Skip to Content

Det Här Är Vad Du Förlorade När Du Släppte Taget Om Henne

Det Här Är Vad Du Förlorade När Du Släppte Taget Om Henne

Du vaknar varje morgon, och försöker verkligen att inte tänka på henne. Hon är den första jävla tanken du börjar din dag med.

Och det håller jämna steg med dig hela tiden. Du kan inte bli av med henne. Dina försök att radera henne från ditt hjärta är förgäves.

Hon är fortfarande i ditt hjärta, i dina ådror. Och därför hatar du att vakna upp från dina drömmar och möta en hård verklighet. Du har henne inte längre.

Även om hon var den bästa personen i ditt liv så släppte du taget om henne. Du hatar att du fortfarande älskar henne och framför allt hatar du det faktum att hon inte bryr sig om dig längre.

Du hatar så många saker men mest av allt hatar du att du inte kommit över henne under de senaste månaderna.

Hon var inte ditt val, och jag är rädd att du inte kommer vara hennes om hon någonsin får chansen att bestämma.

kvinna i denimjacka poserar

Ni kunde ha haft allt men problemet var att ni ville ha samma saker, men vid olika tillfällen. Era livsplaner matchade aldrig och det var därför ni inte kunde fungera.

Du ville inte gå en extra mil för att göra henne glad även om hon gjorde allt för att göra dig till den lyckligaste mannen på jorden.

Du var självisk. Du var en fegis och nu betalar du ett högt pris för dina handlingar.

Du lämnade henne även om hon var den enda ljuspunkten i ditt liv. Du förlorade spänningen i varje ögonblick med henne och den stora längtan efter livet som hon överförde till dig.

Du förlorade en person som drog upp dig när livet gav dig käftsmällar. Om och om igen. Du förlorade tryggheten relationen med henne hade försett dig med.

Hennes stora hjärta och ovillkorliga kärlek är något du inte hittar i andra tjejer. Du förlorade hennes värme, kärlek, stöd och styrka som hon delade med dig varje dag.

vacker kvinna med rött hår utgör utanför

Du förlorade en tjej som ville finnas där i bra och dåliga tiden, hon som stod vid din sida i dina ögonblick av sorg. Och allt hon ville ha var lite kärlek och respekt.

Du kommer aldrig röra vid henne igen. Hon kommer aldrig att titta på dig med den där hundvalpsblicken igen och sitta vid dina fötter medan du berättar ett roligt skämt.

Du kommer aldrig se den där skönheten hon gav ditt liv varje gång du såg henne. Du förlorade en kvinna att älska. Den som var värd att vänta på. Den som gjorde dig stolt över hennes handlingar.

Du kommer aldrig att kunna utforska världen genom hennes stora kristallögon igen. Du förlorade hennes otroliga, men dolda sätt att älska dig in under ditt skinn.

Du förlorade vingarna som hon kunde ge dig och förmågan att vara helt dig själv. Hon kommer aldrig bry sig så djupt om dig igen.

Hon kommer aldrig igen att berätta roliga historier i sängen medan resten av världen sover.

kvinna i stråhatt som luktar blomman

Hon kommer aldrig få dig att le igen och framför allt kommer hon aldrig att låta dig komma nära henne igen.

För att hon har blivit skadad. Och det gör ont så in i helvete att bli övergiven när du levde för din partner. Det kommer hon aldrig att förlåta dig för.

Du lämnade henne även om hon var den enda som förstod dig, den enda som stod ut med din skit, och även om du sa att hon skulle lämna, kom hon alltid tillbaka.

Du äger henne inte längre och du kommer aldrig göra det. Hon började tänka med sunt förnuft och kom fram till att du är en idiot som inte kan älska henne.

Även om hon alltid fanns där för dig, fanns du inte där för henne. Och hon var trött på att gråta varje dag.

Om du någonsin undrar om hon har glömt dig, kommer jag att berätta sanningen – hon har inte gjort det.

Hon insåg bara att det inte finns något att sörja. Hon kunde inte förlora dig eftersom hon aldrig hade dig.

Men sanningen är att hon saknar dig. Sena nätter när hon är helt ensam och när hela livets börda kommer till henne, tänker hon på dig.

Och varje gång upprepar hon samma mening: “Min kära, en dag kommer någon att tacka dig för att DU släppte taget om mig!”

Det Här Är Vad Du Förlorade När Du Släppte Taget Om Henne