Skip to Content

Kom Ihåg: Du Drillar Män I Hur De Ska Behandla Dig

Kom Ihåg: Du Drillar Män I Hur De Ska Behandla Dig

Så länge du kan minnas har du haft dåliga förhållanden, minst sagt.

I själva verket finns det ett återkommande mönster i dina kärleksrelationer så man kan även säga att historien har en förmåga att upprepa sig när det gäller dig.

Till en början ser killarna du väljer inte ut att vara idioter. Du söker inte heller inte players.

Istället verkar de flesta av dina pojkvänner vara snälla till en början. När de uppvaktar dig lovar de mycket och du anser dig vara lycklig som funnit dem.

Men, med tiden som ert förhållande utvecklas, börjar saker och ting att förändras. Dessa snälla killar förvandlas till monster.

Det värsta är att de beter sig avskyvärt när du visar din sårbarhet. Ju mer du älskar dem desto större idioter blir de.

Så, var är problemet? Nå, du har troligtvis börjat från fel håll. Du ser, var och en av dessa män lyckades trollbinda dig med en gång så att du glömde att sätta några grundläggande regler.

ledsen kvinna som tittar ner

I själva verket verkar det som att du helt och hållet glömde dina gränser när du blev kär. Jag förstår ditt synsätt.

Du anser att kompromiss betyder allt och du vill inte begära för mycket av mannen du älskar. När allt kommer omkring, om kärleken är äkta, finns det absolut inget behov av att leka lekar.

Du har inga problem att visa dina känslor för din partner och du kräver inte det omöjliga av honom.

Men, oturligt nog för dig, så uppfattar de flesta män detta beteende som en chans att såra dig. De börjar ta dig för givet och de slutar engagera sig i ert förhållande.

Missförstå mig inte: Jag råder dig inte att spela svårfångad. Jag säger inte att du helt plötsligt ska bli bitchig för att fånga din pojkväns uppmärksamhet.

Men, sänk inte heller dina standarder för honom. Nöj dig inte med något oacceptabelt bara för att du älskar honom. Kom ihåg en sak: du drillar män till hur de ska behandla dig.

Varje gång du prioriterar din mans behov före dina egna, utan att förvänta dig att han ska återgälda det när du behöver det, visar du honom att du inte har någonting emot det.

vacker kvinna med gröna ögon

På ett indirekt vis berättar du att han är viktigare än du är och att du är helt okej att ditt välmående kommer sist.

Varje gång han förolämpar dig och du håller tyst, berättar du att inte har någonting emot hans beteende. Du visar honom att du verkligen tror på honom och att du inte är tillräckligt god nog.

Varje gång han ställer in planer utan att du har någonting att säga till om, visar du honom att din tid inte är dyrbar.

Du visar verkligen att du kan pausa ditt liv och vänta på att han visa sig tillräckligt hygglig för att träffa dig.

Varje gång du för andra eller tredje gången sms-ar honom utan att han svarat på ditt meddelande på flera timmar utan någon giltig anledning, visar du att han har din odelade uppmärksamhet, oavsett vad.

Du visar honom att han inte behöver lyfta ett finger för att vinna och att han inte behöver kämpa för din kärlek. Indirekt säger du att du inte kommer att gå din väg, trots hans beteende.

Varje gång du kommer på honom med att flirta med andra tjejer, men du väljer att vara kvar, visar du honom att du inte har något problem med att dela honom med någon annan.

vacker brunett kvinna sitter i soffan

Du visar att du skulle acceptera hans otrohet.

Listan kan fortsätta i det oändliga, men jag är säker på att du ser åt vilket håll det går. Det är upp till dig hur du vill ha ditt förhållande och din partner kommer att följa ditt exempel.

Varje gång du accepterar den här mannens respektlöshet, visar du honom att du inte respekterar dig själv.

Varje gång du nöjer dig med smulor av hans kärlek och uppmärksamhet, visar du honom att inte ens du tror att du förtjänar någonting mer.

Varje gång du klagar på att han inte behandlar dig rätt, men egentligen inte gör någonting åt det, så uppmuntrar du hans beteende.

Varje gång du ger honom en andra chans för någonting han inte borde ha gjort, visar du honom att du kan förlåta i all oändlighet.

Varje gång du tolererar din pojkväns dåliga beteende, ger du honom grönt ljus att fortsätta med det han gör. Du visar att allt han gör är fullt acceptabelt och att du inte har några problem med hans beteende.

Kom ihåg: Du drillar män i hur de ska behandla dig