Skip to Content

Att Dejta En ”Föralltid Singel”-Tjej Är Som Att Vinna Jackpot

Att Dejta En ”Föralltid Singel”-Tjej Är Som Att Vinna Jackpot

Dejting idag är något som kräver risk. Du går in i något och hoppas på det bästa. Det är därför du bör satsa allt på en ”föralltid singel”-tjej, om du frågar mig.

En tjej som har varit singel under en lång period är någon som är värd att beundra. Oavsett om hon valt att vara själv eller inte så gör hon det till konst.

Många tjejer fruktar att vara singel. Dom är rädda för det och det är deras värsta mardröm. Men inte hon – hon omfamnar sitt singelliv och all dess fördelar och nackdelar.

Hon har lärt sig att det är bättre att vara singel än att vara i ett dåligt förhållande. Hon lärde sig det på det enda möjliga sättet; genom att göra fel och att sätta sitt hjärta i fel händer.

Motgångar i livet och kärlek är de bästa lärarna. De slår dig så hårt att du inte har ett annat val än att lära dig en läxa, hur tufft det än är.

Det första och viktigaste hon har lärt sig är att hon verkligen måste lära känna sig själv. Att hon måste utvecklas och jobba på den viktigaste relationen hon har i sitt liv – den med sig själv.

Hon har lärt sig att självkärlek och självrespekt inte har något att göra med att vara självisk och allt att göra med vad som är nödvändigt för att göra livet bättre.

kvinna på segelbåt i havet

Vi har bara ett liv och det är inte värt något om vi inte är lyckliga. Hon vet att hon håller i nyckeln till sin egen lycka, och någon annans om han är tillräckligt lyckligt lottad för att få dejta henne.

En man som dejtar en ”föralltid singel”-tjej kommer att känna som att han vunnit jackpot.

Som att hans otur plötsligt vänt, han har äntligen hittat en tjej som är allt han någonsin önskat och mer. Hon är bättre än allt han kunde föreställt sig.

Han blev van vid tjejer som släppte taget om allt så fort han uttryckte viljan att spendera tid med dom. Han blev även van vid att ta tjejer för givet.

Men det finns ingen chans att det händer med henne.

Hon hade byggt sitt eget liv med sina två händer, utan någons hjälp, och hon kommer inte tillåta att någon förstör det.

kvinna njuter av solen

Därför skulle hon aldrig gå med på något medelmåttigt. Hon är redo att vänta på något äkta.

Hon kommer inte att gå in i ett förhållande bara för att hon känner sig ensam. Hon vet att den känslan kommer att försvinna.

Hon vill vara i ett förhållande när hon känner sig redo för det. När det känns rätt att vara med någon.

Hon skulle aldrig byta ut sitt inre lugn mot någons sena telefonsamtal eller dåliga engagemang.

Hon kommer inte slösa tid på någon som spelar spel och har ena foten utanför dörren hela tiden.

Med henne är det allt eller inget, och mannen som får chansen att dejta henne kommer att vara den som ger henne allt – hela sitt hjärta, sinne, kropp och själ.

Hon kommer inte behöva någonting annat.

brunett tjej leende

Hon behöver sådant som inte har något att göra med materiella ting. Hon är mer än kapabel till att försörja sig själv.

Hon behöver inte honom. Hon kan stå på sena egna ben, oavsett vad. Men hon vill att han ska vara en del av hennes liv, och det är vad som förändrar allt.

De sakerna som kan ”köpa” hennes kärlek är kramar utan anledning, en axel att luta sig mot när hon är nedstämd, öron som lyssnar och en hand som stöttar.

Ingenting mer, ingenting mindre.

Hon älskar den typen av kärlek som får en att känna sig bunden och fri på samma gång.

Hon har sitt eget liv, sina egna drömmar och sina egna ambitioner.

Hon har ett eget liv som han ser på med beundran. Livet hon fyller med hårt arbete, äventyr, passion och sitt unika skratt.

En man som dejtar en ”föralltid singel”-tjej kommer vilja förstärka hennes lycka, glädje och styrka.

Han kommer göra sitt bästa för att bli och fortsätta vara en del av hennes liv föralltid.

Att Dejta En ”Föralltid Singel”-Tjej Är Som Att Vinna Jackpot