jag visste att du skulle förstöra mig helt om du gjorde det.

ledsen kvinna med huvudet på trädet

Jag kommer ihåg hur jag kände mig utnyttjad och oönskad, hur jag kände mig tömd och utmattad efter all smärta du hade orsakat mig.

Hur jag kände att jag aldrig skulle vara tillräckligt bra för någon man för att jag inte var tillräckligt bra för dig som jag hade gett allt jag hade till.

Jag kommer ihåg hur trasig jag var och hur jag trodde att jag inte hade någon anledning till att leva längre. Jag kommer ihåg den förtvivlan jag såg i mina ögon varje gång jag tittade i spegeln.

Även om jag är bättre nu, har du lämnat ärr på mitt sinne och min själ.

Och det är därför jag inte vill att du ska leva ditt liv som om ingenting har hänt, som om du inte har orsakat mig någon skada.

Det är därför jag inte vill att du ska vara skuldfri och alltid vara tillfreds. Och det är därför du inte kan få min förlåtelse.

kvinna med långt hår som sitter på sängen

Jag är ledsen, men jag kan inte vara den större människan och önskar dig väl. Jag vill inte att du ska leva lycklig i alla dina dar.

Istället vill jag att du ska plågas av skuld så länge jag plågas av denna smärta och förtvivlan.

Jag vill att du ska gå igenom alla de saker du fick mig att gå igenom och jag vill att du ska känna alla de saker jag kände på grund av dig.

Även när du är lycklig hoppas jag att det kommer finnas en röst i ditt huvud som påminner dig om allt du gjorde mot mig.

Även när du glömmer allt om mig, önskar jag att du vaknar upp mitt i natten helt förstörd av skuld, utan att ens veta varför du känner på det sättet.

Även om du någonsin ändras vill jag att du alltid ska ha i åtanke att det finns en kvinna vars liv du förstörde och jag vill att du aldrig ska vara tillfreds med dig själv på grund av detta.

Kalla mig en hämndlysten person om du vill, men jag hoppas att jag kommer förfölja dig så länge du lever eftersom det är det minsta du förtjänar.

Jag Hoppas Att Faktumet Att Du Sårade Mig Kommer Förfölja Dig För Evigt