Skip to Content

Varför Tycker Inte Killar Om Mig? 13 Anledningar Till Att Du Av Misstag Driver Dem Bort

Varför Tycker Inte Killar Om Mig? 13 Anledningar Till Att Du Av Misstag Driver Dem Bort

Varför tycker inte killar om mig? Det verkar som att vackra tjejer, som min bästa vän, får all uppmärksamhet och jag bara sitter här och väntar på min första dejt, som aldrig kommer. Vad gör jag för fel?

Först och främst så är inte utseendet allt. Även om jag är säker på att du är en vacker kvinna, så finns det många egenskaper som du måste ta hänsyn till när det gäller att få killar.

Det kan vara särskilt svårt för unga tjejer som fortfarande går på gymnasiet och är osäkra på vilken typ av kille de faktiskt behöver. Men låt mig berätta något. Om jag kunde gå tillbaka i tiden och ändra någonting, skulle det definitivt vara det tryck som jag skapade åt mig själv för att jag ville se ut som en supermodell.

Jag var så säker på att om jag var trevlig så skulle det inte ta mig någonstans, så jag gjorde allt i min makt för att vara den typ av tjej jag trodde killar ville ha. Killen, hade jag fel?

Dessa saker kommer med åldern, men du borde veta att nyckeln till att få rätt kille inte bara handlar om att se bra ut. Och genom att fokusera på alla saker du gör rätt, förstör du dina chanser att hitta honom.

Att försöka vara någon du inte är och bekymra dig över små saker är störande. Men oroa dig inte, jag ska hjälpa dig så att du aldrig mer behöver undra vad som är fel med dig.

Nedan avslöjar jag 13 saker som killar (i hemlighet) inte kan stå ut med tjejer och hur du snabbt kan vända det hela.

Varför tycker inte killar om mig? Det här är de mest sannolika orsakerna

1. För att du inte tycker att du är tillräckligt bra (och visar det)

vacker tankeväckande kvinna som står nära blommavägg

Här är de bästa dejtingråden du kommer att höra idag. Om du själv inte anser dig vara tillräckligt bra, så kommer inte de heller att höra det. Kom ihåg det.

Allt börjar med din egen uppfattning om dig själv. Killar fångar upp dessa saker. Om du ständigt ifrågasätter varje rörelse och ber om ursäkt varannan minut, börjar det tillslut bli utmattande.

Inte konstigt att du därför ofta frågar dig själv: Varför vill inte killar träffa mig? Det är för att du får dig själv att verka oattraktiv. Ju tidigare du börjar skapa en mer positiv bild av sig själv i huvudet, desto bättre blir ditt kärleksliv.

2. Du gillar att tänka på honom, inte själva honom

kvinna som sitter ensam utomhus

Du faller för tinder-versionen, den typ av kille som bara finns i filmer, så när du väl träffar dem i verkliga livet, går du iväg. Det är inte så häftigt.

Hur skulle du känna dig om en kille sprang iväg när han insåg att du inte var den perfekta Barbien, han skapade i sitt huvud? Det skulle kännas hemskt

Du kommer aldrig hitta rätt kille så länge du håller fast vid denna tanke om en perfekt kille, som inte finns.

Alla har brister. Du, jag, killen bredvid, även Brad Pitt gör (förmodligen) fel. Men det gör inte en person mindre värd. Det gör dem bara mänskliga.

3. Du tappar intresset så fort en kille börjar ta hand om dig

Ung härlig kvinna med mobiltelefonen uttråkad från samtal

Du brukar oftast tänka på en kille i flera veckor innan du gör någonting. Du börjar föreställa dig dessa perfekta scenarier i ditt huvud, av er två tillsammans och det känns som en dröm.

Du hoppas i hemlighet att han märker dig och tar det första steget. Ibland händer det och ibland inte. Men när det gör det och du faktiskt får din chans förlorar du intresset.

Plötsligt, när han inte längre är den förbjudna personen som du i hemlighet fantiserar om, är han inte lika spännande längre.

Livet är en fantasi. Det är väldigt verkligt. Att tappa intresse när du får någon att faktiskt ta hand om dig, visar osäkerhet från din sida.

Kan det vara så att du inte är redo för att engagera dig eller finns det andra underliggande faktorer?

4. Du försöker vara någon du inte är

kvinna som tittar på hennes reflektion i spegeln

Tro inte på alla dejtingsajter, ingen ser ut så i verkliga livet! Alla vi kan ta en fin bild och använda photoshop. Men att försöka se ut på ett visst sätt (när det inte kan vara längre ifrån den du egentligen är) är bara sorgligt.

