Skip to Content

12 Sätt Att Ta Reda På Ifall Du Ligger Med Din Själsfrände

12 Sätt Att Ta Reda På Ifall Du Ligger Med Din Själsfrände

1. Kärleken är närvarande innan, efter och under sex

parets fötter i sängen

Deras kärlek för dig förändras inte, den är alltid stabil, oavsett om ni har sex eller inte. Under akten känner du dig älskad och att ni är ännu närmare varandra.

Ibland kan ni även kalla det att älska. Även ifall det låter lite töntigt så är det den rätta termen för vad du upplever.

2. Att vara naken är inte pinsamt

man kysser kvinna i pannan

Ni är så bekväma med varandra att ni inte har någonting emot att ligga i sängen eller gå omkring nakna hemma. De gör dig inte generad och du vet att de älskar din kropp precis som den är.

Dessutom finns det en hel del fördelar med att sova naken, så du kan alltid skoja om att du gör det för hälsans skull.

3. Blanda sött och starkt

man och kvinna i skogen som ligger på gräset

När det kommer till att välja mellan sött och starkt så väljer du båda. Det beror på ditt humör och känslan ni får av varandra under förspelet.

Många människor tror att man bara kan uttrycka kärlek genom att ta det lugnt, vara försiktig och stirra djupt in i varandras ögon. Men det är inte alltid fallet.

Det är inte fel att öka intensiteten och utforska bortom det. Att utforska era sexuella önskemål får er att längta efter varandra ännu mer.

4. Mys efter sex

par som står på gräset och kysser

Att mysa är det bästa som finns. När det kommer till din själsfrände så missar han aldrig myset efter sex.

Det kan dröja länge eller bara ett par minuter, men det är oviktigt. Det viktiga är att det känns underbart.

Att mysa efter sex är viktigare än själva sexakten. Det skapar ett starkare band. Det får våra parter att känna sig trygga och att säga ”jag älskar dig” utan att ens uttala ett ord.

5. Tänker på dom medan du onanerar

par kramar

Tidigare dök du alltid in i en fantasivärld. Nu är verkligheten bättre och allt du kan tänka på är din partner. Bara tanken av deras kyssar gör dig kåt.

Alla de intima stunder ni delat, alla kurvor och kanter på deras nakna kropp, alla grepp och kyssar är tillräckligt för att få dig att komma.

6. Det händer spontant

man kramar kvinna som ler

Du behöver inte planera eller tvinga fram någonting. Sex bara händer. Oftast behöver du varken säga eller fråga efter någonting. Ni styrs av era känslor.

Ni börjar kramas, kyssas och reta varandra, ibland räcker det med att bara se varandra i ögonen, och innan du ens vet order av så skriker du av njutning.

7. Du skippar nästan aldrig förspelet

man kysser kvinna

Precis som mys är obligatoriskt efter sex, så är förspel innan sex. Det är en väsentlig del. Det ökar nivån av upphetsning och gör sexet ännu bättre.

Kyssar, beröring och att gå ned på varandra är sätt som försäkrar att ni båda njuter av akten.

8. Du är öppen om vad du tänder på och inte

par krama och ler i naturen

Kommunikation är nyckeln till ett lyckat förhållande, och det gäller även den sexuella relationen. Finns det något du ogillar så har du inga problem med att säga det.

Finns det något du gillar så gör du det tydligt för den andra parten. Du föreslår även nya ställningar och nya platser att ha sex på utan att vara rädd för att bli missförstådd.

Du vet att dom förstår dig.

9. Du skrattar dig genom pinsamma situationer

man i svart tröja kyssande kvinna utomhus

Pinsamma och obekväma situationer sker förr eller senare. Vi är trots allt mänskliga, och vad som än händer så finns det ingen anledning till att skämmas.

Åtminstone inte länge. Ni kommer att skratta tillsammans åt hur klumpiga ni är, alla konstiga ljud ni gör och annat pinsamt som kan hända. Det är egentligen inte en så stor grej.

10. Kemin har inte försvunnit med tiden

man och kvinna som ligger

Ni har varit tillsammans under en längre period, men kemin finns fortfarande kvar. Ni vill fortfarande hoppa på varandra väldigt ofta. Tiden har inte påverkat hur ni suktar efter varandra.

Ni ser varandra fortfarande som väldigt attraktiva, och ni hittar hela tiden något nytt att falla för. Sexet blir bara bättre med tiden och bandet mellan er blir allt starkare.

11. Att inte vilja ha sex är inte ett problem

par som kysser under grå himmel

Ni kan spendera era dagar och kvällar genom att prata, mysa, se på film, gå ut och annat än att bara ha sex. Om någon av er inte är på humör för att ha sex så är det ingenting att oroa sig för.

Det finns ingen anledning till att tvinga fram saker. Sex är viktigt, men det definierar inte ert förhållande. Det spelar ingen roll om ni hoppar över det ett par gånger.

Ni vet att ni kommer komma tillbaka till det så fort ni båda känner för det.

12. Tanken av att du bara kommer att ha sex med en och samma person för resten av ditt liv skrämmer inte dig

man och kvinna kyssas

Du vet att du vill ha en person och ingen annan, och den känner precis samma sak om dig. Det skrämmer inte dig. Det känns bara rädd.

Du vet att det är något äkta och att du aldrig kan uppleva det med någon annan.

12 Sätt Att Ta Reda På Ifall Du Ligger Med Din Själsfrände