Skip to Content

Till Alla Tjejer Som Faller För Bad Boys: Det Här Är Tre Hjärntrick Alla Narcissister Använder På Oss

Till Alla Tjejer Som Faller För Bad Boys: Det Här Är Tre Hjärntrick Alla Narcissister Använder På Oss

Jag tror att det är en förbannelse att fixera vid killar som inte är bra för oss och ändå gör vi det.

Frågan är, varför lämnar vi inte när vi märker att någon är giftig för oss? Varför kan vi inte packa våra saker och gå?

Detta skulle spara så mycket av vår tid och det skulle spara oss så många sömnlösa nätter eller nätterna vi gråter oss till sömns.

När vi först träffar en giftig person som alla varnar oss om, blir vi förblindade av deras uppmärksamhet som är riktad mot oss, och vi tror att vi är speciella eftersom de har valt att gilla oss av alla människor.

man i kostym med skägg poserar

Det är ett sådant privilegium, det måste vara något väldigt fantastiskt med oss!

Det enda som är fantastiskt är hur naiva vi faktiskt är att vi är något speciellt när vi i själva verket är mat åt ett rovdjur.

Och även om de saknar känslor, stannar vi och fortsätter vänta på att de ska öppna sig för oss, för vi tror att vi kommer att bli den som ändrar dem.

Men igen, att vara såhär naiv kan bara krossa oss trots att vi i början hoppades på att vara hjältar.

Tjejer som faller för bad boys blir beroende av toppar och dalar i förhållanden. Vi blir berusade av de känslor som ett giftigt förhållande väcker i oss, och det kan svara på varför vi inte lämnar.

Med vår tendens att träffa bad boys, ger vi inte upp lätt. Vi stannar och vi kämpar hårdare istället för att lämna. Och därigenom stärker narcissistiska människor vårt missbruk med deras missbruk.

Det verkar som desto högre grad av smärta, desto mer klängiga blir vi.

Narcissister ‘kärleksbombar’ deras offer i början.

stilig man poserar i lägenhet

Missta dig inte – varenda en av dem gör det Vi faller för sin “du-är-min-själsfrände” berättelser. De gör alla ett bra intryck först och vi (ofta och mer än vi borde) tror på historien de säljer till oss om sig själva.

De låtsas ha rena avsikter och de får oss att känna oss speciella i början. Men inget av detta varar länge.

När det kommer till narcissister, pratar de inte om sina tidigare relationer och om de gör det drar de historien väldigt snabbt, den är överlappande och handlar om giftiga relationer.

Det syns röda flaggor överallt men bara om du uppmärksammar dem. Så småningom tenderar folk att se igenom dem och det är lätt att märka grunda och ojämna känslor, men i de flesta fall är det när det är alldeles för sent.

Narcissistiska människor får sina offer att känna sig mindre värda.

man sätter grädde på ansiktet

Ingen person som mår bra i sig själv skulle stanna hos en narcissist.

Det här är något narcissistiska människor är mycket medvetna om och det är därför de snabbt ser till att deras offer känner sig mindre värda.

De är snabba på att trycka ner andra och att påpeka varje enskild brist vi har när de samtidigt ser sig som perfekta. Det är deras sätt att känna sig överlägsen – de måste göra alla andra mindre värda.

Så matar de deras ego eftersom de anser sig vara Guds ultimata skapelser. De tar inte kritik särskilt bra och det kan vara en orsak till att de undervärderar andra människor.

De behöver ha krossade människor runt om sig som inte kan tänka själva och som kommer sänka sina röster – det är den främsta anledningen till att de trycker ner folk.

Och när vi gång på gång blir tillsagda att vi inte är tillräckligt bra eller hur de är överlägsna oss. Hur vi borde vara lyckliga att någon som dem vill vara med någon som oss, börjar vi tro på det här.

Vi blir beroende av denna uppfattning att någon som är bättre än oss faktiskt vill vara med oss och vi stannar kvar. Vi stannar även när vi vet att vi borde springa för våra liv.

Alla narcissister får sina offer att känna sig rädda.

man och kvinna efter argument

Om vi inte var rädda för någonting, hur skulle då narcissistiska människor kunna sätta sina klor i oss? De skulle inte kunna det, så de måste skapa denna rädsla i oss för att kunna få kontroll över oss.

Vi är rädda för att förlora dem. Vi är rädda att vi aldrig kommer hitta någon bättre än dem.

Sanningen är den att de säljer sig så bra till andra, ständigt skrytande och påpekar sina prestationer, för det mesta överdriver dem. Den värsta delen är, även de tror på deras lögner.

De har nått den professionella nivån av att vara en lögnare till den punkt där de lyckas övertyga sig om sina egna lögner.

Vi brukar se dem bättre än de verkligen är och med tiden utvecklar vi idén om att de är det bästa av vad som finns där ute. Det är därför vi är rädda för att förlora dem eller låta dem gå.

Och det är därför vi står ut med att bli konstant missbrukade.

“Förhållanden med narcissister hålls på plats med hoppet om “någonting bättre”, med lite bevis för att det kommer att komma fram.” – Ramani Durvasula

man i baddräkt garvning

Någon behöver berätta det för dig – att en narcissist inte ger dig supermakter. Du kan inte tämja rovdjuret. “Någonting bättre” kommer aldrig komma så sluta investera i det förhållandet.

“Narcissisten förtär folk, förbrukar kraften och kastar de tomma, sorgsna skalet åt sidan.” – Sam Vaknin

Grunden är att vi måste ta av våra rosafärgade glasögon och se andras sanning.

Om de är dåliga människor och om de visar tydliga mönster för att vara narcissister, måste vi sluta vara så naiva och vi måste sluta tro på att vi kommer att bli den som ändrar dem.

Eftersom narcissister inte vill ändras till att börja med. Varför skulle de, när de inte ser sig själva som giftiga? Ingen i den här världen kunde få dem att tro att det är något fel med dem.

Om vi fortfarande vill vara hjältar, bör vi rädda oss själva och lämna den minuten vi möter någon som visar narcissistiska tendenser. För det är det enda rätta.

Till Alla Tjejer Som Faller För Bad Boys_ Det Här Är Tre Hjärntrick Alla Narcissister Använder På Oss