Killar gillar inte tjejer som ser ut och pratar som alla andra tjejer som de tidigare träffat.

De gillar kvinnor som har något att säga. En kvinna som ser ut som hon gör och inte känner behovet av att följa samhällets regler. Det är det som de faller för och det är det som kommer ta er till en första dejt.

Fråga bara dina kompisar vilka slags tjejer de gillar så får du se vad jag pratar om.

5. Du överanalyserar varje rörelse och tänker för mycket

Ung attraktiv kvinna som fundersamt ser bort

Ditt kroppsspråk gör bort dig varje gång. Hur du inte kan lugna händerna när du är misstänksam över var han är. Hur dina ögon rullar när han säger att han varit hemma hos sin kompis.

Hur du ständigt smsar honom, frågar om var han befinner sig och får honom att känna sig förföljd. Precis som du inte gillar att bli kontrollerad, gör inte killar det heller.

Genom att överanalysera varje rörelse din kille tar, tar det dig längre och längre bort från honom. Det visar allvarlig brist på förtroende och en osäkerhet som plågar ert förhållande.

6. Du bryr dig mer om att se bra ut än att vara trevlig

kvinna sätta eyeliner

Att se bra ut ger dig inte killen. Visst, det kommer att locka honom till dig och hålla kvar honom ett tag, men i slutändan, om du inte är snäll, respektfull och omtänksam kommer det att avslutas.

Gå inte runt och säg saker som ”killar tycker inte om mig och jag har ingen aning om varför”, om du endast tänker på ditt utseende i er relation. Det kommer aldrig att räcka.

Om du vill att den här killen ska bli din bästa vän, måste det finnas en äkta koppling mellan er. Ytliga relationer tar slut snabbare än du kan föreställa dig.

7. Du har en vana att publicera för mycket, alldeles för tidigt på sociala medier

Attraktiv lycklig man och kvinna som älskar att göra selfie

Första gången du går på en dejt, tar du en bild och lägger upp den. Du tänker inte ens en andra tanke. Ända sedan gymnasiet har du gillat att dokumentera alla delar av ditt liv.

Saken är den att du kan lägga upp vad du vill, så länge att din dejt känner sig besvärlig.

Kan du föreställa dig hur han skulle känna sig när han får se ett oväntat foto av er två på instagram med taggen #minmanärbättreändin eller #couplegoals, innan ni ens har gått ut med ert förhållande officiellt?

Om du undrar, ”Varför gillar inte killar mig?”, är det här svaret på det” Sluta hoppa över vissa steg. Det tar tid att utvecklas och komma till det här steget. Att bara springa förbi, kan såra dig.

8. Er fysiska kemi finns, men den saknas i allt annat

olycklig man och kvinna på cafébaren

Jag älskar en kille som kan muntra upp mig, utan att jag behöver säga till honom att jag behöver det. Det visar en riktig koppling. Medan jag älskar att bli fysisk (en viktig aspekt), är en emotionell och mental koppling lika viktigt.

Hur kan du vara i förhållande med någon som inte förstår hur du tänker? Den fysiska aspekten tar er långt, men så länge ni inte tar hand om de andra delarna av ett förhållande, kommer killar att ha en tendens att gå iväg.

I motsats till vad många tror, är det inte allt som män vill ha ut av ett förhållande. Ju mer mogen han är, desto mer benägen är han att lämna dig om saker inte klickar på något sätt.

9. Du dras alltid till otillgängliga män (och blir sårad varje gång)

olycklig man och kvinna som sitter på sängen

Här är min syn på relationer. Gå alltid efter en kille som kan göra dig på bra humör när du känner dig nere, istället för någon som bara gillar ditt utseende.

Har du inte lärt dig det nu? Om du fortsätter att längta efter killar som helt klart inte är bra för dig, blir du alltid sårad.

Dåliga killar gör inte din lycka evig. Jag har en känsla av att du redan vet det, men på något sätt hoppas du ändå.

10. Du är för klängig och har inte ett liv utanför förhållandet

Förvirrad pojkvän och hans klamiga flickvän

Detta är kontraproduktivt för vad en lång relation handlar om. Medan det är tröstande och lugnande att ha någon som du vill spendera varje sekund med, behöver ni båda eget utrymme.

Ert kärleksliv kommer aldrig att bli bra så länge du ser killen som centrum för hela ditt universum. Killar kan bli rädda när de inser att du är för klängig.

