Skip to Content

Det Här Är Hur En Tjej Som Verkligen Älskar Dig Kommer Behandla Dig

Det Här Är Hur En Tjej Som Verkligen Älskar Dig Kommer Behandla Dig

I ditt liv kommer det finnas gott om tjejer. Och de flesta av dessa tjejer kommer att ha känslor för dig och de kommer att visa dig olika typer av känslor.

Några av dem kommer att se dig som ingenting annat än en vän, vissa kommer bara att vara sexuellt eller fysiskt attraherade av dig, några av dem kommer bli kär i dig och vissa kommer älska dig.

Men av alla dessa tjejer kommer en att stå ut och bara en blir speciell. Endast en tjej kommer att vara unik och annorlunda.

Jag säger inte att du kommer känna igen den här tjejen direkt första gången du ser henne, för det kanske inte händer.

Jag kommer inte säga att du kommer känna att du har känt henne hela ditt liv och jag kommer inte säga att du kommer känna att hon är din själsfrände.

Eftersom det kanske eller kanske inte händer.

Det är möjligt att denna tjej är densamma som alla andra mot dig i början och det är möjligt att du inte ser något speciellt hos henne först.

foto av kvinna lutad på mans skuldra

Men även om det händer, så kommer du så småningom att se den här tjejens värde och du ser hennes unika karaktär.
Nej, du kommer inte se att hon skiljer sig från andra på grund av hennes utseende eller sinne.

Du ser hur speciell den här tjejen är på hur hon behandlar dig och du ser det på sättet hon älskar dig.

Eftersom denna tjej verkligen behandlar dig speciellt.

Det betyder inte att hon kommer vara undergiven dig och det betyder definitivt inte att hon kommer att nicka med till allt du säger.

Det betyder inte att hon blint stödjer varje beslut du tar och att hon kommer att följa dig genom livet som om hon inte har en egen hjärna.

Det betyder inte att den här tjejen kommer stå ut med att du är otrogen mot henne och vara respektlös mot henne, för det kommer hon definitivt inte göra.

Det betyder inte att hon kommer tillåta dig att manipulera henne eller misshandla henne på något sätt.

man och kvinna som står bredvid ledstången nära träden

Det betyder inte att den här tjejen kommer tro att du är perfekt och att hon inte kommer se dina brister.

Och det är precis vad som kommer att göra henne annorlunda från alla andra. Eftersom hon kommer se dina brister och hon kommer inte att älska dig, trots dina brister, men på grund av dem.

Hon kommer att vara annorlunda eftersom hon kommer att se ditt riktiga du och hon kommer att älska ditt riktiga du.

Och nej – den här tjejen kommer aldrig försöka förändra dig eftersom hon alltid kommer respektera din personlighet. Men på något sätt kommer hon att bli den enda som kommer lyckas förändra dig.

Denna tjej blir vinden under dina vingar. Hon kommer att inspirera dig till att bli en bättre man, inte för henne, utan för dig själv.

Du kommer vilja vara värd hennes kärlek och respekt och det är så du kommer ändra allt du borde förändra på egen hand, utan att hon någonsin pressar dig till att göra någonting.

Och ja, hon kommer kritisera dig och dina beslut. Men hon kommer bara att göra det ansikte mot ansikte.

man och kvinna som kysser mellan vattenmassan

Hon kommer försvara dig mot alla och allt, utan rädsla. Och hon kommer se till att alla vet hur stolt hon är över att ha dig.

Men den här tjejen kommer aldrig att lämna din sida. Hon kommer vara med dig på gott och ont.

Och hon kommer alltid älska dig lika mycket eftersom hennes kärlek till dig kommer att vara ovillkorlig.

Och det bästa är att den här tjejen aldrig kommer att be om någonting i gengäld. Hon behöver inte din tacksamhet och hon behöver inte att du ger henne gentjänster.

Hon vill inte att du köper dyra gåvor eller tar ut henne på fina middagar.

Hon vill bara ha din kärlek, respekt och ansträngning. Hon vill bara se att du uppskattar allt hon har gjort för dig och att du är redo att anstränga dig i detta förhållande.

Hon vill bara veta att hon är viktig för dig och att du inte bryter hennes förtroende, att du inte kommer svika henne och förstöra allt ni två har byggt upp.

Så i grund och botten är det enda du behöver göra att inte att vara dum nog att låta den här tjejen gå, för lita på mig, du kommer inte hitta någon som henne någonsin igen. 

Det här är hur en tjej som verkligen älskar dig kommer behandla dig