Skip to Content

I Slutändan Ångrar Jag Bara Att Jag Älskade Dig Mer Än Jag Älskade Mig Själv

I Slutändan Ångrar Jag Bara Att Jag Älskade Dig Mer Än Jag Älskade Mig Själv

Jag ångrar inte att jag träffade dig, jag ångrar att jag lät dig förgöra mig. Hur kan jag någonsin ångra att jag mötte en person som fick mig att kännas som att jag hade vingar?

Hur kan jag ångra att jag någonsin träffade dig, när du var den som formade mig? För att vara ärlig så var det inte din kärlek som gjorde det. Det var sättet på hur du förtärde mig.

Jag lät dig sluka min energi, mina känslor och min kärlek. Jag lät din giftiga kärlek förgifta min eftersom jag trodde att mannen jag blev kär i skulle komma tillbaka.

Jag trodde att min kärlek är starkare än din. Men det var den aldrig.

Jag ångrar inte att jag valde dig, jag ångrar att jag valde dig, före mig själv. När jag älskar håller jag inte tillbaka mina känslor, eller någon del av mig själv.

Om jag älskar dig så älskar jag sättet på hur du ler, jag älskar sättet på hur du andas, jag älskar hur dina blodådror visar sig i pannan när du är arg.

blond kvinna tittar på havet

Jag älskar hur rynkorna runt dina ögon dyker upp när ditt skratt kommer från hjärtat. Och jag älskar det faktum av att jag kan välja dig varje dag.

Men jag valde dig framför mig själv. Jag valde ditt välmående före mitt eget. Jag valde att slåss med dina demoner innan jag valde mina. Jag valde att rädda dig, bara för att förgöra mig själv.

Jag ångrar inte att jag gjorde dig till min prioritet, jag ångrar bara att jag trodde att du skulle göra detsamma. Idiotiskt av mig, eller hur?

Jag trodde att om jag visar dig att jag bryr mig tillräckligt så skulle du också bry dig om mig. Jag trodde att om jag älskar dig tillräckligt mycket, att min kärlek ska läka dig på något sätt.

Jag ångrar att jag hade hoppats att du skulle ändra dig, eftersom det krossade mitt hjärta varje gång du tog avstånd. Mitt hjärta krossades varje natt då jag somnade ensam.

Mitt hjärta krossades varje morgon som jag var ensam i vårt kök, i vetskapen om att du inte brydde dig tillräckligt för att komma hem, i vetskapen om att jag inte är din prioritet – jag är bara ett av valen du aldrig tog.

Jag ångrar inte att jag lät dig komma in i mitt, jag ångrar att jag lät dig förgöra mig.

kvinna med lockigt hår poserar utanför

Jag kommer aldrig att ångra att jag lät dig komma in eftersom det vi hade, om så bara för en kort stund, var helt fantastiskt och något speciellt.

Under en tid var jag den lyckligaste kvinnan på jorden.

Under en tid, hade jag faktiskt en orsak till att tro att du älskar mig, att du kommer att låta mig bli en del av ditt liv, som jag lät dig bli en del av mitt.

Jag ångrar bara att jag lät dina ord krossa mitt hjärta. Jag lätt dina kommentarer rasera mitt självförtroende. Jag lät ditt beteende bryta ner mig dagligen eftersom du bara tänkte på dig själv.

Jag ångrar att jag visste vad du gjorde mot mig, men fortsatte ändå att hoppas att du skulle sluta. Jag fortsatte att hoppas att jag skulle kunna ändra på det, om jag bara ansträngde mig lite mer.

Men att hjälp andra människor att komma tillrätta med sig själva borde aldrig vara till priset av min egen mentala hälsa.

Jag ångrar inte att jag älskade dig, jag ångrar att jag litade på dig av hela mitt hjärta. Om jag hade lämnat dig tidigare så kanske jag inte hade varit förkrossad.

Om jag hade satt mig själv i främsta rummet, om jag hade valt mig själv före dig mycket tidigare, så kanske jag inte hade varit så förstörd.

kvinna utanför med slutna ögon

Men jag stannade, jag hoppades och jag älskade. Jag litade på dig av hela mitt hjärta, för att endast se att du slängde bort det. Jag litade på dig med mitt liv, för att endast se dig förstöra det.

Jag litade på dig med oss, för att endast se dig gå din väg.

Jag ångrar inte att jag gav dig allt jag hade eftersom jag fick så mycket mer. Jag gav dig mitt hjärta, min kropp och min själ. Jag gav dig mitt förstånd. Och du slängde bort allt det.

Du förstörde min sinnesro, förgiftade mitt hjärta och lämnade märken på min själ. Men jag är nu starkare än du någonsin kommer att bli.

Jag älskar mig själv på sätt som du aldrig kunde. Jag har min historia och jag respekterar mina ärr. Jag vet vad och vem jag är. Jag vet hur fantastisk och tuff jag är.

Jag vet att de där märkena kommer att läka, och jag vet att giftet kan sugas ut. Jag vet att jag kan bygga upp mig själv igen, oavsett hur mycket du anstränger dig för att krossa mig.

Eftersom jag, äntligen, inser mitt eget värde. Äntligen kan jag säga att jag inte ångrar någonting, eftersom allt jag gjort efter dig, var för mig själv. Allt det jag är nu, är vad jag alltid velat vara.

I Slutändan Ångrar Jag Bara Att Jag Älskade Dig Mer Än Jag Älskade Mig Själv