Skip to Content

20 Småsaker Han Vill Att Du Gör I Ett Förhållande

20 Småsaker Han Vill Att Du Gör I Ett Förhållande

Vi alla vet att kärlek förändras, växer och utvecklas över tid. Om du inte ägnar dig åt detta område så kommer det att gå över till en rutin, och det borde det inte göra.

Ibland är det bra att påminna sin partner om att man älskar honom och att överraska honom med små saker som gör stor skillnad.

Han kommer inte att be dig göra dessa saker, men han kommer att uppskatta dom och han kommer att bli mer kär i dig för varje dag som går.

Dessa saker önskar din man i smyg att han fick höra och uppleva från dig.

1. Kyss din pojkvän god natt. Han kommer inte att erkänna det, men för honom är det något väldigt intimt och viktigt.

2. Överraska honom med en maträtt han älskar, speciellt ifall det är en helt vanlig dag och du lagar middag åt honom. Han kommer inte att glömma det.

3. Var bra med hans vänner. Vi vill att han ska vara vän med våra tjejkompisar, och på samma sätt vill han att du ska gilla hans vänner.

4. Tala om för honom att han är en bra pojkvän. Efter den komplimangen kommer han att vara ännu bättre.

5. Han vill att du ska få honom att skratta för att när du får honom att le så faller han för dig ännu mer.

par dricka öl i baren

6. Tacka honom för de små sakerna han gör för dig. Vi tar alltför ofta sådant för givet, men vi borde inte göra det eftersom vi ser den riktiga personen genom dessa småsaker.

7. Hjälp honom med hans jobb ibland eller fråga åtminstone om han behöver hjälp. Det kommer att ge honom en känsla av att du vill vara en del av andra aspekter i hans liv, och det kommer han att uppskatta.

8. Tala om för honom att han är snygg. Vi alla vill få komplimanger ibland.

9. Sitt i hans knä. Han kommer att känna sig som din superman och tycka det är otroligt sexigt.

10. Fråga honom hur hans dag har varit. Om du aldrig ställer den frågan så kommer han att tro att du inte bryr dig tillräckligt.

unga vackra par dricker kaffe och ler

11. Se honom i ögonen när han berättar om sin dag. Ögonkontakt ger mer intimitet i förhållandet och han kommer få känslan att han och hans liv är viktigt för dig.

12. Le mot honom på ett sätt som visar hur mycket du älskar honom.

13. Viska någonting sexigt i hans öra under en middag med era vänner. Han kommer att avguda dig för det. Män finner det otroligt sexigt och attraktivt.

14. Skapa en spellista med låtar du vet att han älskar. Detta visar att du vet vad hans favoritmusik är och dessutom är det någonting som kommer att påminna honom om dig varje gång han är i bilen.

15. Tala om för honom att han gör dig lycklig. Människor säger inte detta ofta, och det är fel. När någon får dig att le hela dagarna, varför inte tala om det för dom? Din lycka kommer att bli ännu större.

ungt par kramar och ler

16. Krama inte honom för mycket framför hans vänner. Bara för att han inte vill gosa framför sina vänner så betyder det inte att han inte är kär i dig. Han är bara en kille som tycker att det är obekvämt att du använder gulliga smeknamn och kramar honom hela tiden. Respektera det och du kommer att vara bäst enligt honom.

17. Överraska honom med en massage när han minst förväntar sig det. Han kommer nog inte att fråga efter en massage, men om du gör det självmant så kommer han att bli galen i dig.

18. Skicka en bild på dig själv mitt under en arbetsdag. Att se dig i någonting sexigt kommer att få honom att tänka på dig hela dagen. Dessa typer av småsaker kommer att hålla förhållandet vid liv och han kommer inte att se någon annan kvinna än dig.

19. Berätta för honom om det som fick dig att tänka på honom under dagen. Om du gör det i slutet på dagen så kommer han att känna sig speciell och efterlängtad. Dölj inte dina känslor.

20. Om han är tyst så betyder det inte att någonting är fel. Han kanske bara behöver det, så låt honom vara. Om han har haft en dålig dag och inte vill prata om det, pressa inte honom. Om du låter honom vara så kommer han att berätta allt för dig när han känner sig redo.

20 Småsaker Han Vill Att Du Gör I Ett Förhållande