Skip to Content

6 Överraskande Saker Som Får En Man Att Förlora Respekten För Dig

6 Överraskande Saker Som Får En Man Att Förlora Respekten För Dig

Om du tror att en man bara förlorar respekten för dig ifall du ligger med honom för tidigt så har du fel.

Det finns vissa saker som är mycket viktigare som du kanske vill uppmärksamma. Tänk på hur du beter dig framför honom och vad du ger honom för signaler.

Om dina handlingar visar att du är för tillgänglig, för givande eller inte har ett eget liv så kommer han att förlora respekten för dig och du kommer inte förstå varför han helt plötsligt tagit avstånd.

Och om han förlorar respekten för dig, då kommer han även förlora attraktionen till dig.

Om du vill undvika detta så bör du se till att inte göra dessa 6 saker, från och med nu.

1. Du håller med om allt han säger

kvinna och man som går i skogen medan de håller händer

Det är väldigt svårt att hitta en person som tänker på samma sätt som en själv till den nivån att vi bara nickar hela tiden, utan att ens lyssna.

Det är praktiskt taget omöjligt att hålla med om allt han säger om du har dina egna åsikter.

Och om du aldrig avbryter honom eller inte säger att du inte håller med, så kommer han att se dig som en person som inte har egna åsikter och därmed förlora respekten för dig.

Var inte rädd för att säga vad du tycker och säg emot honom och det behövs.

Det indikerar att du har dina egna åsikter och att du inte bryr dig ifall han inte håller med. Det betyder att du är självsäker och inte bara nickar till allt han säger.

2. Du är för tillgänglig

kvinna i svarta nattar som ligger på vit madrass

När jag säger att du är för tillgänglig så menar jag att du ständigt väntar på hans samtal eller meddelanden och du svarar alltid samma sekund du hör telefonen plinga till.

Om du gör detta så kommer han tro att du inte har något liv och att du bara sitter bredvid din telefon och väntar på att han ska höra av sig.

Om han bjuder ut dig och du svarar honom direkt och säger att du ser fram emot det och längtar till att få se honom så är du återigen för tillgänglig.

Även om du alltid är tillgänglig när han bjuder ut dig så behöver du inte svara två sekunder efter att du fått förfrågan.

Låtsas som att du måste se efter i kalendern eller låt honom bara vänta ett tag så att han tror att du funderar på ifall du bör gå ut med honom eller inte.

På så sätt skapar du en sorts mystik och han kommer respektera dig för att du har andra prioriteringar.

3. Du har inga gränser

baksida av kvinna som står på banan som håller ryggsäck

Om han säger någonting som stör dig eller om han sårar dina känslor och du inte säger till så kommer han tycka att du är alldeles för tolerant och han kommer veta att han kan göra vad han vill med dig.

Och då förlorar han respekten för dig.

Sätt tydliga gränser och håll dig till dom. Tolerera inte skit bara för att du gillar honom och vill vara så bra som möjligt för honom.

4. Du är för snäll hela tiden

kvinna som bär vit skjorta

Det finns inte en enda människa som oavsett situation kan vara snäll hela tiden. Det ligger i vår natur att bli upprörda ibland.

Och om du är snäll hela tiden för att du tror att han förväntar sig det av dig eller tror att han kommer lämna dig om du inte är det så har du fel.

Att vara för snäll hela tiden kommer få honom att ifrågasätta din personlighet.

Han kommer förstå att du bara försöker få honom att gilla dig, och genom det kommer han att förlora både respekten och attraktionen.

5. Han är din enda prioritet

lyckligt resande par med bagage i staden

Om du alltid finns där för honom och ständigt anstränger dig för att överraska honom och visa din kärlek så kommer han veta att han är din enda prioritet och förlora respekten för dig.

Du kan inte ägna 100% av din tid åt en enda sak, det är inte hälsosamt.

Du måste hitta ett sätt att balansera ditt kärleksliv och dina nära och kära.

Du bör aldrig välja sida för då avvisar du de andra som också förtjänar att bli behandlade rätt.

6. Du ignorerar honom

kvinna vänd bakåt

Om du ständigt har ett passivt aggressivt beteende så kommer han att bli avtänd och förlora respekten för dig.

Om någonting gör dig arg och det enda du gör är att ignorera honom ett tag och sedan låtsas som att ingenting har hänt så kommer han förstå att någonting stör dig men att du inte vill dela med dig av det.

Detta beteende kommer störa honom och han kommer se dig som svag för att du inte har styrkan att säga vad problemet är.

Att vara tyst och ignorera någon tar kål på både attraktionen och respekten, och det är någonting du bör undvika till varje pris.

6 Överraskande saker som får en man att förlora respekten för dig