Skip to Content

Ett Öppet Brev Till Min Bästa Vän: Du Förtjänar Hela Världen

Ett Öppet Brev Till Min Bästa Vän: Du Förtjänar Hela Världen

Kära bästa vän,

Jag vet att du skulle argumentera med mig om det här, men jag tycker verkligen att du förtjänar hela världen.

Det slår mig ibland att du inte ens är medveten om det. Egentligen är du aldrig medveten om det.

Och jag frågar mig ofta vad jag gjort för att förtjäna dig eller tackar Gud att våra vägar korsades den dagen de gjorde det. För du är det bästa som har hänt mig på länge.

Du lyser upp ett rum direkt du går in i det och du är så omedveten om det. Och det är så svårt att inte märka det.

Det kommer naturligtvis för människor att flytta uppmärksamhet till dig och du är inte ens medveten om det.

Eftersom du inte är en av dessa uppmärksammare. Du försöker inte ens och ändå är du mer än magnetisk. Du är den typ av person som gör människors hjärtan varma när de är runt dig.

två vänner kramar och ler

Du gör varje person omkring dig bättre utan att ens försöka. Att vara godhjärtad kommer så naturligt för dig.

Och jag är så glad att jag får vara kring dig och att din vänlighet värmer mitt hjärta också. Du förstår, du är en person som någon bara kan leva utan om de aldrig haft dig.

För när du går in i någons liv, först då inser de vad det betyder att ha någon som verkligen bryr sig om dem. Och de blir beroende av dig.

De slutar upp med att bli beroende av din värme och din vänlighet eftersom det är så lätt att bli beroende av det. Människor behöver dig eftersom du är allas axel att gråta mot.

Du är deras hjälpande hand när de är i behov av det.

Du är den första som kämpar för de människor du bryr dig om, och jag tvivlar på att du är tvungen att tänka två gånger innan du hoppar in i ett slagsmål för dem som du verkligen älskar.

Det som slår mig mest är din förmåga att förlåta. Även om människor krossar ditt hjärta, även om de förråder dig eller skadar dig, hittar du alltid ett sätt att förlåta.

två kvinnor som ler och dricker te

Du hittar ett sätt att gå vidare. Ibland tar det mer tid och ibland tar det lite mindre, men du ser aldrig människor för deras misstag.

Eftersom du älskar att tro är de mer än sina misstag. Du tycker att alla förtjänar att bli älskade och alla förtjänar en andra chans.

Du hittar hopp i människor där ingen någonsin skulle tänka på att leta och du fortsätter slåss när någon annan skulle ha gett upp för länge sedan.

Du hittar en anledning till att tro på människor även när de inte tror på sig själva. Du finns alltid där för dem, även om de inte alltid finns där för dig. Och du bryr dig om dem även när de glömmer bort sig själva.

Jag kan inte komma ihåg en enda person som du lurat, för du finns alltid där för att erbjuda människor dina armar för att krama dem, ditt hjärta för att känna medkänsla och dig själv för att lyssna på dem och visa dem att de inte är ensamma.

Du släpper inte taget om människor – du hittar alltid en anledning till att stanna och slåss.

Du ger din kärlek utan att hålla någonting tillbaka eftersom kärlek, för dig, inte är ett alternativ; kärlek är ditt mantra och du bestämmer dig för att ge all din kärlek till andra så rent och utan att ens förvänta dig någonting i gengäld.

två vänner kramar

Det är så osjälvisk du är. Det är vad som är så fantastiskt med dig. Och det är det jag älskar mest med dig – och det faktum att du alltid bär ditt hjärta på utsidan.

Det är inte bara andra människor som behöver dig. Jag behöver dig också och mer än du kan förstå.

Eftersom du är starkare än du inser. Du är en krigare och ändå är du så känslig och snäll. 

Du är rolig och du är smart. Du är vacker och du är så jävla stark. Du är allt detta; så många saker i en person. Jag har aldrig träffat någon så komplett som du.

Du förändrar människor, men snälla låt aldrig dem förändra dig. Låt dem inte förstöra din vänlighet eller din gnista.

Låt dem inte förvandla dig till något annat eller få dig att tro att du borde vara någon annan för av alla de människor jag känner, är du den som Gud skapade nästan helt perfekt.

Du är den enklaste personen att älska på den här jorden och låt inte någon övertyga dig om någonting annat.

två kvinnor som sitter utomhus

Ändra aldrig på dig. Ge inte upp den person du är och snälla ge aldrig upp på mig. Eftersom du är en sann välsignelse i mitt liv, är du min syster, kanske inte av blod, men definitivt av hjärta.

Jag vet att du inte ser dig själv så som jag har skrivit här, men det är bara för att du aldrig har tittat på dig själv genom mina ögon.

Du förtjänar världen eftersom du finns där för människor som behöver dig och du gör världen till en bättre plats.

Jag vill bara att du ska veta att jag ser dig. Och jag beundrar allt du visat mig fram till denna stund. Jag beundrar din vänlighet, ditt mod och ditt driv. Även när du faller, stannar du aldrig.

Och när jag faller drar du upp mig. Och jag vill tacka dig för att du väljer mig och är en del av mitt liv. Jag är evigt tacksam att jag har någon som du i mitt liv.

Kärlek,

En av de många som du aldrig har svikit

Ett Öppet Brev Till Min Bästa Vän_ Du Förtjänar Hela Världen