Skip to Content

9 Tecken På Att Han Saknar Dig (Och Vad Betyder Det Egentligen?)

9 Tecken På Att Han Saknar Dig (Och Vad Betyder Det Egentligen?)

Hur kan du verkligen veta vad det betyder när en kille säger att han saknar dig? Det finns förmodligen inget vattentätt tecken för att avkoda det här krypterade meddelandet.

Det är omöjligt att vara hundra procent säker på att han är ärlig. Du kan inte vara säker på att han är uppriktig eller bara vill komma innanför dina byxor.

Kanske kommer du att sluta upp med ett brustet hjärta för att du föll offer för en player eller så kommer du vara lycklig för resten av livet i ett nästan perfekt förhållande.

Vill du veta vilken av dessa två möjligheter som troligen är sann i ditt fall? Självklart vill du det.

Förhållanden är komplicerade nog utan dessa ytterligare problem. När du tänker på det är det inte så seriöst i jämförelse med vad som ligger framför dig.

Du kommer få massor av utmaningar och kryptiska meddelanden från den andra parten, även utan att försöka förstå vad han menar när han säger att han saknar dig.

Du måste verkligen tyda alla tecken noggrant, eftersom människor ibland inte vill se sanningen även när den står skriven på näsan på dem. När du är kär, kan du inte se saker och ting tydligt.

Ibland hindrar vårt behov av kärlek oss från att se den verkliga situationen vi är i.

Ibland bryr han sig inte så mycket om dig, men du vägrar acceptera det eftersom du inte vill att det ska vara sant.

Försök vara objektiv. Försök att skilja dina känslor från din logik. Jag vet att det inte är lätt eftersom hjärtat vill ha vad det vill ha och du kan inte göra någonting åt det.

trött man tittar på spegeln

Men, för din egen skull och för att undvika eventuella framtida krossade hjärtat, var försiktig i början. Titta på din situation ur en annan vinkel.

Låtsas att dessa saker som händer dig och stör dig, händer någon annan, någon du känner. Sätt dig själv i deras skor och gör vad du skulle rekommendera någon annan att göra.

Detta är det första du bör göra innan du vidtar andra åtgärder. Naturligtvis är det här lättare sagt än gjort.

Om det var så lätt, skulle kvinnor inte vara besatta av att ta reda på vad det betyder när en kille säger att han saknar dig.

Även om du läser tecknen rätt och anledningen till att han saknar dig är till din fördel, kan du inte vara säker på att han kommer stanna för alltid.

Det finns ingen formel som får honom att stanna eftersom folk förändras.

Saker som de gillar förändras och deras beteende förändras. Så ingen kan garantera dig att om han saknar dig nu, kommer han att sakna dig för alltid.

Men nog om framtiden. Låt oss fokusera på vad som stör dig just nu.

Om du har dessa problem och du bara inte kan ta reda på vad som händer i hans huvud, tyd dessa tecken om du vill skydda dig själv mot potentiellt hjärtekross.

Vad betyder det egentligen när en kille säger att han saknar dig?

1. Han smsar dig

person som använder smartphone

Ja, det betyder verkligen att han vill prata med dig. Kanske känner han sig ensam och vill vara i din närhet.

Nu vet jag att det inte är lätt att avgöra om han sms:ar dig för att han vill ha något från dig eller att han verkligen saknar dig och vill vara med dig.

Men du kan enkelt räkna ut det från sättet han sms:ar dig och hur du sms:ar tillbaka.

För att göra ett litet experiment, försök att ignorera hans sms i några timmar och se vad som händer då.

Om han har falska intentioner, kommer han förmodligen inte bry sig om att sms:a dig igen. Han kommer läsa din tystnad som ett dåligt svar.

Men om han sms:ar dig igen, orolig över att du inte svarade, så har du något äkta9 Tecken På Att Han Saknar Dig (Och Vad Betyder Det Egentligen_).