Att inte ha något liv utanför relationen, gör dem rädda för vad framtiden kommer att innebära. Ju längre ni är tillsammans, desto mer klängig blir du, vilket lätt kan förvandlas till ägarskap. Detta är det sista som någon skulle tycka är attraktivt.

11. Du är för självsäker (med detta menas arrogant)

kvinna som går på gatan och pratar i telefon

I gymnasiet var ingen lika självsäker som du. Medan du såg det som en bra sak, gjorde inte andra det. Så, din självsäkerhet kan översättas till arrogant.

Jag vet att du förmodligen inte är det, men det är viktig att vara självmedveten. Var säker i dig själv, men bete dig inte som om du är bättre än andra. Detta är ett fult personlighetsdrag.

Ödmjukhet räcker långt. Killar uppskattar inte någon som alltid agerar nedlåtande och som alltid vet bättre. Även om du tror att du alltid har rätt, låt inte andra veta det. Förbli trogen mot dig själv, men ge kredit när det behövs.

12. Du saknar syfte och passion i livet

Tvivlar missnöjd man som tittar på kvinnan

Låt inte dig själv vara en 30-årig kvinna utan något annat syfte i livet än att hitta en kille. Detta är inte sött.

Låt dig inte komma till en första dejt, och när killen oundvikligen frågar dig om dina förhoppningar och drömmar, står du bara tyst, utan något svar. Det är en stor röd flagga.

Visst, alla har inte hela sitt liv planerat, men du bör åtminstone veta var du vill och jobba mot det.

Om du fortsätter låta saker flöda, osäker på var din nästa lön kommer komma ifrån, så kommer killar bara springa därifrån. De behöver inte en tjej som är beroende av dem för allt i livet.

Förhållandet innebär 50-50. Du får så mycket som du är redo att ge.

13. Du pratar illa om dina ex, vilket gör att killar är tveksamma till att närma sig dig

kvinna som pratar med förvirrad man

Det här är en av de viktigaste sakerna som killar tycker är djupt oattraktivt. Vem säger att du inte kommer att prata illa om honom, om saker inte fungerar som de ska? Ingen tycker om att höra att det pratas bakom ryggen om en.

Om detta rykte går om dig, är det dags att omvärdera det. Vad får du ut av att prata dåligt om ett ex? Ger det dig glädje eller en känsla av hämnd?

Enligt min erfarenhet, så lämnar det en dålig känsla, som inte kommer att försvinna så länge du håller fast vid den.

Så bli inte förvånad om killar inte är så intresserade av dig just nu. Hur ska de kunna vara det? De fruktar alla att du en dag kommer att börja sprida rykten om dem som oftast inte är sanna.

Hur kan du vända dessa saker och få killar att tycka om dig?

1. Ändra din inställning = ändra ditt liv

brunett kvinna glad och ler på taket

Det här är något som alla unga behöver höra. Ditt tankesätt är det som styr hela ditt liv, inte bara ditt kärleksliv.

Hur du tänker är hur du tillåter dig själv att agera. Om du är osäker och känner dig ovärdig, är det vad du kommer visa världen. Så sluta.

Ta en lång titt i spegeln. Vad ser du? En stark, kapabel och vacker kvinna, som har gått igenom mycket och fortfarande står på benen. En kvinna som vet sitt värde och som inte låter någon påverka det.

DET är vad du behöver säga till dig själv, varje gång du tycker att du inte är tillräckligt bra. Påminn dig själv om alla smärtsamma minnen som du har överlevet och inse hur bra du är.

2. Gilla killen för den han är, inte den du VILL att han ska vara

man och kvinna som går och håller hand

Det här är en annan stor sak. Du måste sluta skapa falska uppfattningar om killar i ditt huvud. Ingen är perfekt. Vi har alla saker vi har att jobba med.

Men gissa vad? Det gör inte någon mindre värd. Tyck om människor för vem de är. Acceptera deras små konstigheter och brister.

Du har dem också och det har alla omkring dig. Om det gjorde människor mindre önskvärda så skulle alla på jorden vara ensamma.

Relationer baseras på att acceptera varandras brister och respektera deras individualitet. Lär dig det, öva på det, lev med det.

3. Låt dig inte springa iväg när det börjar bli på riktigt

orolig kvinna i sängen med mannen

Jag förstår. Jag brukade också vara rädd för engagemang. Efter att ha gått igenom några stora PTSD-förhållanden blev det en riktig utmaning.

