Skip to Content

10 Anledningar Till Varför Tjejen Utan Filter Är Den Bästa Flickvännen Du Kan Ha

10 Anledningar Till Varför Tjejen Utan Filter Är Den Bästa Flickvännen Du Kan Ha

Vet du vad? Tjejer utan filter är ett riktigt kap.

Hon bryr sig inte bara om andra utan försöker också vara den bästa versionen av sig själv och på så sätt hjälpa dom som behöver henne.

I en värld som denna finns det alldeles för få sådana tjejer, därför ska varje man som har en sådan tjej bredvid sig skatta sig lycklig.

Här kommer 10 orsaker till varför du ska bör hålla fast vid en sådan tjej, hon är definitivt något att ha.

1. Hon är en född ledare

glad brunettkvinna i solglasögon och höstkläder

Denna tjej är inte rädd för att leda. Hon kommer inte låta dig fatta alla stora beslut och om ni har problem med att komma på en plan så kommer hon mer än gärna fram med förslag på vad ni kan göra.

Hon är alltid aktiv och vill att alla ska ha det så bra som möjligt. Bra va?

2. Hon vet vad hon vill ha

flicka i solglasögon skrattar på stadsmiljö under solig dag

Bara för att hon är snäll så betyder det inte att hon är korkad. Hon vet hur man skapar en balans mellan att hjälpa andra men att inte låta dom utnyttja henne.

Hon kommer aldrig att följa strömmen och om hon vill ha dig i sitt liv så kommer hon göra allt för att det ska bli så. Och ja, hon kommer att visa upp dig framför sina vänner för att hon är stolt över sitt beslut, vilket i detta fall är du!

3. Hon är lojal ända in till benmärgen 

vacker flicka närbild

Engångsligg – omöjligt. Hon är inte en tjej som dras till fysiska nöjen med andra män om hon är i ett förhållande. Hon vet hur ett krossat hjärta känns och vill inte göra en annan människa så illa.

Om hon gillar dig så kommer hon att visa det, du behöver inte tvivla på ifall hon är med någon annan samtidigt. Det faller sig inte henne i smaken.

4. Hon kommer inte att ändra på sig för någon annan 

Attraktiv kvinna i stråhatt

En sådan tjej vet att hon måste skärpa sig och införa principer i sitt liv. Att ändra på sig för någon annan är ingenting hon vill.

Om hon ändrar på sig så beror det på att hon är redo för det och inte för att behaga en fuckboy som kommer förstöra henne och lämna henne gråtandes.

Hon har lärt sig denna läxa den svåra vägen och det kan ingen ta ifrån henne.

5. Hon är passionerad

Den härliga sinnliga kvinnan i jeanskläder står vid grungeväggen

Vad annars kan du förvänta dig av en tjej som inte har något filter? Hon kommer vara passionerad i allt hon gör för att hon gör det helhjärtat.

Hon mår som allra bäst när hon gör andra glada genom ett snällt ord eller en påminnelse om hur fantastiska de är. Det är en känsla som inga pengar i världen kan köpa och därför har hon valt den vägen.

6. Hon är alltid redo för action 

glad ung kvinna som går på en bilresa lutande ut genom fönstret

Vill du åka på resa? Räkna med henne! Vill du bestiga Mount Everest? Inga problem! En tjej utan filter kan verkligen vara ditt bästa stöd i alla dina galna beslut.

Hon känner sig levande när hon är i rörelse och det vill hon ha kvar i sitt liv. Och tro det eller ej, på grund av detta så finner många killar henne attraktiv.

7. Hon spelar inga spel

Le kvinnan i höst parkerar

Hon förstår inte människor som spelar spel för att få det dom vill ha. Om hon inte gillar något så kommer hon att säga det, och hon förväntar sig att du gör detsamma.

Du behöver inte låtsas vara någon du inte är framför henne – hon vill bara att du är dig själv.

8. Hon är känslig

ganska glad kvinna

Alla snälla tjejer tenderar att vara känsliga och det är ett karaktärsdrag som ibland tillför mer smärta än glädje.

Hon har förmågan att se på världen med andra ögon och även ifall vissa inte kan se att något är fel så är hon den första som märker det.

Hon kommer alltid att hålla sig till bra och ärliga människor och stå på deras sida när de blir påhoppade. Hon tror att det är det enda rätta och hon beter sig efter det.

9. Hon kommer aldrig att svika dig

vacker lycklig medelålders kvinna som ler

Hon är ärlig ända in till benmärgen, så om hon inte gillar någonting med dig så kommer hon att vara öppen med det. Hon tycker inte om att dölja sina känslor och bara försöka ännu en gång.

Om du sårar henne så kommer hon prata öppet om det och ge dig en andra chans. Hon är inte den typen av tjej som sviker dig när du behöver henne som mest. Istället är hon din klippa och din säkra hamn.

10. Hon kommer alltid att finnas där för dig 

Ung kvinna i parkera med blommor

Oavsett om du gråter eller är glad så kommer hon finnas där för att stötta dig. Hon vet att du behöver hennes stöd så hon kommer att göra sitt bästa för att du ska känna dig speciell.

Kom ihåg att hennes kärlek är stark, så du behöver inte tveka på att öppna upp dig för henne. Tro mig, du har hittat den rätta personen för det.

10 Anledningar Till Varför Tjejen Utan Filter Är Den Bästa Flickvännen Du Kan Ha