Han vill veta om du saknar honom också. Anledningen är att han gör vad som helst för att förlänga samtalet med dig eftersom han verkligen saknar dig.

2. Han säger att han saknar dig offentligt

man pratar med två kvinnor

Kanske ringde han dig och medans ni pratar, spelar han viktig inför hans vänner eller kollegor som är runt honom. Han vill inte gå någonstans tystare att prata med dig privat.

Detta medför antagligen att han har en plan. Han vill att alla ska höra vad han säger. Han beter sig som någon viktig för att han vill dölja sin osäkerhet.

Var försiktig, för i den här situationen kanske du bara är ett verktyg för att han ska bevisa sig själv.

Han kanske ringer dig för att berätta för dig att han saknar dig för att bevisa för de andra att han har en flickvän och att visa dem hur mycket han älskar henne.

Omedelbart visar detta att det inte är kärlek, det handlar om att han ser bra ut framför andra. Du behöver inte det eftersom den kärleken inte kommer hålla.

Jag menar, det kommer hålla, men bara så länge det passar honom.

3. Han kontaktar dig på sociala medier

man håller smartphone

Okej, att sakna någon betyder inte nödvändigtvis att ni är i ett förhållande. Du kan sakna någon du har gjort slut med.

Du kan sakna någon som bara har gått förbi dig. Du kan sakna en kille som jobbar i köpcentret där du köpte din bärbara dator. Att sakna någon behöver inte ha något att göra med att vara i ett förhållande.

Om en kille “förföljer” dig på sociala medier och du aldrig har dejtat honom, är han förmodligen upp över öronen kär i dig och saknar dig för att han aldrig haft dig.

Om någon du har varit med skickar meddelanden till dig på sociala medier eller gillar och kommentarer alla bilder du lägger upp, är det definitivt ett tecken på att han saknar dig och förmodligen vill dejta dig igen – han vill ha dig tillbaka.

Om ni har varit ifrån varandra ett tag och han fortfarande kontaktar dig och är involverad i dina sociala medier, har han definitivt inte gått vidare.

4. Han vill att du ska skicka bilder

kvinna i grön skjorta tar selfie

Det här är definitivt ett tecken på att han saknar dig, men på vilket sätt är frågan. Detta kan vara snuskigt som fan men det kan också vara helt oskyldigt.

Därför skrev jag tidigare att du måste läsa alla tecken om att han saknar dig noggrant och vad de betyder för att det är en hårfin linje mellan den bra och dåliga betydelsen eller den som passar dig eller inte.

Det är möjligt att han bara är kåt på dig och att han bara vill att du ska skicka bilder för att tillfredsställa hans behov.

Men å andra sidan kanske han vill ha en bild eftersom han verkligen saknar dig och han vill ha dig vid hans sida även virtuellt. Han vill se ditt ansikte eftersom det gör honom lycklig.

Han vill tänka på dig varje gång han håller i sin telefon. Han vill använda varje sekund av hans fritid till att titta på ansiktet som han saknar mest – du.

5. Han insisterar på att ni ska träffas

par som dricker vin i restaurangen

När en kille saknar dig vill han absolut träffa dig. Han insisterar förmodligen på att träffa dig och när ni träffas säger han att ni borde ses igen.

Detta är ett vattentätt tecken på att han är seriös. Det betyder verkligen att han är intresserad av dig och vill ha något mer än det ni har nu. Det kan givetvis gå åt båda hållen.

Han kan säga att han saknar dig men ändå ha baktankar och utnyttjar dig.

Det enda sättet att veta är att vänta på att han gör en insats och gör något för att få träffa dig. Ord betyder ingenting om de inte följs av handlingar.

Så var smart, tålmodig och vänta på att han bevisar att han verkligen vill träffa dig och att han saknar dig.

6. Han är avundsjuk

bild av mannen från sidan

Om han är avundsjuk men inte besatt avundsjuk, betyder det att han verkligen saknar dig. Killar har behov av att visa alla att du är deras.

