Skip to Content

12 Små Tecken På Att Han Faller Hårt För Dig (Och Om Det Kommer Hålla I Sig)

12 Små Tecken På Att Han Faller Hårt För Dig (Och Om Det Kommer Hålla I Sig)

Är det ens möjligt att se alla tecken på att han faller hårt för dig?

Även om det är allmänt känt att inte alla män är känslomässiga varelser och att de normalt inte släpper ut sina känslor i det öppna, är det faktiskt inte helt omöjligt att veta vad de faktiskt tänker.

Det är sant, de är inte så hemlighetsfulla som du tror. Det är deras kroppsspråk och hur de beter sig som du ser det på.

Om du tittar på dem närmare och uppmärksammar hur de beter sig, kommer du inte ha några problem med att läsa av tecknen som visar att han faller hårt för dig.

När en kille gillar dig kan den sluta på ett av två sätt: han kan vara blyg och försöka gömma det men hans nerver och det faktum att han förlorar sig i din närvaro kommer avslöja honom genast; eller han behöver inte vara blyg men av någon anledning gillar han dig men döljer det.

Om så är fallet skickar han alla sorters signaler för att göra dig medveten om att han gillar dig och om du nappar på hans bete, kommer han satsa. Han behöver bara vara säker på att du gillar honom tillbaka.

Men grunden är att när en kille faller för dig, kommer du definitivt att veta det, men bara om du uppmärksammar hur han uppför sig.

Å andra sidan, om du fortfarande inte är säker på vad hans känslor för dig är, läs dessa små men ändå självklara tecken på att han verkligen gillar dig.

Tecken på att han faller hårt för dig.

1. Han gör vad han säger att han kommer att göra

man som står på klippan

Förutom förtroende är relationer också byggda på avtal.

Om din kille säger en sak och gör en annan, är det något som är fel med det; han är oärlig. Först kan du kontrollera detta genom att ge honom enkla uppgifter, som att träffa dig i tid.

Om han säger att han kommer träffa dig framför en restaurang prick 18:00 och han inte gör det, då kan detta bli ett stort problem på lång sikt.

Om han planerar att göra saker med dig och håller sina löften, så är det här en man som verkligen bryr sig om dig och ert förhållande.

Det här är en kille som tar ert förhållande seriöst och vill bygga en framtid med dig.

2. Han kommer köpa presenter till dig och skämma bort dig

brun presentask

Okej, det behöver inte vara så här och det är fel att förvänta sig att någon ska agera så här.

Men om han verkligen köper presenter och överraskar dig bara för att han vill, så kan du vara säker på att hans känslor för dig är äkta.

Allt han vill på denna punkt är att göra dig lycklig och le. Den största belöningen han kan få är att se dig spricka upp i ett leende.

Om han verkligen är galet, djupt kär i dig, kommer han att skämma bort dig och se till att ingenting någonsin saknas i ditt liv.

Du är hans tjej och hans livs uppdrag är att se till att du är den lyckligaste kvinnan som lever. Är det inte så perfekt?

3. Han stirrar på dig längre än vanligt

man i svart jacka stirrar

Det är inte detsamma som när han bara spanar in dig. Det här är mycket mer än så. Du vet det ögonblicket när du gör något, men du vet också att han är nära dig, du kan känna ögonen på dig?

Så även om du fortfarande koncentrerar dig på det du gör, tittar du bara snabbt, för du är helt säker på att han stirrar på dig. Och då fångar du honom!

Du fångar honom med att stirra på dig men han tittar inte bort. I stället spricker han upp i ett leende och stirrar på dig ännu längre.

Han försöker säga med ögonen att han faller för dig hårt men kan inte säga det högt, inte än.

4. Du kan känna det när han berör dig

par hålla händerna medan du sitter

Hans beröring är inte en vanlig beröring. Hans beröring är den typ av beröring som gör att hela din kropp skakar och dina knän viks.

Hans beröring är speciell eftersom det är en känsla av starka känslor för dig. Det är så som han kramar dig när han kommer hem från jobbet.

Det är så som han kysser dig på morgonen innan larmet går av för en andra gång. Han rör inte bara dig. Han älskar dig med varje rörelse han gör.

5. Han kommer prata om dig hela tiden

foto av mannen som har en konversation

Du ser att han är så stolt över att ha dig som sin flickvän. Han kommer inte kunna sluta prata om dig. I varje konversation han har med sina vänner, kommer han nämna dig.