Men vet du vad jag insåg? Om jag fortsätter att tro att alla kommer att bli som mitt ex, kommer jag aldrig att hitta min kärlek.

Så jag satte mig ner, mötte min rädsla och lärde mig att ge killar en chans. Lyckligtvis hittade jag faktiskt min själsfrände med tiden.

Det händer inte över natten och det är inte lätt, men ju tidigare du tillåter dig själv att släppa in människor, desto lättare blir det.

4. Var dig själv (alla andra är redan upptagna)

Ung brunett för härlig brunett som går på gatan

 

”Det finns inget mer sällsynt eller vackrare än en kvinna som är sig själv; bekväm i hennes perfekta ofullkomlighet. För mig är det den sanna kärnan i skönhet.” – Steve Maraboli

Tänk inte för en sekund att någon annan är bättre än då, bara för att de ser annorlunda (snyggare) ut i dina ögon.

Ditt värde baseras inte på hur bra du kan låtsas vara det andra vill att du ska vara. Det handlar om att vara ditt sanna, autentiska jag, i en värd, full av kopior.

Dessutom kommer du att sticka ut från mängden genom att inte följa andra normer. Vad är häftigare än det?

5. När du börjar tänka över saker, SLUTA och går något produktivt

kvinna med vinterhatt som går på bron

Övertänkande är det värsta som finns för ett långvarigt förhållande. Det skapar scenarier som inte är verkliga, ger anledningar till misstro och leder till allvarliga problem som egentligen inte finns.

Så, nästa gång du fångar dig själv att du överanalyserar en vanlig situation, sluta. Räkna till tio innan du säger något du kan ångra och lär dig att lita på människor.

Om din man säger något, varför är din första tanke att han ljuger? Bara för att ditt ex hade en vana att ljuga, ger det dig inte rätt att behandla din nuvarande kille på samma sätt.

Om han inte ger dig någon anledning till att överanalysera något, gör inte det. Det kommer att göra underverk i ditt huvud och ert förhållande.

6. Det är insidan som räknas (snygghet räcker bara ett tag)

vacker leende kvinna med halsduk som går på gatan

”Det finns ingen modell, ingen skådespelerska och ingen på hela världen som kan överträffa en glad och självsäker kvinna.” – Mandy Hale

Att vara söt är inte allt. Att ha ett fint utseende är inte en garanti för ett lyckligt kärleksliv. Att ha en kropp som killar älskar att stirra på, kommer inte att ge er en bättre koppling.

Varför? För utan en glad, självsäker och snäll personlighet, får du aldrig vad du vill ha i livet.

Som jag redan har nämnt så faller killar för skönhet, men det stannar där.

Jobba med hur du behandlar andra och hur respektfull och förståelig du är. Lägg inte alla dina ansträngningar på att se ut som en grekisk gudinna. Var snygg, men utstråla vänlighet!

7. Lämna sociala medier ur förhållandet (åtminstone i ett tidigt stadie)

kvinna som håller mobiltelefonen i handen

Låt mig ge dig ett ovärderligt dejtingråd. Lämna din telefon åt sidan medan du upplever de första delarna i ett förhållande. Världen behöver inte veta vem du träffar eller hur saker och ting går.

Vissa saker är heliga, håller du inte med?

Av respekt för din dejt, håll saker vissa saker mellan varandra ett tag. Det kommer bara att bli mer fantastiskt, att veta att han är din lilla hemlighet som ingen vet om.

På detta sätt, även om saker och ting inte fungerar, undviker du att behöva förklara för alla andra, om er två veckors paus.

8. Lär dig att koppla ihop er på en känslomässig nivå

Bedövning flicka med lockig frisyr som dricker kaffe på balkongen med mannen

För att ett förhållande verkligen ska fungera, måste det finnas en äkta anslutning som ni kan bygga på. Det måste finnas något i den personen som du älskar, förutom att han ser bra ut.

Den fysiska aspekten av en relation är viktig, men om du ägnar all din energi år att vara under lakanet och glömma bort det mentala och känslomässiga så finns det ingenting ärligt mellan er.

Om du vill ha en framtid med den här personen, se till att du känner dig bekväm, är sedd och hörd när du är med honom. Om han bara är någon du träffar fysiskt, är det allt han alltid kommer att vara.

9. Sluta träffa killar som du vet att du inte kan få

blond kvinna i djupa tankar

Vi alla längtar efter det vi inte kan ha; det förbjudna lockar oss. Ju mer du får höra att den här killen inte är tillgänglig, desto mer längtar du efter honom.