De vill att alla ska veta att du är upptagen och att andra ska passa sig och hitta sin lycka någon annanstans för att du är deras. Detta kan vara väldigt irriterande.

Du kan känna att han kväver dig, men så länge det är inom rimliga gränser, är du säker.

Å andra sidan finns det människor som har allvarliga problem. Det finns killar som kommer att börja styra dig eftersom de inte litar på dig.

Kanske är de rädda att du ska lämna dem, så de föreställer sig saker och blåser vissa situationer ur proportion.

Och när du konfronterar dem med det, kommer de att försäkra dig om att de älskar dig och de agerar på det sättet för att de saknar dig.

Var försiktig och låt inte någon ta din frihet eller begränsa dig på något sätt. Om du ser att han gör just det, saknar han inte dig — han har bara ett allvarligt problem.

7. Hans vänner ger dig hintar

kvinna pratar med två män

Ni två var i ett förhållande och du gjorde slut. Lite tid har gått och du har inte hört av honom, men hans vänner och dina vänner ger dig hintar om att han inte är över dig och att han saknar dig.

Han är förmodligen för blyg för att berätta det själv eller så vill han ge dig ditt utrymme.

Detta är definitivt ett äkta tecken på att sakna någon och det betyder att han vill ha dig tillbaka.

Kanske har han insett vilken idiot han har varit och eftersom han inte tvingar dig att prata med honom eller stör dig, kanske du borde tänka över att ge honom en andra chans.

8. Han fylleringer dig

ensam kvinna lutad på fönstret

Jag vet att de flesta av er genast tänker tanken att det enda han vill är att ligga. Men som i de flesta fall har varje historia två sidor, så även den här.

Ja, han kanske skiter fullständigt i dig och är förmodligen bara på humör för någonting, och den bästa lösningen är att gå dit där du har fått det regelbundet.

Så ja, det finns en stor chans att han kanske säger att han saknar dig för att få ligga med dig.

Men det finns också en möjlighet att han vill vara med dig. Det är lika stor chans att han verkligen saknar dig. Kanske hade han inte modet att ringa dig; kanske visste han inte vad han skulle säga till dig.

Du vet att vi alla gör dumma saker när vi blir fulla, men vi är alla också så otroligt modiga i dessa ögonblick.

Kanske var det allt han behövde – en liten knuff för att berätta att han saknar dig och fortfarande älskar dig.

Det finns ett sätt att säkert veta det, men det fungerar tyvärr inte varje gång eftersom vi alla är olika och det finns ingen hundraprocentig mall för mänskligt beteende.

Det är det fina med det. Men om han, efter den vilda natten, ringer eller sms:ar dig morgonen efter och säger att han är ledsen för sitt beteende, så var han förmodligen ärlig och emotionell natten före.

Om han inte kontaktar dig, ville han förmodligen bara ha en sak – sex.

9. Han säger bara att han saknar dig

ledsen man sitter och tänker

Detta är den vackraste saken en man kan säga till dig, och det mest ärliga. Det finns inga dolda motiv bakom dessa tre ord: “Jag saknar dig”.

Han kommer inte gå överstyr med att säga att han saknar dig. Låt oss säga att han kommer att sakna dig normalt och du vet det. Din instinkt kommer vara han är sig själv och att hans avsikter är hederliga.

Och naturligtvis kan inte alla män hålla sitt lugn helt och hållet hela tiden. Även de som har de hårdaste utsidorna ger med sig när kärleken träffar dem.

Slutsatsen är att du kommer veta att han är ärlig. Du kommer kunna se det i hans ögon. Och han kommer absolut att bevisa det för dig.

För när någon saknar dig på riktigt kommer han inte att mata dig med tomma ord, han kommer att visa det för dig. 

9 Tecken På Att Han Saknar Dig (Och Vad Betyder Det Egentligen_)