Skip to Content

6 Saker Män Vill Ha I Ett Förhållande (Skrivet Av En Man)

6 Saker Män Vill Ha I Ett Förhållande (Skrivet Av En Man)

Jag slår vad om att ni alla har tänkt på de behov som din man har i ett förhållande, eller hur? Du tänkte noga på de saker du kan ge honom och på vilket sätt kan du göra honom helt tillfredsställd.

Du behöver inte besvära ditt lilla, söta huvud längre eftersom jag nu ska dela med mig av en lista över de saker som alla vill ha i ett förhållande. Så, om du vill tillfredsställa din man, fortsätt läsa!

1. De vill ha normal och regelbunden kommunikation 

par som sitter på soffan

Det är sant att män inte gillar att prata om sina känslor, men den enda anledningen till det är att vi inte vet hur man ska tala om dem ordentligt.

Det är mer något kvinnor brukar prata om eftersom de har fler bra sätt att säga hur de känner utan att se desperata ut. Men för oss är det inte så. När vi har vårt hjärta blottat kan vi se hur sårbara vi är.

Det bästa sättet att prata med en man är att vara ärlig och direkt. Om du frågar honom något, håll det kort och förklara för honom varför du frågar det.

På så sätt blir han inte förvirrad och du får ett ärligt svar.

2. De vill inte förändra sig

man går i en skog

Om de ska förändras kommer det att bero på att de ville göra det och inte för att du ville det. Så enkelt är det. Sätt dig själv i hans situation och föreställ dig om din partner ville förändra dig.

Vad skulle du tänka om det?

Förmodligen att han inte älskar dig som du är och att han vill att du ska vara någon helt annan. Nu vet du hur killar känner när du försöker förändra dem.

Så, vad du än gör, försök inte ändra hans livsstil eller hans vanor för att även om dessa saker är ofullkomliga, gör de honom så perfekt för dig.

3. De vill ha utrymme 

män som går genom gatan

Detta är en av de mest heliga sakerna för alla män.

De vill att du respekterar deras privata tid och deras utrymme extremt mycket, så om du tror att du kan komma in i hans liv och vända upp och ner på hans värld, så har du grundligt fel.

Det är sant att de gillar alla de söta saker som finns i början på ett förhållande men när ni väl utvecklar något stabilt, vill de också spendera lite tid ensamma eller med sina vänner.

Men var inte för hård mot dem eftersom att ha sin egen tid och sitt eget utrymme är saker som varje enskild människa förtjänar.

4. De vill inte känna sig skyldiga när de ägnar sig åt sina hobbyer

man springer i naturen

Alla män har en särskild hobby som tillfredsställer honom och det hjälper honom att skaka av sig stressen.

Om du försöker ta bort det från honom, blir han väldigt arg eftersom han redan utövade sin hobby innan du var en del av hans liv.

Vad han än gör är det en viktig aspekt av hans liv och det finns en giltig anledning att göra det hela livet.

5. De vill ta saker långsamt

ung kille som vilar i naturen

Det värsta möjliga scenariot skulle vara om en kvinna han precis börjat träffa säger att hon vill gifta sig med honom och ha barn med honom.

VA? Du måste ställa dig på bromsen och ta livet lättare om du vill stanna hos din man.

Om du fortsätter att berätta för honom att du vill flytta in eller gifta dig med honom, kommer han att springa så långt han kan från dig.

Och det är inte hans fel för att han inte känner dig tillräckligt för att binda sig för livet.

6. De vill att du ska veta att ett förhållande är ömsesidigt

par som omfamnar i sängen

För dem är detta en av de viktigaste sakerna i ett förhållande. De vill att du ska veta att precis som de gör en insats för att ni ska fungera ihop, behöver du också göra något åt ​​det.

De vill känna att du är investerad i dem och att du vill utveckla en stabil och hälsosam relation med dem. Om du visar dem att du älskar dem, gör även de det omöjliga och visar det för dig också.

6 Saker Män Vill Ha I Ett Förhållande (Skrivet Av En Man)