Det här är något jag kan förstå, om du fortfarande är ung. Men när du växt upp till en mogen och smart kvinna, bör din smak för män också följa det.

Om du vet att någon är upptagen, försök inte ta plats i hans hjärta. Spara dig själv att bli förkrossad av upptagna män och gå till någon som du kan ha en framtid med.

10. Hitta lyckan i livet innan du hittar den med en man

le kvinna sitter på gunga

Det här är vad min mamma alltid har sagt till mig och jag är tacksam för att jag lyssnade på henne. Så länge du är missnöjd med ditt eget liv, så kan en man aldrig få dig att känna dig hel.

Du måste hitta det i dig själv först. Hitta något som motiverar dig till att vakna varje morgon. Hitta något som ger ditt liv en mening.

Hitta något som uppfyller dig själv, innan du hittar en man som du kommer att dela ditt liv med. Det är ett säkert sätt att skapa ett lyckligt, hälsosamt och långvarigt förhållande på, som inte kommer att sluta i tårar och besvikelse.

11. Jobba på dig själv – du kan vara både självsäker och snäll

blond kvinna med lockigt hår

För mig finns inget mer attraktivt än en vacker kvinna med ett hjärta av guld. Bara för att du ser ut som en supermodell betyder det inte att du ska sluta vara snäll.

Du undrar hela tiden: ”Varför gillar inte killar mig?” Har du någonsin funderat på att det här kan vara orsaken? Studera dig själv och kom fram till vilken typ av person du vill bli ihågkommen som.

Medan vi håller på, ger jag dig det här citatet och låter dig göra vad du vill med det.

”Jag har lärt mig att människor kommer att glömma vad du sa, människor kommer att glömma vad du gjorde, men människor kommer aldrig att glömma hur du fick dem att känna sig.” – Maya Angelou

12. Sträva efter dina drömmar och mål för att hitta den uppfyllelse du söker hos män

Ung kvinnlig konstnärmålningbild i studio

 

Sätt aldrig ditt liv i väntan, när du är på jakt efter en kille. Förutom att du kommer att irritera dig själv i framtiden, så kommer det också att leda till oro och olycka i ditt kärleksliv.

Kanske tycker inte killar om dig för att du lägger allt fokus på dem och slutar att tänka på dig och ditt liv utanför relationen. Men du kan enkelt stoppa det. Följ din passion. Gå efter dina drömmar som du haft sedan du gick på gymnasiet.

Låt inte någon säga att du inte kan göra någonting. Du känner till dina egna förmågor. Låt inte någon begränsa dem. Lyckan ligger utanför din komfortzon.

13. Håll era relationsfrågor privata av respekt för ditt ex

Lyckliga par som tycker om en kaffe på kaféet

Många människor som jag känner tenderar att prata dåligt om sitt ex när det är över. Men för mig är det, det värsta en person kan göra. Om han gjorde dig något dåligt, gå inte ner till den nivån. Var bättre än så. Lämna det förflutna bakom dig och gå vidare till bättre saker. Det är värt mer än så.

Ert uppbrott kan vara dåligt, men det betyder inte att du får prata dåligt om killen i framtiden bara för att du är missnöjd med ditt eget liv.

Om saker inte gick som de skulle, så är det svårt. Men allt som har varit fel kan ses som en läxa så man vet vad man bör göra bättre nästa gång.

Lycka till med att få din kille!

Förhoppningsvis har jag lyckats svara på din fråga: ”Varför gillar inte killar mig?”. Här är vad jag hoppas att du förbättrar från den här artikeln. Du kan se ut som en perfekt supermodell, men om du inte anstränger dig för att vara en snäll person, så kommer det aldrig att fungera.

Killar lockas av vackra tjejer, men det är personligheten som får dem att stanna. Så sluta fokusera på fel saker. Var säker, men för inte bort dem.

Var medveten om vad du vill ha hos en kille, men försök inte att ändra dem till något de inte är. Uppskatta er känslomässiga anslutning lika mycket som den fysiska.

Relationer är ett tufft arbete. Du kommer inte alltid att gilla den här personen, oavsett hur bra han ser ut. Så det är viktigt att det finns ett äkta band, för att ha något att hålla fast vid när det blir tufft.

Läs nu allt detta igen om du måste, och hitta den mannen jag vet att du söker efter. Var ditt sanna, autentiska jag och låt saker utvecklas i sin naturliga takt.

Varför Tycker Inte Killar Om Mig? 13 Anledningar Till Att Du Av Misstag Driver Dem Bort