Antingen kommer det att bli tillfälligt, eller så kommer han berätta en anekdot om dig för dem, som är nära relaterad till ämnet de pratar om.

Vissa tror att detta är för mycket och att dessa män är klängiga, men när man tittar närmre på det, är det så sött. Visst är det?

Vem skulle inte vilja ha en kille vid sin sida som inte kan sluta prata om dig, som älskar dig så mycket och är stolt över varje liten sak du gör?

6. Han kommer lyssna på dig

man och kvinna som går på vintern

Han kommer inte bara vara där fysisk när du pratar, han är inte den typ av kille som kommer tänka på något helt annat medan du pratar.

Att han är kär i dig kommer få honom att uppmärksamma varenda ord som du säger. Han ser rakt in i dina ögon och absorberar allt du säger.

Inte bara det utan han kommer även ihåg vad du berättade för honom.

Om du säger till honom att du vill gå till en italiensk restaurang men det är omöjligt att boka bord där, vänta bara och se eftersom några dagar senare tar din älskling med dig ut för att äta middag på en italiensk restaurang.

7. Han skapar framtidsplaner med dig

man i grön blazer sitter på grön soffa

Han kommer dedikera sig till dig och skapa planer med dig. Engagemang är den sista delen av pusslet i ett förhållande.

När du får din kille att dedikera sig till dig, kan du vara säker på att er kärlek kommer vara för evigt.

Först börjar du med små saker, som att få honom att uppfylla sina löften och göra små planer för framtiden, som vart ni ska äta middag, och senare blir middagen en konsert och en konsert blir en liten resa till landet och så vidare.

8. Han märker saker om dig som andra inte gör

kvinna i receptionen på ett hotell

Detta är det enklaste sättet att veta om en kille gillar dig och det bästa tecknet på att han faller hårt för dig. Han märker saker om dig som andra människor misslyckas med att se.

Det kan vara söta saker men det kan också vara dina brister.

Det spelar ingen roll för honom. För honom, vad du gör annorlunda och vad du än gör som gör dig unik, älskar han.

9. Han spenderar all sin fritid med dig

man och kvinna som går på vägen

Han kan aldrig bli trött på dig. Han vill spendera all sin fritid med dig men samtidigt vill han inte att du blir trött på honom, så när du behöver utrymme kommer han gärna ge dig det.

Du behöver inte göra speciella planer för att “locka” honom till dig. Du behöver inte nämna sex eller romantik.

Han kommer vara där även om ni bara ligger på soffan och har en filmkväll med en skål popcorn och ingenting mer.

10. Han kommer överleva en chick flick

lyckliga par som rostar

Trots att han säkert kommer bli dödligt uttråkad. Men om du vill se den, tar han det och uthärdar det bara för att han är kär i dig.

Och medan han håller på, kommer han låtsas som att han har den bästa tiden någonsin. Han kommer inte låta dig se att han är uttråkad för att han vet att det kommer förstöra din kväll.

En man som älskar dig djupt kommer vända ut och in på sig själv för dig.

Han kommer göra saker som inte intresserar honom bara för att det kommer göra dig glad och han kommer aldrig be dig att ge tillbaka.

Men hur kan du inte när du vet vad han gör för dig dagligen och hur många chick flicks han har sett bara för att göra dig glad?

11. Han märker inte andra tjejer

man och kvinna sitter nära sjön

Hans ögon är bara fixerade på dig. Han behöver inte gå in på Instagram för att leta efter heta tjejer att följa.

Han behöver inte söka efter slumpmässiga tjejer på Facebook eller i verkliga livet bara för att ha dem som reserver.

Han har dig och det är mer än tillräckligt för honom. Att se dig och röra dig varje dag är allt han behöver.

12. Han berättar att han älskar dig

man och kvinna på stranden under solnedgången

Det är slutfasen, den fas som är lättast att känna igen men det svåraste att säga högt.

Visst, vissa killar använder det här när de vill ha en tjej i säng, de använder det när de inte menar det bara för att få vad de vill ha.

Men om han gör allt från den här listan, eller de flesta av dem, och han säger att han älskar dig, behöver du inte oroa dig för du har landat ett jackpot-förhållande.

12 Små Tecken På Att Han Faller Hårt För Dig (Och Om Det Kommer Hålla I Sig)